א. אם ההומואים היו אמורים לאהוב גברים , היו קוראים להם נשים .
מדובר באנשים חולי נפש שיש לרחם עליהם , הם זקוקים לטיפול .
הרי כל בר דעת מבין שזה נוגד אפילו את השכל הישר .
ב.האתאיסטים רוצים להשמיד את היהדות ,כדי לפרוק עול באופן מלא .
לא סתם אנשים יראי חטא הם אנשים שעושים להם רצח אופי בתשקורת,בעוד שמחבלים נקראים "פעילים "פלסטינאים " "
ג.אף אחד לא רוצה להשמיד את כל הגויים , אל תכניס לנו מילים לפה .
ההפך, עדיף שלא תשפך טיפת דם אפילו , בסך הכל שיעזבו את ארצנו,יניחו לנו לנפשו ,ויקחו איתם את העבודה הזרה שלהם .
הבעיה היא ש1.6 מיליארד מוסלמים שמקיפים אותנו שלא בדיוק מבסוטים שהעם הזה שורד כבר אלפי שנים , ומה לעשות שהם לא יוותרו בלי מאבק ?
התנועה שלנו דוגלת בעידוד הגירה ערבית , ולא ב"רצח של כל מי שלא יהודי " , לפחות תבין על מה אתה מדבר .
בניגוד לאיסלם,ולנצרות , היהדות מבינה שיש עמים אחרים בעולם , ולא כל מי שאינו יהודי צריך למות או להתנצר/להתאסלם,יש אפילו מונח ביהדות שנקרא חסידי אומות העולם (ולא במובן העקום שאתה מכיר היום) .
הם מתחתנים עם יהודיות ? אוקיי, זאת כבר בעיה .
התבוללות זה משהו שאנחנו לא מוכנים לקבל , וזה תופעה שמאיימת על העם היהודים , וכבר תפסה ברשתה מיליונים של יהודים , שילכו אל האבדון , בין אם בארצות שונות ומשונות בעולם ,ובין אם בישראל .
קשה לנו , עם ששרד את כל התלאות שאדם יכול להעלות על הדעת (חורבן , הגלייה,השמדות,פרעות,התנכלויות),שעמנו ילך לאיבוד בעקבות "אהבה" מזויפת.
וחוץ מזה , לא קוראים לזה אהבה . קוראים לזה תאווה .
ד. הכל חוזר עליייך , וקקה בידייך .

ה. ואחריי כל ההטפה שלך לקבלת השונה , עכשיו אתה מסית לרצח .
ראית איך יצא שבסוף האדם ה"נאור" הוא זה שרוצה לרצוח , ולא ה"עתיקים הפרימטיביים" ?
קח בחשבון , שאם לא תעשה שינוי של 180 מעלות בגישה שלך , אתה לוקח את עצמך ישר לאבדון .
יש לנו כאן הרבה חומר שיכול לעזור לך , אני מציע לך לבוא בראש פתוח , מה יש לך להפסיד ?
ההפך,הכי הרבה אתה יכול להרוויח , מקסימום ? לא השתכנעת .
תנסה לבוא בגישה אחרת , ולומר :"חבר'ה , אפשר לקבל חומרים מכם שיסבירו לי למה עם ישראל הוא העם הנבחר ?
למה אלוקים קיים ?
למה אי אפשר שישארו עובדי עבודה זרה בארצנו ?
למה ההומואים הם אנשים מסכנים שצריכים טיפול ? "
ואני בטוח שיהיו כאן אנשים טובים שיענו לבקשתך .
אנחנו , בניגוד לגישה שלך ,שקוראת למוות של כל מי ששונה ממך , נהיה מוכנים לעזור לך .
שמעת את הדעה שלך במשך כך וכך שנים , במערכת שטיפת המוח שקוראים לה "בית ספר " ,אולי תנסה לשמוע את הצד שני ?
מקווה שתקח לתשומת לבך .