0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אני מתנגד למילה הזו רק משום שהיא מילה ערבית טמאה.יש מספיק קללות בעברית..
בסלנג העברי המודרני , "שרמוטה" היא בחורה מופקרת ללא מעצורים , ולא זונה שלוקחת כסף בעבור מעשיה . כלומר , זונה זה מקצוע , שרמוטה זה תחביב .
הייתי בהרבה עימותים פה אבל לא הקלטתי אותם. עימותים פה באנגלית לא חשובים כמו עימותים בעברית בארץ ישראל.
האם יש לך את הרושם שאני לא טוב בעימותים? אם זה היה נכון, דוקא היו מתעמתים איתי כדי להשפיל את הימין בכלל והכהניסטים בפרט.
יש לי רעיון נדב: תגיד לשמאלנים או לדוברי הימין המזוייף שיש כהניסט אמריקאי מפגר שלא יודע להתעמת אבל הוא עושה המון סרטונים ויש לו כבר מאות אלפי צפיות באלפי הסרטונים שהוא העלה. ותגיד להם שהכהניסט המפגר הזה מוכן להתעמת. תגיד להם שלא נותנים לאמריקאי הזה לעלות או אפילו לבקר בארץ ישראל וזה די טיפשי כי אם יתנו לו לעלות, ניתן להביס אותו בעימותים בקלות ולהשפיל את הימין הקיצוני. אז כדאי לסדר את זה שהוא יכול לעלות לישראל. אם לא, יש עוד אפשרות: רוב השמאלנים האלה ודוברי הימין המזוייף מבקרים בניו יורק כל הזמן. כשהם בניו יורק שיסדרו עימות עם חיים בן פסח. ויש עוד אפשרות: יש לתשקורת הישראלית "עיתונאים" פה בארה''ב. התשקורת יכולה לערוך עימות עם מסך מחולק אפילו כשאני מגורש בגלות. תגיד להם שכדאי לעשות את זה כי קל מאוד לנצח את האמריקאי המפגר הזה בעימות.