כתב נושא: חדש בירושלים: טיפול לחרדים המכורים להימורים וסמים  (נקרא 2392 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • איסלאם מסריח כמעט כמו צה"ל - ולכן אני שוקל להתאסלם
חדש בירושלים: טיפול לחרדים המכורים להימורים וסמים

ארגון "רטורנו", הנלחם בסמים והימורים במגזר הדתי והחרדי, יחל לפעול בירושלים: "יש בעיר ריכוז גבוה של חרדים שזקוקים לטיפול מקצועי"

שילכו להתגייס במקום לעשות שטיות !

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/392/475.html

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
לא חסר חילונים שמכורים להימורים וסמים?
יש ועוד איך יש ומספרם היחסי גדול ממספר החרדים.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
למי שלא יודע, הימורים אסורים ע"פ ההלכה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לא שיש לחרדים נטייה מיוחדת לבעיות כאלה, אבל יש להם קושי אמיתי לקבל עזרה ובמיוחד בגלל הסטיגמה שיש לבעיות נפשיות בחברה שלהם.

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
למה עוד העיפו את השמאלן הזה מהפורום? שונא ישראל... תעיפו אותו מפה כבר לא מספיק אני סובל מזה בכול שאר הפורמים אני צריך לבוא לפה וגם פה ליראות את זה?
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
למה עוד העיפו את השמאלן הזה מהפורום? שונא ישראל... תעיפו אותו מפה כבר לא מספיק אני סובל מזה בכול שאר הפורמים אני צריך לבוא לפה וגם פה ליראות את זה?
אין לך מה להתעצבן אחי , הוא רק גורם לעצמו להיות מושפל כאן.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
בתור חוזר בתשובה זה קצת פדיחה להגיד,אבל רוב החרדים האלה הם חוזרים בתשובה שהתלכלכו בעבר מהעולם החילוני ולא חרדים מבטן ומלידה.
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בגרמניה וברוסיה יש פחות אנטישמיות כלפי יהודים מאשר ביסרעל 

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
עוד מעט יבואו פה חבר'ה שיביאו לי כתבות שקריות מעיתון הארץ על אחוז המסוממים הגבוה בציבור החרדי והמהמרים וכו'...

ואין צורך להעיף אותו. הוא מעלה סוגיות, אנחנו עונים וכל הצופים השקטים שאולי שאלו את עצמם את השאלה, זוכים אף הם לתשובה.
אנחנו מקיימים הסברה.
החרדי הממוצא לא מתמצא כמעט בשמות של סמים. הוא לא יודע מה ואיך עושים עם זה. ההימורים, מעבר לזה שהם אסורים על פי ההלכה, זו עוד תופעה שלא קיימת כמעט בציבור החרדי בגלל שהיא נוגדת את התרבות ואת הווי החיים של הציבור. זה פשוט לא מתחבר...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק רוסי28

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
עדיף לא להמר, תאמינו לי, האמת שאני אישית לא "חליתי במחלה הזאת", אבל האמת שאני מכיר לא מעט שכן "חלו במחלה הזאת", לפחות בחלק מסויים בחייהם, תאמינו לי בגדול: עדיף לא להמר..