מהרגע שהארגון הזה עלה לרשת , הוא לתוך מעגל קסמים אכזרי שמונע ממנו להיות יותר מאשר כמה ג'יג'ה של מידע על שרת כלשהו באמריקה .
המעגל הוא כזה :
הארגון שואף להיות תנועה המונית .
הארגון לא יכול להיות תנועה המונית , אם אין לו מנהיג בשטח (אני לא חלילה מזלזל בחיים , איפה אני ואיפה הוא , הוא פשוט לא בארץ כדי ליצור פעולה בשטח).
אם אין מנהיג בשטח ,אז רוב הסיכויים שלא נהפוך לתנועה המונית .
אז פתחנו בנק' מוצא טובה , האינטרנט .
בימינו (במיוחד לאור המפהכות שאירעו בעולם בזכותו או אולי בגללו ) יש לו המון כוח .
אבל החוכמה היא לנצל את העוצמה של האינטרנט , ולא להירדם .
חבר'ה , אנחנו רדומים ! אנחנו יושבים פה עם הטוסיק על הכיסא מול המחשב (בתור תנועה,לא אינדיבידואלים),וכותבים המון פתרונות יפים , ודיונים מרתקים , וזה יפה והכל טוב , אבל אנחנו בעיקר אוכלים את הלב .
הגיע הזמן שנתחיל לפעול .
אז מה בעצם אנחנו רוצים , בראש ובראשונה ?
אנחנו צריכים את חיים כאן איתנו .
אז מה עושים ?
לפי דעתי , וכבר אמרתי את זה פעם , צריכים התקפה מאסיבית וירטואלית .
אני בטוח שכל אחד מאיתנו פעל בצורה כזו או אחרת לבד , אבל עוד לא זכור לי שכל הפורום פעל ביחד , הכוח הוא של היחד , לא בבודד .
אנחנו צריכים ללמוד מהצלחות קודמות ,כדוגמת קוני שהיה עד לא מזמן הקמפיין KONY 2012,וגם לנו יש כבר חומר כזה מוכן .
מה שצריך זה לפעול בכל הכוח , מעבר לגבולות היוטיוב , ואולי לשקול להפר את הכללים הוירטואלים , לפתוח חשבונות פייסבוק , לצבור חברים רבים ולהפציץ במידע על חיים כמו הסרטון שכבר הכינו עליו מזמן , בקבוצות של ח"כ כמו בן ארי למשל , קבוצות שקשורות להתיישבות , מאבק בסודנים , וכל מה שקשור אלינו . לאחר מכן צריך למצוא את מי שאחראי על מימוש חוק השבות , ולהפציץ אותו במיילים , בקירות בפייסבוק , בכל מקום ברחבי העולם הוירטואלי , כדי שהדבר יעלה , כך או אחרת , לסדר היום הציבורי . צריך למצוא איזה סלוגן קליט שיתפס בראש , ושבכמה מילים פשוטות יפגין את מה שאנחנו רוצים , לאפשר לחיים למשמש את חוק השבות .
חשבתי על משהו כמו :"רוצים את חיים בבית " , ובמידה והעניין יתפוס תאוצה אפשר להתחיל להתרחב :גרפיטי , סטיקרים וכו' , אבל העיקר תלוי בנו , הגרעין הקשה , 9-10 חברים שפה על בסיס קבוע , צריכים להתחיל את הדבר הזה . צריכים להיות מאוחדים , ולהתחיל לזוז , להניע עניינים , בינתיים זה מהכיסא , אבל ההיסטוריה הוכיחה שבימינו שבעזרת ה' אפשר להגיע לתוצאות גדולות בעזרת המחשב .
הצעות יעול , הערות , וכ'ו יתקבלו בברכה , גם אי הסכמה וכו' , העיקר שתביעו דעה !
במידה וכולם בעד , מי שבעד יכנס לרשימת תפוצה , ונחליט על מהלכים , כל מהלך בעיתו .
כמו שאמרתי , עיקר הפעילות תהיה בפייסבוק , נוכחנו לדעת שזה נותן הרבה תוצאות .
דעתכם ?