כתב נושא: אורקית עולה לאוטובוס ומסתערת על נוסע אנושי תמים  (נקרא 12732 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אירוע שהתרחש בפילדלפיה, ארה"ב. לפי דעתי הקופה התפלחה לאוטובוס כי רואים שהיא עולה בלי להעביר כרטיס כמו הנוסעים האחרים. אח"כ היא התיישבה רגע ופתאום ראתה אדם לבן במה שהיא כנראה מגדירה כטריטוריה שלה אז היא הסתערה עליו בחמת זעם.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
וזה כתשובה למאורו ששאל למה אני מבדיל בין כושים ובין גויים "רגילים" ולמה אני מעדיף להחזיר את המצב בו הכושים אינם שווי זכויות.
וכל זה מחוץ לעובדה שזה המעמד הטבעי שלהם כעבדים. פשוט, בימים בהם לא היו להם זכויות, הם יכלו להתפרץ פחות. לא הייתה להם זכות להתפרץ... היום מותר להם הכל...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
וזה כתשובה למאורו ששאל למה אני מבדיל בין כושים ובין גויים "רגילים" ולמה אני מעדיף להחזיר את המצב בו הכושים אינם שווי זכויות.
וכל זה מחוץ לעובדה שזה המעמד הטבעי שלהם כעבדים. פשוט, בימים בהם לא היו להם זכויות, הם יכלו להתפרץ פחות. לא הייתה להם זכות להתפרץ... היום מותר להם הכל...
את האמת להגיד לך - זה ממש לא מעניין אותי מה הם עושים שם (איפה ש"שם" לא יהיה).

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
מצטער חבוב. מה שהולך שם, משפיע על פה. העולם הוא כפר גלובאלי קטן.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
דרך אגב כשתמהתי בפורום האנגלי למה הגבר נתן לאורקית הזאת להכות לו בראש בלי להתגונן הם אמרו שזה קרוב לוודאי מפני שאם הוא היה מחזיר לה אז הכושים האחרים באוטובוס היו מצטרפים אליה ומבצעים בו לינץ'.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
זה ברור. כשהאורקים רואים בן אדם, הם שוכחים את המלחמות הפנימיות ביניהם עד שהם מחסלים אותו באכזריות...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
לפניי איזה שנה בערך , קם שוודי אחד (שלפי תורת הגזעים של שר הטבעות שלך הוא כנראה הוביט ולא אורק , נכון אחי ? חחחחח ) והלך ורצח ילדים שהלכו לקייטנה .
למה ? אין סיבה .
אז תאמין לי שהם לא ממש טובים .
רוב הבאלגנים הגדולים של עם ישראל באו מההוביטים החמודים האלה , גירוש ספרד , בפרעות ברוסיה , השואה ...
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לפניי איזה שנה בערך , קם שוודי אחד (שלפי תורת הגזעים של שר הטבעות שלך הוא כנראה הוביט ולא אורק , נכון אחי ? חחחחח ) והלך ורצח ילדים שהלכו לקייטנה .
למה ? אין סיבה .
אז תאמין לי שהם לא ממש טובים .
רוב הבאלגנים הגדולים של עם ישראל באו מההוביטים החמודים האלה , גירוש ספרד , בפרעות ברוסיה , השואה ...
זה קרה בנורווגיה והוא חיסל כמה עשרות בני נוער קוויזלינג אנטישמים.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שיחסל מצידי אלפים .
השאלה המרכזית פה היא :מה מראה לכם שהאפס שקיבל מכות יותר טוב מהכושית הזו ?
האם אתם מתבססים על צבע עור ?
לא יודע , מבחינתי ערבי מסריח שלא התקלח שבוע , וגוי נוצרי עם חליפה זה אותו חרא בדיוק .
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ברור שאביר הקרנפים צודק. ידוע ששחורים הם אלימים והם מקור כל הפשע עלי אדמות. הרי אנשים לבנים לאורך ההיסטוריה היו כליל המוסרית והתרבותיות. לבנים ממוצא אירופאי מעולם לא נלחמו אחד בשני, מעולם לא בנו מחנות השמדה, מעולם לא חיסלו, כבשו, אנסו ושיעבדו עמים שלמים. מה פתאום, רק "אורקים" עושים דברים כאלה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
למאורו.
את תורת הגזע שלי אני שואב מן התורה. ההשוואה לאורקים נועדה לאלו שטוענים ש"גם ערבושים/כושים הם בני אדם". או "גם איתם אפשר לחיות בשלום אם יתנו להם שוויון וכו'"...
ההשוואה לאורקים נועדה להבהיר. הם לא בני אדם. אי אפשר לחיות איתם בשלום.

וכאן זה גם למאורו וגם לנדב.
כבר כתבתי לעיל בשרשור. גויים "רגילים", יכולים לחטוף קריזה, יכולים להלחם ולעשות דברים איומים. אבל במצבים אחרים, כשנוח להם, יש שקט. יש שגשוג. יש עסקים וכו'. אצל האורקים אתם רואים שקט?
איפה יש הכי הרבה מלחמות אזרחים? רציחות בתוך המשפחה?
מי אלה שנתנו להם שוויון והעדפה מתקנת במקומות שבכלל לא שייכים להם, והם עדיין מתנהגים כמו... אורקים ?

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תשמע , מסכים איתך ששום דבר טוב לא יצא מהם .
כמה שאלות יש לי אלייך :
א . את מי אתה מחשיב כ"אורקים" ? כושים ? ערבים ?
ב. התורה היא לא נגד אף אחד , היא בעד עם ישראל .
כל השאר , בין אם הם כושים מסריחים , או גרמנים רהוטים ומצוחצחים , הם בבחינת רפש , זוהמה וטינופת לעומת עם ישראל .
אין תורת גזע בתורה .
יש יהודים , ויש את השאר .
ברור שיש ביטויים שמתייחסים לעמים מסויימים (כמו למשל "בשרם בשר חמורים" ) , אבל המסר העיקרי הוא שהגויים כולם לא משתווים לקרסוליים של יהודי אחד .
אז בחייאת אל תתמוך בגוי אחד , על חשבון עם אחר .
הלבנבנים הגויים הללו החיים באירופה (שעם הזמן גם היגרו לארצות הברית) , לא היו בדיוק כל כך נאורים , כפי שאתה מציג אותם עכשיו , לאורך ההיסטוריה .
מסעות צלב , אינקוויזיציות , גירושים עקובים מדם , פרעות , השמדה , ומה לא .
ולא תמיד מדובר בנוחות של הגויים .
בפרעות קישינב למשל , רצחו יהודים , כי מישהו סיפר שהיהודים רוצחים ילדים נוצרים למטרות פולחן .
זה אף פעם לא עניין אותם אם נוח להם או לא , הם שנאו יהודים , בדיוק כמו "האורקים " .
וכשאתה מדבר על שלום , אתה בטח מדבר על היום , נכון ?
אז דרך אגב , גם בין האורקים אפשר לחיות ב"שלום" , ראה תור הזהב של יהדות ספרד במהלך הכיבוש המוסלמי ...
ואם כבר מדברים על היום , אתה חושב שהיום אנחנו חיים איתם בשלום ? גילויי אנטישמיות בלתי נגמרים באירופה , תרומות רשמיות של ממשלות שלהם לארגונים אנטי-ישראליים , כל מיני עאלק "פעילי שלום" שמגיעים לפה על בסיס קבוע כדי להטריד ולהפריע לחיילי צה"ל , ובמקביל לעזור לפעילי טרור ...
ועוד דבר .
הגויים הלבנים , "ההוביטים" , הם אלו שחפצים במלחמות השבטים בין ה"אורקים" בעולם שבו אנו חיים .
לא יודע אם שמעת , אבל הצרפתים הם אלו שאימנו את המיליציות שביצעו את רצח העם ברואנדה , והנשק הגיע מכל רחבי אירופה ..
אל תטעה להיות כמו השמאלנים שחושבים את אותם גויים מטונפים ל"טובים יותר" מאשר הערבים או הכושים .
אתה יודע , לאחרונה קראתי כתבה על אייכמן .
האיש שהיה השומר האישי שלו פה בארץ , שהגן עליו מפניי מתנקשים , וגם מפניי עצמו , סיפר שהיה איש מנומס להפליא , לעולם לא התווכח , ומה שאמרו לו שאסור , אסור .
הוא לעולם לא צעק , לא התמרד , לא התווכח , לא דיבר מעבר למה שהיה צריך לומר , כמו שאומרים , איש מנומס להפליא .
האם אתה מחשיב את אייכמן , יש"ו , לטוב יותר משאר שונאי ישראל , הקצת פחות מתורבתים ? אני לא חושב .
בעייני , יש הפרש , אבל זה נבלה וזה טרפה .

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זה קרה בנורווגיה והוא חיסל כמה עשרות בני נוער קוויזלינג אנטישמים.
לא רק שהם היו אנטישמים,היה מדובר בקייטנה שהנושא העיקרי שלה באותו שנה היה פרו פלסטיני ואנטי מדינת ישראל,אחד הטענות של הגיבור שירה בהם,הוא שהוא אוהב את ישראל ויודע שהמלחמה של ישראל חשובה למען כל העולם.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
להבהיר כמה נקודות.

כתשובה לשאלה שלך. כן. מבחינתי אורקים זה כושים וערבושים. והסברתי כמה וכמה פעמים למה.
כמו כן הדגשתי מליון פעם שמבחינתי כל גוי נחות מכל יהודי. רק שלא כל הגויים שווים. בני יפת יכולים לשכון באהלי שם ובני שם יכולים ללמוד ולהשתמד בחוכמתם וביפיותם. מה שאין כן בני חם.
וזה לא יפה לשבש את מה שאני אומר ולטעון בשמי כאילו הגרמנים או השוודים או כל אירופאי ארור הוא מבחינתי כמו העלפים של טולקין. כי אם אמרתי אורקים, אז גם יש עלפים. וכל השוודים צדיקים ולבנים ויפים וטהורים ואציליים.
לא יפה לומר מה שלא אמרתי. בעיקר כשאני חוזר ומסביר כמה וכמה פעמים את דעותי.

ולכן שוב.
יהודים, במקום הראשון. מעל כולם. זה עניין של דת. זה עניין של גזע. זה הכל.
הגויים נוצרו כדי לשרת את היהודים וכדי למלא את העולם. כמו שאמרה הגמרא: אי אפשר לו לעולם בלא בשם ואי אפשר לו לעולם בלא בורסקי (מעבד עורות שהעבודה שם מאוד מסריחה). אשרי מי שמלאכתו בבשמים ואוי לו למי שמלאכתו בבורסקי.
אז יש את בני יפת שנועדו להיות הצווארון הלבן של העולם. יוצרי האמנות והיופי, השפות שמתפשטות בכל העולם והתרבות והחוכמות. ויש את בני חם שנועדו להיות החמורים, אנשי העבודה השחורה, הבהמות חסרות ההשכלה והתרבות.
תראה איך כל האורקים אוכלים אחד את השני כל הזמן. כמה מלחמות אזרחים ומלחמות פנימיות ורציחות בתוך המשפחה יש אצל האורקים? בלי השוואה בכלל למה שהולך אצל בני יפת. אתה מביא לי מקרה של איזה אירופאי שהתחרפן ורוצה להשליך מזה על כל ההיסטוריה ? נו באמת...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
להבהיר כמה נקודות.

כתשובה לשאלה שלך. כן. מבחינתי אורקים זה כושים וערבושים. והסברתי כמה וכמה פעמים למה.
כמו כן הדגשתי מליון פעם שמבחינתי כל גוי נחות מכל יהודי. רק שלא כל הגויים שווים. בני יפת יכולים לשכון באהלי שם ובני שם יכולים ללמוד ולהשתמד בחוכמתם וביפיותם. מה שאין כן בני חם.
וזה לא יפה לשבש את מה שאני אומר ולטעון בשמי כאילו הגרמנים או השוודים או כל אירופאי ארור הוא מבחינתי כמו העלפים של טולקין. כי אם אמרתי אורקים, אז גם יש עלפים. וכל השוודים צדיקים ולבנים ויפים וטהורים ואציליים.
לא יפה לומר מה שלא אמרתי. בעיקר כשאני חוזר ומסביר כמה וכמה פעמים את דעותי.

ולכן שוב.
יהודים, במקום הראשון. מעל כולם. זה עניין של דת. זה עניין של גזע. זה הכל.
הגויים נוצרו כדי לשרת את היהודים וכדי למלא את העולם. כמו שאמרה הגמרא: אי אפשר לו לעולם בלא בשם ואי אפשר לו לעולם בלא בורסקי (מעבד עורות שהעבודה שם מאוד מסריחה). אשרי מי שמלאכתו בבשמים ואוי לו למי שמלאכתו בבורסקי.
אז יש את בני יפת שנועדו להיות הצווארון הלבן של העולם. יוצרי האמנות והיופי, השפות שמתפשטות בכל העולם והתרבות והחוכמות. ויש את בני חם שנועדו להיות החמורים, אנשי העבודה השחורה, הבהמות חסרות ההשכלה והתרבות.
תראה איך כל האורקים אוכלים אחד את השני כל הזמן. כמה מלחמות אזרחים ומלחמות פנימיות ורציחות בתוך המשפחה יש אצל האורקים? בלי השוואה בכלל למה שהולך אצל בני יפת. אתה מביא לי מקרה של איזה אירופאי שהתחרפן ורוצה להשליך מזה על כל ההיסטוריה ? נו באמת...
משום מה אתה מתעקש לשכוח את העבר .
מאות שנים של מלחמות בתוך אירופה , שהחלו בתור מלחמות שבטים , בימי הויקינגים ,והברברים באירופה , ואחר כך זה הפך למלחמה בין מדינות .
אל תתן ל70 שנות שקט באירופה לרמות אותך , ולגרום לך להאמין שהם רוצים שלום ושקט .

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני לא מדבר על שבעים שנות שקט. אני מדבר על היסטוריה.
גם אם תרחיק אחורה תראה שלא היו כמעט מלחמות אזרחים והשתוללויות מטופשות באירופה. היו מלחמות בין מדינות. על אינטרסים ומחלוקות די ברורות. כיבוש ואימפריאליזם וכו'.
בשונה מארצות ערב וכוש ששם הם טוחנים האחד את השני כי הם לא יכולים לשבת בשקט ולחיות כמו בני אדם.

אם תבדוק, תמצא שכל פעם שמישהו מספר לנו פה על איזה "אוהב ישראל", אני מפקפק במניעים שלו. לא תמצא אותי סומך על גויים. מבחינתי כולם אנטישמיים. עשיו שונא ליעקב.
לאחר שכולם אנטישמיים, אני מעדיף לחיות ליד אנטישמי יותר "מבויית" מאשר ליד אידיוט שיכול להתפרץ בלי קשר כל רגע.
מי יותר מסוכן? צלף שמחזיק אקדח, או מטורף שמחזיק אקדח ?

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ההבדל היחידי שאני מוצא ביניהם הוא אולי,כמו שאמרת , שהלבנים מבויתים יותר .
והאמת היא שגם באירופה היו מלחמות בין שבטים פראיים , השבטים הגרמאניים , שהיום מהווים את החלק הגדול מתושבי המדינות הנאורות: גרמניה , אוסטריה , שוויץ , שבדיה , דנמרק , נורבגיה , הולנד , התושבים הפלמים של בלגיה , ועוד רבים במערב אירופה ובמרכזה.
עוד תרבות של שבטים שהיו באירופה הם הקלטים (רוב האנשים מכירים את הגאלים,אחד מהשבטים הקלטים),והסיבה היחידה שהרומאים הצליחו להביא אותם היא בעקבות אותם סכסוכים בין שבטים קלטים,אותו סכסוך שאנחנו רואים כיום בין שבטים באפריקה .
כך שמבחינתי , אין שוני בין מלחמות של מדינות שמקורן בשבטי ברברים , לבין מלחמות בין שבטים לא מפותחים .
ואתה בטוח שלא היו מלחמות אזרחים באירופה ?
בספרד למשל פרצה מלחמת אזרחים בשנת 1936,מלחמת אזרחים פרצה ברוסיה ב-1917,מרידות רבות שקרו באירופה , מלחמות עצמאות , הפיכות ..
אל תסמוך על מה שנראה לך כשקט למראית עין , כאינדיקציה ל"שקט" .
רק לפניי לא מעט זמן , ויכול להיות שאתה אפילו זוכר את זה , נפלה חומת ברלין,בעקבות התקוממות אזרחים , וסימלה את תחילת קריסתה של האימפריה האדומה .
אז שוב , אל תחשוב שעניבה וחליפה אירופאים , הופכים אותם לטובים יותר מהכושים . 

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני באמת לא מבין את הטיעונים שלך. אתה מביא לי דוגמא של שבטים שנלחמו האחד בשני לפני שהייתה מדינה. כשכל שבט היה מדינה בפני עצמו ונלחמו על שטחי מחיה, נשים ושליטה.
אתה מביא לי דוגמא אחרת למהפכה שלטונית שקרתה פה ושם באירופה. פה במדינה אחת הייתה מלחמת אזרחים. בוצעה הפיכה. זהו. כמה מלחמות אזרחים היו ברוסיה בשלוש מאות השנים האחרונות ? המהפכה הבולשביקית.
כמה מלחמות אזרחים היו בספרד בשלוש מאות השנים האחרונות ?
נעבור ברשותך לאפריקה? שליש ממדינות אפריקה נמצאות בדרגה כזו או אחרת של מלחמת אזרחים מאז שהלבנים עזבו. בלי להזכיר את אחוזי הפשיעה והאונס הגבוהים בעולם.
אצל הערבושים, צריך מלחמה שתחזיק אותם. כמה זמן לא הייתה לערבושים מלחמה הגונה ? אז הנה. פתאום כמה וכמה מדינות ערביות מתפרצות. אחת. עוד אחת. עוד אחת...

זה בדיוק כמו שאתווכח עם מישהו איפה אחוזי הפריצות גבוהים יותר. יבוא מישהו ויאמר לי: שמענו על חרדיה שבגדה בבעלה. שמענו על חרדיה ששכבה לפני החתונה...

לא אומר שהתופעה לא קיימת אצל הלבנים. אבל אם אתה משווה אחוזים, אצל האורקים זה באלפי אחוזים יותר בקטע של מלחמות אזרחים וחוסר יציבות שלטונית. בקטע של פשיעה וחוסר אנושיות, עשרות אחוזים.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה שבאתי להראות לך , זה שמדינה עם סמל והמנון , זה פשוט שבט מפותח .
זה שקוראים לזה בשם יפה זה לא משנה כלום .
ואם פעם הם היו נלחמים כמו ה"אורקים" , זה אומר שהם בדיוק שווי ערך ל"אורקים" .

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
מה שניסיתי להסביר זה שאתה לא צודק. כי ברגע שאנחנו מסכימים שמדינה זו התפתחות של השבט, הרי שאזור שבו כל שבט אוכל את עצמו מבפנים, כל אחד הורג את בני משפחתו ואת בני שבטו בגלל שטויות והם לא יכולים לכונן משטר שבטי יציב, הרי שזה אזור חולה ושבט עלוב ביותר.
וכמו שכתבתי לעיל, הרי גם בתקופות שהשבטים נלחמו, היה להם על מה להלחם. הם יכלו לכרות בריתות, לחיות בשלום. כמובן שמאז העולם התפתח. השבט פינה את מקומו למערכת של מדינה, ועם הזמן האינטרסים לצאת למלחמות פחתו.
אני לא מכיר ולא זוכר מצב שבו היה גוש של מדינות שכל הזמן אכלו אחד את השני בתוך השבט/המדינה בצורה בה נלחמים ביניהם האורקים.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ובדיוק בגלל זה סיפרתי לך על הקלטים , שמה שגרם להם להפסיד במלחמותיהם מול רומא , היו סכסוכים פנימיים .
וד"א בהיסטוריה של כל עם , קורה מצב שהוא קם נגד עצמו , אפילו בעם היהודי זה קרה .
שמע , אין לי ויכוח איתך שלבנים מפותחים יותר מהכושים והערבים .
השאלה היא , האם קוף בחליפה הוא אדם  ?
זה שב50 השנים האחרונות , פחות או יותר , אירופה עושה פרצופים של ליברליות , זה לא אומר שהם בהכרח טובים יותר .
הם דאגו לרדוף אותנו שנים על גבי שנים , בלי סיבה ועם סיבה , תמיד , לאורך כל הגלות .
דווקא הטימטום של הערבים והכושים לא הניב להם תוצאות חיוביות בנושא של רצח יהודים , בניגוד למשל לגרמנים הנאורים והמפותחים...
אל תטעה , קוף שלובש חליפה ומאמין בליברליזם , הוא עדיין בסך הכל קוף .

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
עזבו שטיות אין קשר לגזע נוורבגי לפני 1,000 שנה היה ברמת תרבות של טרול. (לא כינוי גנאי לאיזה עם אלה אשכרה טרול)
אירופאים בזזו,שרפו,רצחו,אנסו ושדדו ללא סיבה בדיוק כמו הערבים עכשיו במשך מאות שנים.
הכול עניין של תרבות.
למשל ממלכת אתיופיה בתקופה של ממלכת דוד ושלמה הייתה מדינה מתקדמת יחיסת בזמן שבמערב אירופה היוא שבטים שקשה היה לכנות אותם בארבארים מרוב הבורות האין סופית שלהם.
כשהאדם הלבן הגיע לאמריקה הוא גילה תרביות מפותחות מאוד מבחינות רבות (שאותם כמובן השמיד בזכות יתרונו בנשק).
כול הגויים שווים אחד לשני.
אין דבר כזה עליונות האדם הלבן או השחור.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ובדיוק בגלל זה סיפרתי לך על הקלטים , שמה שגרם להם להפסיד במלחמותיהם מול רומא , היו סכסוכים פנימיים .
וד"א בהיסטוריה של כל עם , קורה מצב שהוא קם נגד עצמו , אפילו בעם היהודי זה קרה .
שמע , אין לי ויכוח איתך שלבנים מפותחים יותר מהכושים והערבים .
השאלה היא , האם קוף בחליפה הוא אדם  ?
זה שב50 השנים האחרונות , פחות או יותר , אירופה עושה פרצופים של ליברליות , זה לא אומר שהם בהכרח טובים יותר .
הם דאגו לרדוף אותנו שנים על גבי שנים , בלי סיבה ועם סיבה , תמיד , לאורך כל הגלות .
דווקא הטימטום של הערבים והכושים לא הניב להם תוצאות חיוביות בנושא של רצח יהודים , בניגוד למשל לגרמנים הנאורים והמפותחים...
אל תטעה , קוף שלובש חליפה ומאמין בליברליזם , הוא עדיין בסך הכל קוף .
למעשה אין פה ויכוח. היות ואתה מסכים איתי לגבי עליונות האדם הלבן על פני האורק. והיות ואתה מסכים איתי שאסור לסמוך על אף גוי.
כל מה שאמרתי הוא שאני מעדיף גוי מבויית על פני אורקים.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ועל זה בדיוק אני לא מסכים איתך .
מבחינתי זה היינו הך.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אתה לא חושב שיש הבדל בין אדם לבן לאורקים ?

צבא יהושע עוד יחזור!