יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

מצעד התועבה - התורה נגד לסביות ?

<< < (2/3) > >>

zelhar:
תמיד היו לסביות והומואים בעולם. המילה לסבית לקוחה משם האי לסבוס בים היוני כיוון ששכנה שם אקדמיה לנערות ובראשה עמדה משוררת שחיבבה חיבה יתירה את בנות מינה. אך אין לי ספק שהמשוררת ההיא לא המציאה את הדילדו.

MAORO:
אתם יודעים מה , כל שנייה שמתעסקים בזה , רק מבינים עד כמה זה לא טבעי , ועד כמה הם תאבי זימה כסוסים .

אביר הקרנפים:

--- ציטוט של: UM-96 על יוני 08, 2012, 11:21:01 ---אני אגיד לך סברה שלי. פעם לא היה את העניין הזה שהומואים יכלו לחיות כבני זוג או להיות ״מאוהבים״ ככה שהקשר ביניהם היה לסיפוק מיני נטו. אני לא יודע אם למדת ביולוגיה אבל לפי מה שלמדתי, קשה לי למצוא דרך שאישה תעשה זאת עם רעותה, כך שאני מאמין שלסביות זה היה דבר פחות נפוץ. היום העולם התהפך והכל מותר אז כמובן תופעת הגייז קיבלה לגיטימיות וזה במודה (מחילה על השפה אך מתבקש,) לקבל מאחורה היום...
גם התורה הבחינה שזה דבר פסול אך כמו שאמרתי אין בין לסביות ״משכב״ ככה שקה להעניש אותם על מעשה שלא היה אלא רק על עצם הרעיון שמאחורי המעשה. מחילה מכבודכם, זה מאוד קרוב ל״הוצאת זרע לבטלה״ אצל נשים שכמובן לא קיימת כהוצאת זרע לבטלה כך שאתה יכול להעניש אותם רק על עצם הרעיון שמאחורי המעשה-מעשה ארץ מצרים.

--- סוף ציטוט ---
סלח לי. אבל כל מה שכתבת פה, לא נכון ולא הגיוני. כולם יודעים מה הולך בין עומואים ובין לסביות. התופעה לא חדשה. שום דבר לא הומצא אתמול.

UM-96:
אז לא הבנתי עדיין איך סתרת את מה שאמרתי...

לוחם יהודה:

--- ציטוט של: אביר הקרנפים על יוני 08, 2012, 08:52:08 ---יון? אני מדבר איתך על ימי מצרים העתיקה שהיו הרבה לפני יון.
אנשי סדום רצו לאנוס את האורחים שהגיעו ללוט. וזה היה בימי אברהם אבינו. לפני 3,500 שנה. בערך שבע מאות שנים לאחר מכן, במעשה פילגש בגבעה, האנשים בגבעה רצו לאנוס את האורח.
לפני המבול, היו עומואים ולסביות.
הפריצות והתועבה לא התחילו מהיום. כל מי שחושב שהמציאו את כל הסטיות בתקופה האחרונה, טועה. כל סטיה יש לה היסטוריה ארוכת שנים.

--- סוף ציטוט ---

כן אבל במקרים האלה ובמיוחד בתקופות הללו אני לא חושב שזה הומואים כמו היום. יש הבדל בין להמשך לגבר גם בצורה רומנטית (בעעע) לבין רצון לאנוס ול"התפרק" מינית..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה