כתב נושא: אם להומואים מותר,למה להם לא? ארגון הפדופילים הישראלי.  (נקרא 6798 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
http://www.ilcl.net/tag/%D7%90%D7%95%D7%94%D7%91-%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D/
לא זה לא בדיחה,ארגון הפדופילים הישראלי שואף לקבל לגיטימציה.
ואני שואל את עצמי,מה ההבדל בינם לבין ההומואים שעושים את דרכם אל מה שנחשב "נורמלי" ?!
אם הומואים עושים מצעדים,למה שפדופילים לא יעשו מצעד?!
אנשים פשוט הפסיקו להבין מה טוב ומה לא , מה שגוי ומה לא , מה מחלת נפש ומה נורמלי,מה צפון ומה דרום.
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
זה היה צפוי.
היום הם עדיין נחשבים לסוטים שיש לטפל בהם, אך מה יהיה בעוד עשור?
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כבר הבעתי את דעתי בעבר.
לדעתי להיות פדופיל יותר טבעי מלהיות עומו. ההבדל מבחינת החוק הוא שבסתם עומו, בדרך כלל מדובר באדם בוגר שאחראי למעשיו ולרצונותיו. בפדופיליה עוסקת בקטינים.

ולפני שיסתערו עלי מכל הכיוונים, כשאני מדבר על פדופיליה טבעית, אני מדבר על ילדה/נערה שעברה את גיל הרבייה שזה בערך גיל 12. בעבר זה היה נורמלי להנשא לילדה בגיל כזה.
ואחרי הכל, גם פדופיליה של ילדה בת 8 יותר נורמלית מעומו.

ושאף אחד לא יגיד שאני תומך בפדופיליה. כי אני לא.
ובגלל שיש לאנשים מסויימים נטיה להתעלם מדברים מפורשים שאני כותב בהודעות שלי ולקחת רק את החלק שהם רוצים כדי לבוא בטענות, אני חוזר ואומר.
אני נגד פדופיליה! נגד! נגד! נגד!!!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • איסלאם מסריח כמעט כמו צה"ל - ולכן אני שוקל להתאסלם
שאתה מציג את זה ככה

באמת מפחיד כל ההומואים האלה אולי באמת צריך לטפל בהם

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • איסלאם מסריח כמעט כמו צה"ל - ולכן אני שוקל להתאסלם
צריך להתלונן על האתר הזה מסוכן

לחסום אותו ולעצור את אותם פדופילים

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כבר הבעתי את דעתי בעבר.
לדעתי להיות פדופיל יותר טבעי מלהיות עומו. ההבדל מבחינת החוק הוא שבסתם עומו, בדרך כלל מדובר באדם בוגר שאחראי למעשיו ולרצונותיו. בפדופיליה עוסקת בקטינים.

ולפני שיסתערו עלי מכל הכיוונים, כשאני מדבר על פדופיליה טבעית, אני מדבר על ילדה/נערה שעברה את גיל הרבייה שזה בערך גיל 12. בעבר זה היה נורמלי להנשא לילדה בגיל כזה.
ואחרי הכל, גם פדופיליה של ילדה בת 8 יותר נורמלית מעומו.

ושאף אחד לא יגיד שאני תומך בפדופיליה. כי אני לא.
ובגלל שיש לאנשים מסויימים נטיה להתעלם מדברים מפורשים שאני כותב בהודעות שלי ולקחת רק את החלק שהם רוצים כדי לבוא בטענות, אני חוזר ואומר.
אני נגד פדופיליה! נגד! נגד! נגד!!!
נראה לך שנורמלי יותר לכפות מין על ילדים, לחטוף ולרצוח ילדים ולהתעלל בגופה שלהם, לעומת גברים שמקיימים יחסים בהסכמה ?

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נראה לך שנורמלי יותר לכפות מין על ילדים, לחטוף ולרצוח ילדים ולהתעלל בגופה שלהם, לעומת גברים שמקיימים יחסים בהסכמה ?
אתה מערבב.
האתר הזה הוא של אנשים שנמשכים לילדים , לא אונסים אותם.
אתה עירבבת מאה דברים שונים,אבל תסתכל על השורה התחתונה: אם משהו שהוא לא מערכת יחסים בין גבר לאישה נחשב נורמלי,למה שגם זה לא יקבל לגיטימציה יום אחד?
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אתה מערבב.
האתר הזה הוא של אנשים שנמשכים לילדים , לא אונסים אותם.
אתה עירבבת מאה דברים שונים,אבל תסתכל על השורה התחתונה: אם משהו שהוא לא מערכת יחסים בין גבר לאישה נחשב נורמלי,למה שגם זה לא יקבל לגיטימציה יום אחד?
לא ערבבתי, הסוטים האלה מנסים להציג זאת כאילו פדופיליה זו רק משיכה לילדים. אבל זו התעייה. הם מסתכלים על ילדים כאובייקט מיני ומתעלמים מהצרכים והרגשות של ילדים, והדרך היחידה שלהם לממש את ה"אהבה" שלהם היא על ידי אונס.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאף אחד לא יגיד שלא צפינו את הדברים האלה מראש.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
השאלה היא אחרת, צלהר. ברמת התיאוריה, לא ברמת המעשה.
ברמת התאוריה, למה שגבר יהיה אובייקט מיני מבחינתו של גבר אחר כשאין בו שום אבר שאמור למשוך את הגבר האחר, בעוד שהילדה היא הדבר שאמור למשוך אותו באופן עקרוני רק שעדיין לא הבשילה.
לצורך המשל התאורטי, יותר טבעי לאכול תפוח בוסר מאשר לאכול גללים.

אז נכון שבמישור המעשי אני נגד הפדופיליה כמו שציינתי והדגשתי לעיל. מהסיבות שהזכרת. בפועל, הפדופיליה כפי שהיא מתגלמת היום, זו פדופיליה של ניצול, של כפיה ושל יצירת טראומות וילדים שלא יגדלו נורמלים ובריאים.
אבל במצב שבו נניח אפשר להגביל את הכל למסגרת החוקי והבריא. יותר נורמלי שגבר יתחתן עם גבר, או יותר נורמלי שגבר יתחתן עם ילדה בת 13, מרצונה ומרצונם של הוריה?

לכן אני חוזר ואומר. אני נגד פדופיליה. מעבר לעובדה שזה מעשה בלתי חוקי, זה כמעט תמיד מלווה בפשיעה ובעוול גדול מאוד כלפי הילדים המעורבים בעניין. במקומות רבים, הפדופילים הם אנסים. גם במקום שבו זה לכאורה בהסכמה, זה אולי לא אונס גמור. אבל יש בזה מוטיב של אונס.

לכן את הטענה שלי אני מציב בהנחה שהמוטיב של האונס נמחק.

ושוב. אני נגד פדופיליה!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
אתה לא מתבייש אביר, ככה אתה בעד פדופיליה?!?
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אביר הקרנפים אני מוחה על ההשוואה שלך, גברים הם לא גללים.
אם כבר אתה רוצה להשוות את זה לאוכל, אז זה כמו שבן אדם יאכל תפוח בוסר או בן אדם אחר.
עדיף לאכול תפוח בוסר מאשר להיות קניבל, אבל בכל מקרה שניהם כמובן לא עדיפים.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
עוד כמה שנים הם יקבלו לגיטימציה בהתחלה במס' ארצות אירופה ואח"כ גם בארץ.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
גישתך ספק תמימה ספק מיתממת. זה לא קשור ל"נורמליות", ממש לא מעניין אותי מה נורמלי ומה לא. מעניין אותי מה פוגע. ההבדל הוא שפדופיליה היא פרקטיקה אלימה - הסכמה של ילד ליחסי מין לא מוכרת כהסכמה חופשית, ולכן כל יחסי מין עם ילד מוגדרת אוטומטית כאונס. לעומת זאת ביחסים הומוסקסואלים מדובר בשני אנשים בוגרים - לכן אין שום בעיה עם זה. כאמור, אין בעיה עם עצם המשיכה לילדים - זה לא נתון לשליטתו של הנמשך, הבעיה היא ביישום.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גישתך ספק תמימה ספק מיתממת. זה לא קשור ל"נורמליות", ממש לא מעניין אותי מה נורמלי ומה לא. מעניין אותי מה פוגע. ההבדל הוא שפדופיליה היא פרקטיקה אלימה - הסכמה של ילד ליחסי מין לא מוכרת כהסכמה חופשית, ולכן כל יחסי מין עם ילד מוגדרת אוטומטית כאונס. לעומת זאת ביחסים הומוסקסואלים מדובר בשני אנשים בוגרים - לכן אין שום בעיה עם זה. כאמור, אין בעיה עם עצם המשיכה לילדים - זה לא נתון לשליטתו של הנמשך, הבעיה היא ביישום.
יש בעיה עם משיכה לילדים בדיוק משום שלמעשה מדובר בדחף לביצוע אונס (ולעתים אף גרוע מכך). זו לא עבירה פלילית רק לחשוב או להרגיש צורך לבצע מעשה פלילי אבל אי אפשר לומר שזו לא בעיה שצריך להתמודד אתה.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כולכם פדופובים! תתביישו לכם. חבורה של אנשים שחיים בתקופת האבן.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כמו שכתבתי קודם ואפילו טרחתי להדגיש שאני נגד פדופיליה. ועדיין זה לא עוזר...
ועדיין אמרתי, המשיכה יכולה להיות קיימת. הבעיה היא במוטיב של האונס שקיים בפדופיליה. ולכן ציינתי מקרה היפותטי של פדופיליה ללא מוטיב של אונס, מול מקרה של עומואים.

אביר הקרנפים אני מוחה על ההשוואה שלך, גברים הם לא גללים.
אם כבר אתה רוצה להשוות את זה לאוכל, אז זה כמו שבן אדם יאכל תפוח בוסר או בן אדם אחר.
עדיף לאכול תפוח בוסר מאשר להיות קניבל, אבל בכל מקרה שניהם כמובן לא עדיפים.
לא... גברים הם לא גללים. יחסי מין עם גברים הם גללים.
כדי שתבין את ההשוואה, אסביר לך.
הרעיון והתפקיד של אוכל בעולם, הוא כדי להזין את הגוף ולספק לו את החומרים הדרושים לו לצמיחה ואנרגיה. לאחר שהרעיון קיים באופן עקרוני, האדם יכול לאכול לצורך הנאה ואפילו לפעמים דברים שהם לא הכי בריאים, כמו שוקולד.
יש אנשים שהסטיה שלהם זה לאכול גללים. זה לא מזין, זה רעל לגוף, זה מגעיל...

ולכן  הצד השני של ההשוואה הוא קיום של יחסי מין עם גברים. שהרעיון והתפקיד של יחסי מין הוא לתת קיום לעולם. ומאחר והבסיס קיים, אפשר גם לקיים לשם הנאה. אבל ברגע שמבצעים פעולות מגעילות ודפוקות שלעולם לא יכולות לשרת את המטרה ואפילו מזיקות והורסות ונגד המטרה, זה מגעיל, פסול, וחייב להפסק.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בסופו של דבר יש משהו במה שאתה אומר.
כולנו יודעים שיכול להיווצר מצב שילדב בת 13-14 תהיה יותר מפותחת מאשר בחורה בת 18-19.
הבעיה זה האונס או השידול,וגם שהרבה פעמים הפדופילים המגעילים האלה הם גם הומואים אז זה מעבר ל"להימשך לילדה מפותחת" אלא מקבל נק' מבט שנוגדת את דרך הטבע (כידוע לך פדופילים גם אונסים נערים/ילדים ולא רק ילדות/נערות).
לא שאונס של ילדה זה ח"ו מוצדק,שלא יבינו אותי לא נכון,זה מעשה שפל ומגעיל.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לכן הבעיה היא שיש אונס.  ואונס הוא דבר פסול לדעת כולם.
ואצל עומואים תמיד יש בעיה. גם כשאין אונס.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
מדוע כל מי שמעז לצאת כנגד ההומואים הסוטים מיד אבל מיד כולם כולל אנשי ימין צולבים אותו ומעלים אותו על המוקד? תמיד עניין אותי לדע מהי הסיבה לזה.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כי השרץ הזה הוכשר ע"י המדינה בסביבות שנות ה 70 אם אני לא טועה.