כתב נושא: בני משפחה של חנין זועבי ימ"ש נעצרו בחשד להברחת נשק ומטענים מלבנון.  (נקרא 1857 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
ח"כים: לברר הקשר של זועבי להברחות הנשק
בן ארי פנה לאגף החקירות במשטרה לבירור הקשר של זועבי לבן משפחתה העצור. במקביל, מתברר כי נסראללה היה מודע לרשת ההברחות
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/393/506.html?hp=1&cat=402&loc=2
א.בן ארי,אני בד"כ בעדך אבל אתה מתחיל להיות פתטי.
"בן ארי פנה לאגף החקירות" ?!
מה אתה אפס?!
באותה מידה גם אני יכול לפנות אליהם,אתה בכנסת,תזיז דברים בשטח!
ב. אני מניח שאף אחד מאיתנו לא מופתע ש"ערבים ישראלים" מנצרת מבריחים מטענים ונשק למטרות טרור,למרות שהם "ישראלים בדיוק כמונו".
הרי בסופו של דבר כולם יודעים שהם האויב , אבל כשעושים בת יענה,לא רואים כלום.
ג. אני מניח גם שלא נתפלא לשמוע אם היה לחנין זובי ימ"ש חלק בתשתית ההברחה,הרי ידוע שהם מרגלים שיושבים בכנסת.
טיבי ימ"ש הזבל המצחין היה יועץ של רב המרצחים הארכי-מחבל ערפאת ימ"ש לענייני רצח יהודים,עזמי בשארה ימ"ש מסר מידע לאחיו האויבים,וחנין זובי ימ"ש הייתה על משט הטרור לעזה,ולקינוח דאגה גם להכות את חיילי צה"ל ולנסות ולדקור אותם ביחד עם חבריה "פעילי השלום" הטרוריסטים.
ורק השמאלנים עושים בת יענה , העיקר שהם ישראלים בדיוק כמוני וכמוך.
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בעיתון (כמה מפתיע) מנסים להגן על המבריחים כאילו הם לא ידעו שהם מבריחים חומר נפץ ו"בסך הכל" התכוונו להבריח סמים. צריך לחסל כל מבריח גבול ישר על הגבול איך שהוא נתפס, אפילו אם הוא מבריח מקלות ארטיק.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לפי חוקי מדינת ישראל, טיבי וזועבי ובשארה וכל אלה שהזכרת, צריכים לעלות על הגרדום...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!