יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
מדוע הגלות האחרונה היא הקשה ביותר?
Rafoe:
--- ציטוט של: מציאותי על יוני 20, 2012, 17:55:09 ---הערבים מביאים פחות ילדים היום...
והמסתננים יוחזרו לארצם, זאת רק שאלה של זמן.
מה הכוונה בלקלקל את הילדים של החרדים?
--- סוף ציטוט ---
הפולשים לא יחזרו לארצם.
עד עתה הצליח השמאל המתבולל להעניק ל-400 משפחות של פולשים מעמד קבע בישראל (400 משפחות זה אלפים משום שכל משפחה מורכבת מזוג הורים ומילדים).
וזה עוד ללא להזכיר את הפיליפינים, ההודים, ושאר הפולשים שכבר קיבלו כאן מעמד קבע.
המצב רק הולך ומחמיר, ואפילו נתניהו הודה שלמרות כל ההפגנות הוא לא יכול להחזיר לארצותיהם את האריתראים (עשרות אלפים). התירוץ: מניעה משפטית.
ודי להזכיר שבכל יום נכנסים מאות פולשים חדשים.
מציאותי:
אני לא אומר שהליכוד יחזיר אותם, אני אומר שהם יחזרו לארצם...כי בקרוב תהיה פה מהפיכה של היהודים אל מול הערב רב.
ושוב, מה הכוונה בקלקול החרדים?
MAORO:
ד"א , הערבים גדול ב100% בעשרים השנים האחרונות .
והיהודים ? 25 % .
אל תאמין לחירטוטים של מועצת יש"ע .
ולמה אתה חושב שהם יעדיפו ארץ מוכת רעב , מחלות , ענייה ומסריחה , על פני ארץ מפותחת , עשירה (יחסית לחרא שלהם ) וקדושה ?
הם יעדיפו להישאר פה ..
היהודים הם סוג של "המלך מידאס" , כל דבר שהם נוגעים בו הופך לזהב , בזכות בורא עולם .
וכמו אצל המלך מידאס , זו קללה וברכה ביחד .
יש להם תמיד כוח , אבל תמיד מקנאים בהם אומות העולם .
ולגביי הקילקול , פתח טלוויזיה , אחד מאתרי האינטרנט או לא משנה איפה בעצם , ותמצא הסטה שמאלנית מסריחה .
הם פנטרנלאסטיים במסווה של דמוקרטיה , כופים ערכים מזוייפים שמקובלים עליהם ונוגדים את רצון העם .
מציאותי:
זה ברור לי, אבל השטיפת מוח התעמולתית שלהם לא משפיעה על רוב העם...
והערב רב יברח מפה אחרי שהיהודים יקבלו שליטה בארץ הזאת, תאמין לי.
MAORO:
לפי איך שזה נראה כרגע , היהודים כנראה אף פעם לא יקבלו שליטה במדינה הזאת .
המצב כיום מצביע על מלחמת אזרחים במדינת ישראל בזמן הלא רחוק , נקווה שלא,אבל מה אפשר לעשות ..
וד"א , העם דווקא כן מאמין .
היום יש הרבה אנשים טובים שחושבים שיש דבר כזה "פלסטינאים" , למרות שזה שקר מוחלט .
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה