כתב נושא: בעימות חיים בן פסח קורא לשר דניאל הרשקוביץ "שרמוטה" (סרטון חדש שלנו)  (נקרא 9684 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מתנגד למילה הזו רק משום שהיא מילה ערבית טמאה.
יש מספיק קללות בעברית.. :old_azn:

מסכימה איתך. גם אני נמנעת מלהגיד אותה.
אגב, הרבה חושבים ששרמוטה זה מתון יותר מזונה. זאת אותה מילה בשפה שונה.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
בסלנג העברי המודרני , "שרמוטה" היא בחורה מופקרת ללא מעצורים , ולא זונה שלוקחת כסף בעבור מעשיה .
כלומר , זונה זה מקצוע , שרמוטה זה תחביב .  ;D
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בסלנג העברי המודרני , "שרמוטה" היא בחורה מופקרת ללא מעצורים , ולא זונה שלוקחת כסף בעבור מעשיה .
כלומר , זונה זה מקצוע , שרמוטה זה תחביב .  ;D

לא רואה את ההבדל. כנראה שהיום אנשים מעדיפים לחלק את זה בגלל כמות הנשים שרק מתנהגות ככאלה ולא עוסקות בזה בשביל הפרנסה.
בכל מקרה זאת אותה מילה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אם למשל אני רוצה לומר את האמת על נקבה שעוסקת בזנות כמקצוע, או שסתם היא חסרת צניעות שעולה על כל זוג מכנסיים בסביבה, אקרא לה פרוצה. או שאתבטא כפי שהתבטאתי לעיל. לרוב אפשר בלי "מילים גסות".
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
למה זונה זה לא מילה גסה ושרמוטה כן ?
האמת שזה כינוי מדיוק בשבילם מוכרים את עצמם , ובחינם . רק לשם ההנאה .
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אם אתה מדבר באופן ענייני לגמרי על זונה שמוכרת את עצמה בשביל כסף, אין בעיה עם זה. הבעיה היא עם ההקבלות. הבעיה היא כשמזכירים את המילה גם כשלא מוכרחים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ציטוט
הייתי בהרבה עימותים פה אבל לא הקלטתי אותם. עימותים פה באנגלית לא חשובים כמו עימותים בעברית בארץ ישראל.

חבל מאד! לדעתי עדיף שתקליט את מה שיש בכל זאת.

ציטוט
האם יש לך את הרושם שאני לא טוב בעימותים? אם זה היה נכון, דוקא היו מתעמתים איתי כדי להשפיל את הימין בכלל והכהניסטים בפרט.

מאיפה שיהיה לי רושם כזה אם לא ראיתי אף פעם דיבייט שלך?

ציטוט
יש לי רעיון נדב: תגיד לשמאלנים או לדוברי הימין המזוייף שיש כהניסט אמריקאי מפגר שלא יודע להתעמת אבל הוא עושה המון סרטונים ויש לו כבר מאות אלפי צפיות באלפי הסרטונים שהוא העלה. ותגיד להם שהכהניסט המפגר הזה מוכן להתעמת. תגיד להם שלא נותנים לאמריקאי הזה לעלות או אפילו לבקר בארץ ישראל וזה די טיפשי כי אם יתנו לו לעלות, ניתן להביס אותו בעימותים בקלות ולהשפיל את הימין הקיצוני. אז כדאי לסדר את זה שהוא יכול לעלות לישראל. אם לא, יש עוד אפשרות: רוב השמאלנים האלה ודוברי הימין המזוייף מבקרים בניו יורק כל הזמן. כשהם בניו יורק שיסדרו עימות עם חיים בן פסח. ויש עוד אפשרות: יש לתשקורת הישראלית "עיתונאים" פה בארה''ב. התשקורת יכולה לערוך עימות עם מסך מחולק אפילו כשאני מגורש בגלות. תגיד להם שכדאי לעשות את זה כי קל מאוד לנצח את האמריקאי המפגר הזה בעימות.

בסדר, בישיבה הבאה של מועצת השמאלנים והימין המזוייף אני אעלה את זה.

מנותק לוחם בגאולה ובנשמה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מדינת יהודה!
חבל שקיללת, למה אתה צריך לרדת לרמה שלהם? הם ינצחו בזכות הניסיון  :'(
בס"ד