כהנא יומי:בכל מדינה שפויה, בוגד - או תולים אותו או מגרשים אותו מן הארץ. במדינת ישראל הוא נבחר לכנסת. מה אמרה התורה? - "עם נבל ולא חכם..."
ומאז לא הפסיק האדם הזה, הנציג של כנופיית הדמים, של אש"ף, להסית, להמריד, להיאבק נגד המדינה היהודית. בנאומיו שלוחי הרסן הוא מחרף את צה"ל, מגדף את המדינה, תומך באש"ף, מחזק את ידיהם של הנבלות התוקפים את בנינו, מכחיש את המושג היסודי הפונדמנטלי של מדינת ישראל כמדינת העם היהודי.
ובכן, מכיוון שחז"ל קבעו: "במקום שאין איש השתדל להיות איש", עליתי לפני זמן מה לבמת כנסת ישראל כדי לקדש שם שמים. הרמתי חבל תלייה והבטחתי לשונא הזה, המתאווה להשמידנו - ואני מצטט: "את החבל הזה הוא עוד יקבל".
ובכן, הבוקר היה דיון בוועדת הכנסת על החטא והפשע החמור הזה, פגיעה בכבודו של הבוגד הזה. נשמעו שם דברי בלע כגון: "להציג חבל בכנסת, זה חמור מאוד". כך אמר חבר כנסת אחד בוועדה - "להציג חבל בכנסת, זה חמור מאוד". אני עניתי לו: "להציג אדם כמו מיעארי בכנסת, זה פי אלף יותר חמור".
לבסוף היתה הצעה שאתנצל ונגמור את הפרשה. מי שמכיר את כהנא חשב שאני אתנצל? אני אתנצל בפני מיעארי? אני אתנצל בפני מסית, אש"פיסט, בפני השונא הזה? לא. נהפוך הוא, אני גאה בזה שקידשתי שם שמים, שהצלתי מעט ממעט הכבוד שעדיין נשאר בבית הזה. מה שאמרתי לאדם הזה איננו בגדר איום אלא זו הבטחה - כך יהיה כאשר אנחנו נעלה לשלטון."