אז שוב. אני לא אוהב גויים לבנים וכמובן שאני לא חושב שהם אוהבים אותי. אני רק חושב שיותר נוח לכל אדם שהוא לגור באירופה מאשר באפריקה או במדינה ערבית.
נדב הוא טמבל גמור , כנראה שכח את מה שקרה לפניי ימים הביינים , שבו עיקר המדע התרכז שוב באירופה , לעומת הערבים שהיו ברברים מסריחים בדיוק כמו עכשיו ..
אבל עדיין , יש לי חוסר הסכמה איתך .
אני אישית , הייתי מרגיש חוסר ביטחון לגור באירופה בדיוק כפי שהייתי מרגיש חוסר ביטחון לגור במדינה ערבית .
מניתי לך אין ספור התנכלויות של האירופאים ליהודים , בלי שום סיבה , לא כלכלית , לא מדינית , כלום ושום דבר , וזה רק הוכחה לזה שהם גרועים בדיוק כמו שהערבים או הכושים גרועים .
ולגבי המדינה ערבית .
סבתא שלי גדלה במדינה ערבית .
היא סיפרה לי שלפעמים , ברגעים של אחד על אחד , מצאה גם צדדים טובים במוסלמים , למשל ילדה בת 4 שהייתה משחקת איתה בבית ספר ..
לעומת זאת , היא גם לא השמיטה את העובדה שבכל חג יהודי , היו מתאספים כל המוסלמים במסגדים , והיו קוראים בקול :"היום נשחט את כל היהודים " , והיהודים היו צריכים להסתגר בבתיהם, כשהמון ערבי משתולל מסתובב ברחובות , הורס חנויות של יהודים , מתדפק על דלתם של יהודים בניסיון לשבור אותה כדי לטבוח ביהודים שבתוך הבית , אם תרצה , "ליל הבדולח" (להבדיל) על בסיס חודשי, כשמה שמפריד ביניהם , לבין הרצח השיטתי והמאורגן של השואה , הוא הדלות המוחית של הערבים לעומת האירופאים , שנאה לא הייתה חסרה להם .
המטרה של כל הסיפור הזה , היא להראות לך , שגם במדינה ערבית אפשר לפעמים להרגיש "בנוח" , אבל זו נוחות מזויפת , בדיוק כמו באירופה , שבה היהודים הרגישו מאוד בנוח בשנות העשרים של המאה הקודמת , התפתחו , התעשרו ,גדלו וצמחו , אבל כולנו יודעים מה קרה לאחר מכן , ומכאן ניתן להסיק , שה"נוחות" וה"צמיחה" באירופה , (סליחה על הבוטות) שווים לתחת.
אולי הם חכמים יותר , אולי הם בקיאים יותר במדע ובנימוסים והליכות , אולי המראה שלהם פחות צורם לנו בעיינים , אבל מבחינתי הם גרועים בדיוק כמו הערבים שמקיפים אותנו מכל הכיוונים .
רק לא מזמן נבחרה ביוון מפלגה נאו-נאצית , גילויי אנטישמיות צצים בכל הזדמנות שבה יש לנו קצת כאסח עם הערבים (סטטיסטיקה שמצביעה על עלייה במקרים של תקיפת יהודים באירופה בזמן מלחמת לבנון השנייה ) , והכל כמובן , במסווה של שוחרי שלום , סטייל הפעילי שלום שהפליגו במרמרה , כאלה שרוצים שלום ע"י מחיקת היהודים מעל פני האדמה.
אז בבקשה ממך , תפסיק לחשוב שהם טובים ממך , ואם אתה יהודי אשכנזי , אז מי כמוך צריך לדעת איזה סבל עברו אבותיך באירופה ,בכל אורכה ורוחבה , בכל מדינה שבה הם חיפשו רק "לשים את הראש " , תמיד התעללו בהם , רדפו אותם , שנאו אותם , וחיפשו אותם בפינה .
אם אתה ממש רוצה , אני מוכן למנות לך את האירועים האנטישמיים המרכזיים באירופה , עוד מהימים שזה היה סתם שנאה מבוססת על דת , עד לימים שבו זה הפך למדע לשמו , בחסות דרווין ,
אבל אני מאמין שאין צורך . כל יהודי אמיתי נושא על ליבו את הצלקות שחטף העם הזה בזמן שאבותיו סבלו בגולה , בין אם בתימן , או בגרמניה .
כולנו חלקנו את אותו גורל , מכיוון שגויים , בין אם הם כאלה או כאלה , הם כולם בסופו של דבר , אותו חרא .