כתב נושא: מה קורה אנשים?  (נקרא 5794 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
מה קורה אנשים?
« ב- : אוגוסט 11, 2012, 22:26:36 »
מה שלומכם? מצטער מראש על החוסר פעילות בתקופה האחרונה, לכל אחד יש את התקופות העמוסות שלו ובמעט מעט זמן שיש לי למחשב (ולעצמי בכלל :() אני משתדל להכנס להתעדכן פה ובערוץ יוטיוב של חיים. בזמנים יותר פנויים כמו עכשיו אני משתדל גם להגיב ולהשתתף בדיונים.
סכ"ה מקווה לחזור לפעילות מלאה בקרוב ב"ה.

שיהיה שבוע טוב לכולם ותמשיכו בעבודת הקודש שלכם. הפורום הזה חשוב לי מאוד, תמשיכו לטפח את הקהילה וב"ה נזכה לראות נפלאות.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בעניין: מה קורה אנשים?
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 11, 2012, 23:13:09 »
לוחם יהודהההה מזה האדמה בלעה אותך אחי? סתם סתם

ברוך השב  O0

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 12, 2012, 00:54:48 »
חח האדמה שבעה.. לוקח זמן לעכל 180 אירנים

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 12, 2012, 00:57:22 »
ופלטה אותך חזרה? : )
ברוך השב לפורום.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 12, 2012, 01:01:19 »
כנראה שמן הסתם תמצא דרך לפלוט את הזבל הלא בר עיכול הזה..

ואל תגידו ברוך השב לא נעלמתי!!!!! סתם חוסר פעילות בקטנה.. מה חוץ מזה? עדיין גזענים פאשיסטים אנטיליברלים חשוכים ולא נאורים? חחחחח

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 12, 2012, 02:50:16 »
בשמי, אני יכול לאשר.  ;D
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 12, 2012, 04:03:15 »
כנראה שמן הסתם תמצא דרך לפלוט את הזבל הלא בר עיכול הזה..

ואל תגידו ברוך השב לא נעלמתי!!!!! סתם חוסר פעילות בקטנה.. מה חוץ מזה? עדיין גזענים פאשיסטים אנטיליברלים חשוכים ולא נאורים? חחחחח
והומופובים,אל תשכח הומופובים.
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 12, 2012, 11:00:42 »
לגבי הגזענים אני לא מסכים.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 12, 2012, 13:12:13 »
לגבי הגזענים אני לא מסכים.

אנחנו (כיהודים) גזענים וצריכים להיות גאים בזה. כמו שהסביר בעבר אביר הקרנפים, התורה שלנו היא "גזענית". זו המתנה שלנו, צריכים להתגאות בה!
זה שהאוייב הפך את המושג הזה לבזוי לא אומר שאנחנו צריכים למצוא דרכים חדשות להגדיר את עצמנו.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 12, 2012, 14:00:11 »
אנחנו (כיהודים) גזענים וצריכים להיות גאים בזה. כמו שהסביר בעבר אביר הקרנפים, התורה שלנו היא "גזענית". זו המתנה שלנו, צריכים להתגאות בה!
זה שהאוייב הפך את המושג הזה לבזוי לא אומר שאנחנו צריכים למצוא דרכים חדשות להגדיר את עצמנו.

לא מסכים כי אנחנו היהודים לא גזע.
אילו היהודים היו גזע עליון הינו אומרים שבני ישמעל הם קרובים לגזע העליון שכן אנחנו בני דודים.
מה שמיוחד אצלינו הדת ולא הגזע.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 12, 2012, 14:35:49 »
בס''ד

ברוך השב יהודי יקר! התגעגענו עליך!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 12, 2012, 18:55:31 »
בס''ד

ברוך השב יהודי יקר! התגעגענו עליך!

גם אני חיים, אח יקר אתה! תמשיך להפציץ בסרטונים גם בחוסר זמן אני משתדל לעקוב..

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 12, 2012, 23:15:04 »
לא מסכים כי אנחנו היהודים לא גזע.
אילו היהודים היו גזע עליון הינו אומרים שבני ישמעל הם קרובים לגזע העליון שכן אנחנו בני דודים.
מה שמיוחד אצלינו הדת ולא הגזע.
אנחנו היהודים, גזע.
אנחנו היהודים, גזע עליון.
אנחנו היהודים, גזע עליון מפני ששמרנו על טוהר הגזע עד כמה שניתן משך כל שנות ההיסטוריה. בני ישמעאל התערו תחילה עמי כנען ולאחר מכן כל גזע נחות אחר. בני ישמעאל אינם גזע הקרוב אלינו. זה המיץ של הזבל שנוצר והתאסף במשך אלפי שנים.
להבדיל, הגזע היהודי הזדכך ונצרף במשך אלפי שנים.

הבאנו בכמה מקומות את ציון העובדה שיהודים זה גזע. אפילו גזע עליון. לא נברח מזה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 12, 2012, 23:20:25 »
אנחנו היהודים, גזע.
אנחנו היהודים, גזע עליון מפני ששמרנו על טוהר הגזע עד כמה שניתן משך כל שנות ההיסטוריה. בני ישמעאל התערו תחילה עמי כנען ולאחר מכן כל גזע נחות אחר. בני ישמעאל אינם גזע הקרוב אלינו. זה המיץ של הזבל שנוצר והתאסף במשך אלפי שנים.

O0
גזע עליון, אבל מתנהג בטירוף...

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 12, 2012, 23:24:14 »
כל אלה שמתנהגים כמו גזע מטורף, הם אלה שלא רוצים להתנהג כגזע עליון. זה אנשים כמו יורם קניוק שמסרבים להזדהות כיהודים. זה אנשים שמסרבים לנהוג לפי המסורת היהודית. הם בזים למסורת היהודית ולמחזיקים בה.

ואלה השפויים שרוצים לחיות בשקט, להרוג את אויביהם כפי שנוהג כל אדם נורמלי בעולם, לקדש ערכי מוסר נעלים שכל העולם הביט עליהם פליאה והערכה במשך אלפי שנים... אותם אנשים נקלים בעיני כת הגזע המטורף. עולם הפוך...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 13, 2012, 00:17:38 »
יש כמה בעיות במה שאתה אומר..
1. בני תערובת הם יכולים להיות יהודים בדיוק כמוך,לא? זה קצת בעייתי בענייני גזע.
2. גוי יכול להתגייר,ולהפוך להיות יהודי. האם זה משנה את ה"גזע" שלו?
3. כל העניין בגזע מתבסס על מראה חיצוני נכון? איך זה שיש יהודים שנראים בדיוק כמו גויים (לא משנה מאיזה מוצא?).
הרי לכולנו יש את החבר ה"ארי" עם הבלונד והעיניים הכחולות שבקלות יכול להראות אירופאי.
4. איך זה שהמראה החיצוני של היהודים איננו זהה?
הרי רוב הסיכויים שיהודי אשכנזי יהיה בהיר יותר מיהודי ספרדי,נכון? ויהודי ספרדי יהיה בהיר יותר מיהודי אתיופי נכון?
הרי ברור לך (אני מקווה) שאין שום הבדל מעבר לחיצוניות בין יהודי כזה,ליהודי כזה,אז איפה נכנס עניין הגזע כאן ?
ורק כדי שתבין את דעתי,אני לא מפקפק שיהודים שווים יותר,אבל נראה לי שזה יותר עליונות רוחנית (יש לזה הסבר מנומק,אני אנסה לפשט:לכל חי יש נפש,לחי-מדבר יש רוח,וליהודי יש עוד שלושה חלקים רוחניים נשמה,חיה,יחידא אם אינני טועה).
זאת אומרת שלגוי יש אמנם גוף בדיוק כמו ליהודי,אבל מבחינת הרוח,הוא הרבה יותר נחות,יותר קרוב לבהמה מאשר ליהודי.
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 13, 2012, 10:57:11 »
כבר התייחסנו לעניין פעמים רבות. אבל נחזור על זה שוב בגלל שזה עניין חשוב, על מנת להפקיע את התורה והיהדות מידם של יפי הנפש, כי התורה לא מבוססת על מוסר אנושי.

1. בני תערובת יכולים להיות יהודים. אמת. אבל הם לא יכולים להשתלב בקהילה היהודית בצורה מושלמת, עד שיתערו מספיק בדם יהודי "טהור". כלומר, יש בעייתיות בעניין הגזע וכן צריך סוג של "טוהר הגזע" על מנת לקבל את כל הזכויות והעניינים שאתה יכול לעשות ולקבל כיהודי.
2. גוי יכול להתגייר ולהפוך ליהודי. אבל כמו בן תערובת, הוא לא יכול להנשא לכהונה או לנחול בארץ או מספר דברים אחרים ששמורים למה שנקרא "קהל ה'". וגר לא נקרא "קהל ה'" (רמב"ם).
לכן גרים לא יכולים להביא ביכורים ועוד כמה מצוות שכמעט ואין מצב שגר או בן תערובת יקיים.
לא סתם הייחוס וכשרות המשפחה תופסת מקום גדול כל כך בדת היהודית.
3. גזע לא מתבסס על מראה חיצוני בלבד, אלא על קוד DNA משותף ועוד מאפיינים משותפים. ובדברים האלה יש ליהודים מתימן מכנה משותף עם היהודים מפולין, יותר מאשר הגרמני עם היווני. דבר מופלא...
4. שינויי אקלים יכולים להשפיע. יהודים גרו במקומות שונים במשך מאות שנים. לפעמים אלפי. דבר שיצר במקרים מסויימים גזע אחר. כמו כן, מאגר הגנום העברי העתיק, יש גווני שיער ועין בהירים. כמו עשיו ודוד שנזכרו. ומן הסתם היו עוד שלא תפסו מקום חשוב בתולדות העם ולכן לא נזכרו.
תוסיף לזה מקרי גרות ואונס שפשוט נתרמים למאגר הגנים למרות שמלכתחילה הם אחוז קטן... והרי לך.
יהודי אשכנזי יהפוך לבהיר יותר לאחר כמעט אלפיים שנות אירופה. זה טבעי. הלבנים הבלונדינים בדרום אפריקה ובאוסטרליה כבר מזהיבים את עורם. דבר שלא קרה באירופה. שינויי אקלים משפיעים.
מעבר לכך, רואים שיש שינויים כלליים סטנדרט של מזג וצורות התנהגות בין יהודי גלויות שונות. זה גם משפיע. ועדיין, המשותף רב על ההבדלים.
אני לא חושב שלגוי יש אותו גוף כמו ליהודי. זה גם תלוי בגנים. אין מה לעשות. ליהודי הממוצע יש יותר שכל ופחות יכולת גופנית מאשר לגוי הממוצע. היכולת הממוצעת של היהודי מבחינה שכלית ורוחנית, עולה באלפי אחוזים על שכנו הגוי. לעומת היכולת הפיזית שבה הוא לא כל כך מוצלח. ורמת איי קיו וכישורים זה עניין של DNA. עניין של גזע.

ואחרי הכל, יש את עניין השאיפה לרוח. שזה כמובן בא מחמת הנשמה היהודית שגבוהה הרבה יותר...
אחרי הכל, נראה שכן יש עניין של גזע. והתורה מחשיבה אותו מאוד.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 13, 2012, 11:36:39 »
לא ושוב לא אנחנו לא גזע אפילו לא קרוב לכך.
יהדות היא דת וכול השטיות האלה של גזע עליון זה המצאות שהמקור שלהם במאה ה-19.
הרי מה היתרון הגזעי של אברהם על פני האחים שלו?
וגם הערבים היוא סגורים והתחתנו רק אחד אם השני אז הם כביכול בני דודים שלנו צאצאים לאברהם וגם סוג של גזע עליון.
להיות יהודי זה חלק מלהיות בגוי קדוש ומי שרוצה להצתרף מוזמן.
הרי לוטעון שלהיות יהודי זה שיהיה לך גנים מסוימים זה כפירה בכול דבר אפשרי ומה אם יוכח שלגוי יש גנים ששכיחים מאוד אצל יהודים אז מה הוא יהודי?
או ההפך יהודי שיש לו שיתוף גנטי קטן מאוד (פחות מאיזה טורקי או הודי) מה תגיד שצריך לפסול אותו? הרי מבחינה גנטית הוא לא יהודי!
יהדות פשוט לא יכולה להיות גזע כי איך שלא תחשוב יהודים ממזרח אירופה דומים מאוד לאירופאים ויהודים מאפריקה לאפריקאים ואומנם אתה יכול לחפש גנים מסוימים שנמצאים אצל חלקים גדולים של האכלסיה היהודית אבל ואני מדגיש לא כולם וכמו כן אותם גנים נמצאים לא רק אצל היהודים.
לסיכום: "גזע יהודי עליון" היא סלח  לי שטות גמורה דוד המלך היה דור מסוים לגרה אז גם משיח בן דוד אתה לא חושב שאילו לגזע הייתה חשיבות אז היה נבחר משיח בעל גזע טהור יותר?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 13, 2012, 14:05:18 »
אנחנו היהודים, גזע.

חולה על התגובות שלך!  8)

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 13, 2012, 17:16:07 »
למרות כל הנסיונות לא להצטייר כגזעניים, האמת היא שכן יש "גזע יהודי".
אני לא הייתי קורא לזה גזע, אלא יותר מוצא אתני ייחודי (מה שנקרא "זרע ישראל").

יש גנום משותף בין כל היהודים שהם מזרע ישראל. את זה אפילו הגויים עצמם יודעים. רק היהודים עצמם מנסים לברוח מזה.

ובעניין התורה - ליהודים אין דת. זהו עוד מיתוס שצריך לשבור.
אם יהדות הייתה דת אזי שכל גוי יכל להאמין בדת ולהישאר תחת הלאום שלו (לדוגמא - צרפתי יכול להישאר תרפתי אך יהודי בדתו).

גיור הוא לאהמרת דת כי אם המרת לאום.

לעם ישראל יש תודעה לאומית (שהיא שמדובר בעם הנבחר), והתורה היא דרך להביא לידי בטוי את התודעה הלאומית.
כל יהודי מביא לידי ביטוי בדרך כזאת או אחרת את התודעה הלאומית שלנו (גם אם אינם יודעים זאת).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
« להגיב #20 ב- : אוגוסט 13, 2012, 17:35:33 »
מה שמצחיק והזוי ביותר שכול עם חוץ מאיתנו היה עושה דברים כאלו ועדיין עושה לאוהב ישראל קוראים גיזען לאוהב ארה"ב קוראים פטריוט... :old_WTF_Aza:
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #21 ב- : אוגוסט 14, 2012, 19:10:28 »
מה שלומכם? מצטער מראש על החוסר פעילות בתקופה האחרונה, לכל אחד יש את התקופות העמוסות שלו ובמעט מעט זמן שיש לי למחשב (ולעצמי בכלל :() אני משתדל להכנס להתעדכן פה ובערוץ יוטיוב של חיים. בזמנים יותר פנויים כמו עכשיו אני משתדל גם להגיב ולהשתתף בדיונים.
סכ"ה מקווה לחזור לפעילות מלאה בקרוב ב"ה.

שיהיה שבוע טוב לכולם ותמשיכו בעבודת הקודש שלכם. הפורום הזה חשוב לי מאוד, תמשיכו לטפח את הקהילה וב"ה נזכה לראות נפלאות.

מה לא היית כאן בכלל לא שמתי לב.

סתםםםםםםםםםםםם אחי היית חסר שמח שחזרת ברוך שובך  O0  :old_smiley:
אני לא אלוהים אני חלק ממנו