כשכתבתי שסבא של סבא שלך היה כמונו, התכוונתי שהיה יהודי נאמן שהאמין בתורה והעריך את הרבנים שלטענתך עושקים את הציבור. ולומר שסבא של סבא שלך לא שנא את שונאי ישראל, זה גם סילוף וגם עלבון לזכרו. אבל בנוסף לזה כתבת עוד שלל שקרים/סילופים בהודעה הזו ועליהם אני הולך להגיב.
כבר יוצא החוצה להביא לך כושים שרוצחים יהודים

באמת! אתה מתעלם מאלה שעשו את זה בפועל ומאלה שמטיפים לכך.
ומה זה "ימנים שרצחו שמאלנים"? אתה בטח מתכוון ליגאל עמיר ? בלי קשר לשאלה אם הוא באמת רצח את רבין, רבין הוא לא שמאלנים אלא שמאלן ויגאל עמיר הוא לא ימנים אלא ימני.
ואם אנחנו מדברים על רציחות פוליטיות, הרי שהכף של השמאל כבדה יותר במאזן הזה. רצח ארלוזורוב. רצח דהאן. רצח אנשי אלטלנה.
ואני לא מדבר על הסיוע הפעיל שאנשי השמאל מעניקים לרוצחי יהודים. החל מחתימת הסכם השילומים עם הגרמנים, מה שנותן להם להרגיש יופי עם עצמם עד שהיום הם כבר מרגישים שאנחנו חייבים להם במקום ההיפך. וכלה בהבטחות ונתינות ומאבקים אינסופיים למען האורקים המחבלים. למען האורקים הפולשים, האנסים, הרוצחים והחולים.
חיים בן פסח אומר המון אמיתות. חיים בן פסח הוא אדם שהקריב המון בחיים שלו בשביל בני עמו, בשונה ממך שאני לא יודע אם הקרבת פעם שקית במבה למען אידאולוגיה וההיפך! אתה מדבר בצרות עין ובשנאה נגד בני עמך.
ולכן, למרות שיש כמה נקודות שבהן אני לא מסכים איתו, אני מעריך את האיש. ואם הוא מדבר נגד אויבי ישראל, זה בגלל שמישהו צריך להעיר את העם הזה מן האשליות והשקרים שנטע בהם השמאל.
ואם מבחינתך זו גסות לבקש מהעם להתבדל ממחבלים ורוצחים אבל זו לא גסות לצדד במחבלים וברוצחים, אני בהחלט מחרה ומחזיק בגסות ובשנאה נוסח חיים בן פסח.
הבורות בנוגע לאדמו"רים היא שלי? זה אתה שגדלת בחברה החרדית וראית מקרוב איך רבנים ואדמו"רים שונים חיים?
מעולם לא ראית אדם אחד בעל אמצעים בכל החברה החרדית? לא נראה לך שזה די מופרך לסווג את כל אנשי החברה החרדית כאנשים שעומדים בצמתים ומקבצים נדבות בשביל לממן את הרכב והבית של האדמו"ר שלהם? יש חרדים רבים שמרוויחים פי מאה ואף יותר ממה שאתה מרוויח. ואם אנשים כאלה מוקירים את הרב או האדמו"ר שלהם וקונים לו רכב או תורמים ריהוט יפה לבית שלו, אתה יכול רק לקנא בזה.
ואין שום קשר בין אנשים מסויימים שחושבים שלא יאה לאשה לנהוג, לבין אנשים שנוהגים ברכבי פאר. מה זה קשור?
ובל נזכיר שהמוחה על כך הוא אדם שמבחינתו יאה לאשה להסתובב בלי בגדים. זכותה...
ואיזו בורות הרבנים מנציחים? אותם רבנים שפותחים ישיבות ומעודדים את התלמידים שלהם לקנות עוד ועוד דעת, ללמוד עוד ועוד ספרים. ורוב התלמידים, היות ומורגלים מחשר נעוריהם לקרוא ספרים, הולכים וקוראים ספרים בחוכמות אחרות ובמדעים ואני לא מדבר על דברים שהם לומדים בהוויות העולם ולצורך מקצועם. בשונה מהחילוני הממוצע שקונה את הידע שלו מן הטלוויזיה ולומד שכל החרדים קרציות שחיים על חשבון המדינה ואוספים כסף בצמתים כדי לממן רכבי יוקרה לרבניהם...
ואתה ששואב את השנאה הנבערת שלך מן המסך המלבני, אתה מדבר על מי שלא חושב בכוחות עצמו?
היות ואתה בקיא במעשינו כל כך, קח אותי לדוגמא וספר לי בבקשה איזה גנב קרציה אני שחי על כספי משלם המיסים. בבקשה ממך!
והקביעה שסתם חרדי = מעלים מיסים, לא נראית לך הוצאת דיבה על ציבור שלם וגם כאילו הפקחים של מס הכנסה לא קיימים? אתה לא חושב שבמקום להעליב אותי, אתה מעליב את עצמך בטענות מופרכות כאלה, העיקר ללכלך על כולם?
איזה שמאלני קורא לרצח יהודים? איזה כושי קורא לרצח יהודים? עוד מעט תשאל אותי איזה מחבל קורא לרצח יהודים.
כאן אני קורא לריפו שיתן לך קישורים לציטוטים וסרטונים של המוני (כן! המוני!!!) שמאלנים ידועים שמסיתים וקוראים בפומבי לרצח יהודים. יש המונים כאלה. וזה מתפרסם בפורום בלי הפסקה.
החל מהסיסמאות של "דרוס כל דוס" ו"השמד כל חרד" ועד לאמירות של אנשים כמו יורם לונדון שצריך לירות בכל המתנחלים או אחרים שאמרו שצריך לירות בכל החרדים וכו'.
סלח לי שאתה לא מעודכן בכל ניסוי שערכו בכל מעבדה בעולם בעשרת השנים האחרונות. באמת סלח לי. אבל העובדה שאתה לא מעודכן לא אומרת שאני בור.
כי אם אני מספר לך על ניסויים ותגליות שלא קיימים, אני שקרן ולא בור. ואם הניסויים והתגליות קיימים ואתה פשוט לא יודע עליהם, ורק בגלל שאתה לא יודע עליהם אתה מתרגז עלי וקורא לי בור, איפה זה מציב אותך ?
המדע. אין ספק שהמדע פיתח הרבה דברים. אבל אין ספק שהמדע עדיין לא יודע הכל וכל פעם נוכח מחדש שטעה בדברים וצריך לתקן את עצמו. מה שאין כן שאתה יכול לראות בתנ"ך המוני נבואות שהגשימו את עצמן. והיחידות שטרם הגשימו את עצמן אלו נבואות על ביאת המשיח וקץ הימים שלזה אנחנו עדיין מחכים.
לפני קצת יותר מחודש פתחתי פה שרשור ובו דברים שנכתבו בגמרא על ירושלים. דברים שנכתבו בשעה שירושלים הייתה חרבה וקטנה. דברים שנראו מופרכים בשעתם. והנה קמו ונהיו.
לא ידידי. המדע לאט לאט מגלה דברים שחלקם כבר מופיעים במקורות.
אפשר להגיד תירוצים ולדחות את זה בקש. אבל כמו שניבא הנביא: והיה עשיו לקש ובית יוסף להבה. ואש בית יוסף תבוא באחרית הימים ותבעיר את כל הקש של בית עשיו. גם ז'ול ורן כתב הרבה סיפורי סבתא. צוללות, נורות חשמליות, טלוויזיה במעגל סגור, מסוקים, שוקר חשמלי וכו'... והנה אתה חי בעולם כזה.
אז סלח לי שאני מאמין בסיפורי סבתא שחלקם כבר הגשימו את עצמם.
ובקשר לבעיטות שאתה מזהיר מפניהן, כמו שכתב לך ריפו. בועטים בעם ישראל מאז שקם. כל הבועטים נכחדו בתורם. ונצח ישראל לא שיקר, לא משקר ולא ישקר. אנחנו עדיין כאן. אז למה שלא תעשה את החשבון ותנסה להבין למה כל הבריונים הגדולים לא שרדו ואנחנו עדיין שורדים, ומה גרם לנו לשרוד כשהם נכחדו, ואולי אותה סיבה תעמוד לנו כשם שעמדה לאבותינו, וגם אלה שינסו לבעוט בנו היום, לא יחזיקו מעמד ואנחנו נשרוד הרבה אחריהם ?