יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
מצעד התועבה - התורה נגד לסביות ?
MAORO:
אני יודע שהתורה יוצאת מפורשות נגד הומואים .
מה העמדה אל מול הלסביות ?
כי זה ברור שזה גם פסול , השאלה אם יש משהו מפורש ..
אביר הקרנפים:
זה איסור מדאורייתא. רק שזה לא עריות כמו עומואים ולכן אין על זה מיתת בית דין.
הרמב"ם דורש את זה מ"כמעשה ארץ מצרים אשר ישבתם בה לא תעשון". כמובן שהרמב"ם לא החליט בעצמו. הוא לוקח את זה מהגמרא, שלקחו את זה מחכמי המשנה ומנביאים... וממשה רבינו.
העוון כל כך גדול ומטמא, שלסביות פוסלות לכהונה. כלומר, מי שעושה דבר כזה, לא יכולה להתחתן עם כהן.
וכמו שכבר הזכרנו בכמה וכמה נושאים, כל מי שיש בו זוהמא לא יכול להנשא לכהונה.
MAORO:
זאת אומרת שזו המצאה מאוחרת עד לימי המצרים ?
אני יודע שהומואים זה דבר שהיה נפוץ בעולם העתיק למשל ביוון ובכל העת העתיקה כולה , כל מה שקדם לימי הביינים ועליית הנוצרים והמוסלמים ..
אבל גם לסביות ?
אביר הקרנפים:
יון? אני מדבר איתך על ימי מצרים העתיקה שהיו הרבה לפני יון.
אנשי סדום רצו לאנוס את האורחים שהגיעו ללוט. וזה היה בימי אברהם אבינו. לפני 3,500 שנה. בערך שבע מאות שנים לאחר מכן, במעשה פילגש בגבעה, האנשים בגבעה רצו לאנוס את האורח.
לפני המבול, היו עומואים ולסביות.
הפריצות והתועבה לא התחילו מהיום. כל מי שחושב שהמציאו את כל הסטיות בתקופה האחרונה, טועה. כל סטיה יש לה היסטוריה ארוכת שנים.
UM-96:
אני אגיד לך סברה שלי. פעם לא היה את העניין הזה שהומואים יכלו לחיות כבני זוג או להיות ״מאוהבים״ ככה שהקשר ביניהם היה לסיפוק מיני נטו. אני לא יודע אם למדת ביולוגיה אבל לפי מה שלמדתי, קשה לי למצוא דרך שאישה תעשה זאת עם רעותה, כך שאני מאמין שלסביות זה היה דבר פחות נפוץ. היום העולם התהפך והכל מותר אז כמובן תופעת הגייז קיבלה לגיטימיות וזה במודה (מחילה על השפה אך מתבקש,) לקבל מאחורה היום...
גם התורה הבחינה שזה דבר פסול אך כמו שאמרתי אין בין לסביות ״משכב״ ככה שקה להעניש אותם על מעשה שלא היה אלא רק על עצם הרעיון שמאחורי המעשה. מחילה מכבודכם, זה מאוד קרוב ל״הוצאת זרע לבטלה״ אצל נשים שכמובן לא קיימת כהוצאת זרע לבטלה כך שאתה יכול להעניש אותם רק על עצם הרעיון שמאחורי המעשה-מעשה ארץ מצרים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה