כתב נושא: מנחם בגין היהודון  (נקרא 3633 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מנחם בגין היהודון
« ב- : אוגוסט 08, 2012, 01:29:03 »
למי שלא יודע, בזמן הסזון (השואה שהיודונאצים מההגנה ביצעו באצ"ל- הסגירו לבריטים,הכו, רצחו ילדים)
הלח"י איימו על ההגנה שאם הם יעזו לגעת אפילו בחייל לח"י אחד הלח"י ישחטו את כל ההגנה, כמובן שההגנה רעדו מפחד ולא העזו לעשות ללח"י כלום.

לעומת זאת, באצ"ל ההגנה ביצעו שואות בגלל סירובו של מנחם בגין היהודון שר"י להילחם נגד האחים היהודים מהגנה וזעק "מלחמת אחים - לעולם לא!!!"

אחר כך, בחלוף הזמן, בגינאצי התלהב והתגאה שלא פתח ב"מלחמת אחים" נגד ההגנה...

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בעניין: מנחם בגין היהודון
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 08, 2012, 12:46:01 »
דרש יחד עם מק"י (המפלגה הקומוניסטית הישראלית) להשמיד את הממשל הצבאי מעל הערבים ב-1966

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 08, 2012, 16:05:31 »
גם אחרי רצח אלטלנה התפאר שלא פתח במלחמת אחים...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק kahane

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 08, 2012, 23:35:09 »
תתבייש לדבר ככה על אדם כ"כ חשוב, שלא לדבר על חילול כבוד המת .
לקרוא לבגין שתרם כ"כ הרבה למדינה נאצי בושה וחרפה גועל נפש  >:(

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • איסלאם מסריח כמעט כמו צה"ל - ולכן אני שוקל להתאסלם
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 08, 2012, 23:37:59 »
בגין החזיר את סיני לא ?

מנותק kahane

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 08, 2012, 23:40:28 »
אני לא אומר שהוא לא עשה טעויות אבל בגין זה בן אדם שמגיע לו הרבה כבוד על כל מה שעשה למען המדינה .

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 09, 2012, 00:32:59 »
מישהו מחק לי את התגובה שהגבתי נגד הבבון האדיוט הזה

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 09, 2012, 00:34:08 »
בס''ד

בגין היה אסון לעם ישראל בתור ראש ממשלה. אבל הוא היה גיבור בתור מפקד האצ''ל. למרות הדברים הנוראים שהוא עשה, לא הייתי קורא לו נאצי. הוא כן היה פוליטיקאי, חלש ושקרן שהפר את ההבטחות שלו. אבל לא ראוי לקרוא למפקד האצ''ל "נאצי".

ואני מבקש לא לקלל חברי הפורום. אין בעיה אם יש מחלוקת עניינית. אך קללות והתקפות אישיות לא מקובלות.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 09, 2012, 00:36:42 »
בס''ד

בגין היה אסון לעם ישראל בתור ראש ממשלה. אבל הוא היה גיבור בתור מפקד האצ''ל. למרות הדברים הנוראים שהוא עשה, לא הייתי קורא לו נאצי. הוא כן היה פוליטיקאי, חלש ושקרן שהפר את ההבטחות שלו. אבל לא ראוי לקרוא למפקד האצ''ל "נאצי".

ואני מבקש לא לקלל חברי הפורום. אין בעיה אם יש מחלוקת עניינית. אך קללות והתקפות אישיות לא מקובלות.
ואת אריאל שרון היית מכנה "נאצי"? הוא הרי גם היה נחשב פעם,בימים של חציית התעלה...
ושוטרים שמפנים ישובים,מותר לקרוא להם נאצים?
בכלל,אני חושב שאת היהודים שראויים להיקרא "נאצים" אפשר למנות אולי על יד אחת או שתיים,את ה"יהודונאצים" תשאירו לישעיהו לייבוביץ'.
עצם המונח נאצי (בהקשר השואתי של העניין)הוא אדם שמאמין בהרג שיטתי של יהודים,ובד"כ רק ערבים נאצים ראויים לכינוי הזה כמו המחבלים למשל שהם נאצים לכל דבר.
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 09, 2012, 00:37:23 »
מישהו מחק לי את התגובה שהגבתי נגד הבבון האדיוט הזה

בס''ד

אני מחקתי. מאור אתה יהודי טוב אבל לא מקללים חברי הפורום בגלל מחלוקת.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 09, 2012, 00:51:35 »
ואת אריאל שרון היית מכנה "נאצי"? הוא הרי גם היה נחשב פעם,בימים של חציית התעלה...
ושוטרים שמפנים ישובים,מותר לקרוא להם נאצים?
בכלל,אני חושב שאת היהודים שראויים להיקרא "נאצים" אפשר למנות אולי על יד אחת או שתיים,את ה"יהודונאצים" תשאירו לישעיהו לייבוביץ'.
עצם המונח נאצי (בהקשר השואתי של העניין)הוא אדם שמאמין בהרג שיטתי של יהודים,ובד"כ רק ערבים נאצים ראויים לכינוי הזה כמו המחבלים למשל שהם נאצים לכל דבר.

בס''ד

שרון לא כמו בגין. שניהם היו מנהיגים גרועים ביותר. אז מה ההבדל? בגין היה איש חלש. שרון היה מפלצת אכזרית ומושחתת. לדעתי זה לא אותו דבר.
אמנם אין מחילה על מה שבגין עשה כשמסר את כל סיני למצרים הנאצית. אבל כל הטוב שהוא עשה כמפקד האצ''ל גורם לי לומר שלא ראוי לדעתי לקרוא לו "נאצי".
שרון גם עשה דברים טובים בתור אלוף אבל הוא עשה את זה רק כדי לקדם את עצמו ולא מתוך אהבת ישראל.
שוטרים וחיילים שמגרשים יהודים מאדמתם הם כן נאצים. שוטרים וחיילים שמבצעים פשע כזה מאפשרים לערבים לרצוח יהודים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 09, 2012, 04:13:12 »
כמו שאני רואה את זה, בגין החזיר את סיני מתוך אמונה שזה מה שטוב לעם. זו הייתה שגיאה גסה ומרוב יסורי מצפון הוא פרש והסתגר בשארית ימיו. שרון ביצע הסכם התנתקו בלי לקבל שום דבר אפילו על הנייר, מאינטרסים אישיים צרים, מתוך רשעות ואנוכיות.
שרון רצה לסיים את החיים שלו מחוץ לכלא וכעת משמיים סידרו לו כלא שאין בריחה ממנו. גם לא נחמן פרקש.
אבל בהחלט יש "יהודים" שהתגאו ומתגאים ברצח יהודים טובים או בסיוע ושיתוף פעולה ברצח...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק רוסי28

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 09, 2012, 17:35:40 »
בגין היה ראש ממשלה לא רע בכלל, "מאשימים" אותו הרבה ימניים שהוא החזיר בסיני, אני ב"ספק" די גדול שאנחנו היינו מצליחים "ליישב" את סיני ו"להחזיק" את סיני..

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 09, 2012, 18:19:08 »
אני חושב שהיינו יכולים להחזיק את סיני , חוץ מיזה שהיו שם כמויות רבות של נפט שזה כמובן פשע גדול להחזיר אותו לאויב יש"ו.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 09, 2012, 22:55:32 »
שמאלנים תמיד אוהבים יהודונאצים/גוים נאצים מרחוק... כל עוד הם לא מגרשים אותם/זורקים אותם לכלא/דורסים את הילדים שלהם עם סוס או אונסים את הילדה שלהם

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 09, 2012, 23:29:19 »
שמאלנים תמיד אוהבים יהודונאצים/גוים נאצים מרחוק... כל עוד הם לא מגרשים אותם/זורקים אותם לכלא/דורסים את הילדים שלהם עם סוס או אונסים את הילדה שלהם
+1
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו