כתב נושא: היום בתל אביב יתקיים מצעד התועבה השנתי  (נקרא 7638 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
של הבהמות מסדום ועמורה.
ואחר כך שישאלו למה אנחנו שונאים את ההומואים. נגעלים וסולדים ומהבהמיות שלהם זה ברור, אבל למה שנאה?
למה לעשות מצעדי תועבה בהמיים חולניים דוחים ומגעילים בארץ הקודש ובמיוחד בבירתינו הקדושה?
אפילו לפני שנים רבות שהייתי חילוני גמור ודיי מנותק מההלכה, לא יכלתי לשמוע על המצעד הבהמי הזה שמעורר בי בחילה.
הם מביאים אלפי גויים עומואים בדיוק כמוהם שיצטרפו למצעד התועבה בארץ הקודש.

גועעל נפש מתנהגים כמו חיות אדם לא יכולים לשלוט בעצמם פשוט בהמות לכל דבר!

"מצעד הגאווה" מה גאווה? איזה גאווה? להתנהג כמו בהמות מסריחות בפומבי ועוד להתגאות בזה? להתלבש כמו נשים? להמרח על גברים בתחתונים ולרקוד כמו חוליגנים על מכוניות? סמרטוטים עלובים עושים מעצמם צחוק. עלאק גאווה..

שב"ה נזכה לא לראות יותר את המצעד הטמא והמתועב הזה שאפילו הציבור החילוני ברובו מתעב בלי שום קשר להלכה.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
אני יגיד לך את האמת , יש מקומות , שפחות יכאב לי אם יתפוצץ שם איזה מחבל ..
מצעד התועבה , מפגש של אנרכיסטים נגד הגדר ..
ככה מתפטרים גם מערבי וגם מחלאות וחולי נפש שמתעקשים לגרום לכולם להבין שהם בסדר ואנחנו דפוקים .
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חחחח איזה כוכב אתה תאמין לי ..
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אין לי בעיה עם המצעד הזה באות הרבה בנות חמודות מחו"ל מחזה חד פעמי

בקשר להומואים זה נושא אחר וגועל נפש של ממש בושה !
למה עומואים זה בושה ופרוצות פוסטמות ועוד כאלה שבאות במיוחד מחו"ל כדי לטמא את ארץ ישראל זה נחמד? כי זה עושה לך טוב באזור החלציים ?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חחחח ברגוע ברגוע אביר אפשר להסביר לו גם ביפה ..

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
קודם כל אני רוצה לנטרל פה כל מידה הכי קטנה של עצבים , אתה אח יקר ואנחנו אוהבים אותך !  :old_afro:
דבר שני , אתה צריך להבין , זה שאתה מסתכל על בחורה בבגד ים , וזה לא עושה לך כלום , זה אומר שהבעיה היא אצלך אחי .
כי גם אם אנשים ילכו בעירום מלא ברחוב , אחרי חודש חודשיים אתה תתרגל .
יש כמה דברים שמבדילים אותנו מבהמות .
אחד מהם זה יצר הרע , וכשיש יצר הרע , צריך להתגבר עליו .
ותכלס אחי דבר אמיתי , גם אני הייתי חילוני עד לפניי שנתיים , ואין מצב כזה שאתה מתסכל על מישהי בבגד ים וזה לא עושה לך כלום , אתה יודע בדיוק מה עובר לך בראש ..
ועשו על זה גם מחקרים וגילו שכל כמה שניות גבר חושב על זימה , זה נראה לך נורמלי אחי ?
ביהדות יש עניין של טומאה וטהרה .
שאתה מטמא את העיינים שלך , אתה מטמא את כל הגוף .
כשאתה מטמא את המחשבה שלך , אתה מטמא לא רק את עצמך , ומביא את עצמך לידי ניסיון ופגימה בברית ע"י קרי , אלא גם מטנף את העולמות העליונים הרוחניים ביהדות , ששמה נמצאת המחשבה של האדם , משמה היא יוצאת ולשמה היא מגיעה . ומחשבה לא באה אלא ע"י ראייה ולב שפנוי החוכמה (התורה ) , עיינים רואות לב חומד (רוצה להשיג) . זאת אומרת שאם אתה מסתכל על בחורות בים , אתה בטוח תרצה לחטוא איתם .

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תשמע אחי היקר , אתה לא יודע כמה שאתה מפסיד !
אם אתה חושב שהתרבות המערבית הזאת תביא אותך למשהו אתה טועה בגדול !
כבר היו פעם כאלה שניסו להיות מערביים , קראו להם מתיוונים והם הביאו הרבה הרבה צרות לעם ישראל !
אם אתה חושב שאתה נהנה מהעולם הזה אתה טועה , אתה מפסיד גם אתה עולם הזה וגם את העולם הבא !
לא סתם אומרים שהיום כל בחורה עם מחשוף יכול לקבל מה שהיא רוצה , זה כי אנשים רוצים כל הזמן רק את זה !
בוא אני יתן לך כמה דוגמות :
שכדתי הולך לים לא מעורב , הוא הולך נטו כדי להנות מהים ומהשמש . כשחילוני הולך לים , הוא הולך בגלל הבגדי ים , בחורות ..
כשדתי רוצה לשבת ולשתות עם חברים שלו , נגיד בפורים , אז הוא נהנה מהשתייה ומהשמחה , וכשחילוני הולך לבר לשתות , הוא בא בגלל הבחורות ..
כשדתי רוצה להנות ממוזיקה וריקודים , אז הוא יכול לשמוע מוזיקה ולרקוד כמה שהוא רוצה , אבל כשחילוני הולך לדאנס בר או למועדון , הוא הולך בגלל הבחורות..
אם אומרים לך נגיד על מסיבה או שיושבים לשתות בלי בחורות כולם ישר אומרים "מה זה רק בנים רוצים בחורות  .. "
לעומת זאת כשבנאדם שומר על העיניים שלו ועל המחשבה שלו וכך ניצל מעוון הברית , אין לו שמירה יותר גדולה מזה בעולם ,כי הוא שמור בברית שאלוקים הבטיח במפורש שזו ברית שגם מגנה על האדם , הוא זוכה למצוות גדולות וברגע שהוא נמנע ממראות אסורים , כל בקשה שהוא יבקש תתגשם לו ,תבין איזה מעלה יש לבנאדם ששומר על העיינים !
מה שהחזיק אותנו בתור עם במשך כל כך הרבה זמן למרות שניסו לשחוט אותנו המון פעמים , והמון עמים , הוא זה שהעדפנו להיות יהודים מאשר להיות "מערביים" מה שנקרא היום יעני להתערבב עם שאר הגויים .
הגויים אין להם תקנה , הם כמו בהמות , אז הם עושים מה שהם רוצים בעולם הזה , כמו סוסים שרוצים רק זימה ..
לעומת זאת ליהודי יש המון מה להפסיד ..
ימות המשיח (1000 שנה של גן עדן עלי אדמות !),בית המקדש השלישי שירד מהשמיים , ועולם הבא נצחי ,שזה גן עדן שאין אפילו לתאר במילים ובתחושות שאנחנו מכירים איזה הנאה אדם יהודי יזכה לה לנצח נצחים! אתה מבין מה זה נצח נצחים ? זה מושג שלא תופסים אותו בשכל !
תחשוב כמה חיים בעולם הזה , שבעים שמונים שנה ? תחשוב מה זה לעומת נצח ! תקח גרגיר חול,תגיד שכל גרגיר חול זה שווה לאלף שנים , ועכשיו תראה מדבר ענק שאתה לא רואה את הסוף שלו שכל גרגיר חול זה 1000 שנים , ותבין מה זה חיי נצח בגן עדן של העולם הבא ! חבל להפסיד את כל זה בשביל פוסטמה בבגד ים אחי .. חבל עלייך , אם אתה אוהב את עצמך , תתעניין ,תשאל , תבדוק , לא סתם כל כך הרבה אנשים חוזרים בתשובה , זה לא סתם למפגרים ! תחשוב , אם אתה לא זוכה לחיי עולם הבא , אתה מפסיד נצח נצחים של תענוג שלא נתפס במוחנו , לא שווה לך לבדוק לפחות אולי היהדות צודקת ?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כמה נקודות שעלו פה.

1. אחרי 120, כשתעמוד בפני בית דין של מעלה, ישאלו אותך למה הסתכלת על נקבות במחשוף. ישאלו אותך למה דיברת איתן על דברי הבאי. אומרת הגמרא: כתוב בפסוק "מגיד לאדם שיחו". בבית דין של מעלה מציגים בפניך אפילו שיחה קטנה של שטות בין אדם לאשתו!!! אז עם אשתך מותר. עם איזו פרוצה פלרטטנית? זה כבר עניין אחר. ועל הכול נותנים דין וחשבון.
2. ציינת בעצמך שכשאתה הולך בים ואתה מסתכל על נקבות בביקיני, אתה אומר "איזה כוסית". כמובן, מה שכתבתי קודם, לא התכוונתי באופן מעשי. אם להיות בוטה, לא באתי לטעון שכל פעם שאתה מסתכל על נקבה ברחוב או בים, המכנסיים שלך צועדות קדימה. אבל אתה מסתכל ושוטף את העיניים. אתה מבסוט ואומר "איזה כוסית". ה"כוסית" (איזו מילה נתעבת) הזו, היית רוצה לטפס עליה. הלא כן ? אילו הייתה בידך ההזדמנות...

ופה קבור הכלב. המטרה היא שלא לעורר את התאווה. עין רואה ולב חומד. אתה רואה את הנקבות. ובא לך לעשות משהו עם זה. ואתה הולך לפלרטט.. והעניינים זזים... ואז באים החטאים.
צא וחשוב. במקום בו נקבה לא יכולה להתערטל ככה בפומבי. זו בושה וחוסר כבוד בשבילה להתפשט כשגברים רואים אותה. היא לא רגילה לפלרטט עם גברים. גם זה חוסר כבוד. הסיכויים שתעשה חגיגות עם גברים, פחותים. לא ככה?
מן הסתם, תכבד את אותה אחת פי כמה וכמה מהכבוד שאתה רוחש לפרוצה החשופה מחוף הים. אפילו היא יפה יותר. את הפרוצה, אתה לא מכבד. אתה רק מתאווה לגוף שלה.

ובקשר לעניין שמאורו הזכיר עם מסיבות ושמחה.
אני רוצה לספר לך שלפני חמש שנים עשיתי יום הולדת עשרים. זה החלפת קידומת, זה לא יום הולדת רגיל. הזמנתי 25 חבר'ה. קניתי הרבה בשרים, שתיה, בירות. הבאתי מנגלים תעשייתיים, קרשים, מים... נחתנו באיזה שדה ועשינו קומזיץ ועל האש וסעודה ושתו בירות והיה סבבה. לא הזמנתי נקבות. ואז לא הייתי דתי. באותם ימים הייתי מחלל שבת. למה לא הזמנתי נקבות? כי זה הורס את החגיגה. כל אחד רק מחפש לתפוס אחת מהנקבות שהוא שם עליה עין, במקום להתמקד במסיבה ולשמוח באמת.
וזו הייתה מסיבה כל כך מוצלחת, שלאחר חודש הצעתי לאותם שהיו במסיבה לחזור על זה, ועשינו את זה שוב.

תמיד צריך לזכור כשפורצים גבול, מה מרוויחים בזה ומה מפסידים. לפעמים ההפסד גדול מן הרווח. חבל.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
את האמת רציתי לענות אבל החבר׳ה פה ענו כמו שצריך.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
למה עומואים זה בושה ופרוצות פוסטמות ועוד כאלה שבאות במיוחד מחו"ל כדי לטמא את ארץ ישראל זה נחמד? כי זה עושה לך טוב באזור החלציים ?
הוא לא מדבר על פוסטמות, הוא מתכוון לקוקסינלים.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
אם כך אנחנו כבר בבעיה פה...

מנותק רחמים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
השם ירחם , ועוד לתת לזה חסות ?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
הוא לא מדבר על פוסטמות, הוא מתכוון לקוקסינלים.
קוקסינלים זה עומואים בעצמם. זה שזכר מפגר החליט לקחת הורמונים כדי לגדל ציצים, לא עושה אותו לנקבה. וגבר נורמלי לא אמור להמשך אליו, אם הוא לא עומו.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
באמת אלוהים ישאל אותי למה הסתכלתי על זו ולמה דיברתי אם ההיא? איזו תשובה אני אמור לתת, חוץ מ"למה אתה שואל, אתה הרי יודע את התשובה לבד, אתה בוחן כליות ולב לא?!"

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
מה זה נראה לך שכונה? אתה מקבל משפט כמו שצריך שתוכל לשטוח את טענותיך לפניו יתברך כמובן שה׳ יודע את התשובה אבל חלק מזה זה גם להוכיח אותך. (אגב, איני יודע אם באמת הקב״ה עושה בעצמו את המשפט אז זה די הפותטי...).

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הבנתי

ה': נדב, למה הסתכלת על הבחורה ההיא?

נדב: אתה יודע לבד את התשובה ואני לא מתכוון לעמוד כאן ולדקלם לך אותה רק בשביל הפרינציפ

ה': בסדר, אבל אני רוצה להוכיח אותך

נדב: תגיד אין לך איזה עולם לנהל?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
צחוקים צחוקים. כשעולים למעלה, אתה מצטער שאין לך מכנסיים לעשות בהם...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כמה נקודות שעלו פה.

1. אחרי 120, כשתעמוד בפני בית דין של מעלה, ישאלו אותך למה הסתכלת על נקבות במחשוף. ישאלו אותך למה דיברת איתן על דברי הבאי. אומרת הגמרא: כתוב בפסוק "מגיד לאדם שיחו". בבית דין של מעלה מציגים בפניך אפילו שיחה קטנה של שטות בין אדם לאשתו!!! אז עם אשתך מותר. עם איזו פרוצה פלרטטנית? זה כבר עניין אחר. ועל הכול נותנים דין וחשבון.
2. ציינת בעצמך שכשאתה הולך בים ואתה מסתכל על נקבות בביקיני, אתה אומר "איזה כוסית". כמובן, מה שכתבתי קודם, לא התכוונתי באופן מעשי. אם להיות בוטה, לא באתי לטעון שכל פעם שאתה מסתכל על נקבה ברחוב או בים, המכנסיים שלך צועדות קדימה. אבל אתה מסתכל ושוטף את העיניים. אתה מבסוט ואומר "איזה כוסית". ה"כוסית" (איזו מילה נתעבת) הזו, היית רוצה לטפס עליה. הלא כן ? אילו הייתה בידך ההזדמנות...

ופה קבור הכלב. המטרה היא שלא לעורר את התאווה. עין רואה ולב חומד. אתה רואה את הנקבות. ובא לך לעשות משהו עם זה. ואתה הולך לפלרטט.. והעניינים זזים... ואז באים החטאים.
צא וחשוב. במקום בו נקבה לא יכולה להתערטל ככה בפומבי. זו בושה וחוסר כבוד בשבילה להתפשט כשגברים רואים אותה. היא לא רגילה לפלרטט עם גברים. גם זה חוסר כבוד. הסיכויים שתעשה חגיגות עם גברים, פחותים. לא ככה?
מן הסתם, תכבד את אותה אחת פי כמה וכמה מהכבוד שאתה רוחש לפרוצה החשופה מחוף הים. אפילו היא יפה יותר. את הפרוצה, אתה לא מכבד. אתה רק מתאווה לגוף שלה.

חזק  O0
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
צחוקים צחוקים. כשעולים למעלה, אתה מצטער שאין לך מכנסיים לעשות בהם...
אני חושב שהנשמה שלו תהיה יותר בצער מאשר בפחד.

אין גרוע מהרגשת הבושה של הנשמה שעומדת מול בורא עולם.
כמו נסיך שעומד מול אביו שהוא מלך המושל ביבשה שלמה,וביום שהוא אמור לקבל את הכתר ולשבת לצד אביו,באים פשוטי העם ומספרים למלך כיצד בנו התנהג כאשר לא היה לידו.
הבן ירצה למות מרוב הרגשת הבושה.

גם בסטיסטקות של עולמנו,קרוב ל99% המתאבדים שלא מתוך דיכאון,הם אנשים בעל שם גבוהה שנתפסו במעשים חמורים,ומרוב שהם לא יכולים לחוש את הרגשת הבושה,שהיא קשה ועוצמתית מאוד,הם שמים קץ לחייהם.

גם רבנים מקובלים אומרים שהגיהנום הוא לא כפי שהנוצרים מציגים אותו במקום שחור ואפל עם הרבה אש ונשמות שמתגלגלות כמו שווארמה,אלה הגיהנום היא הרגשת הבושה של הנשמה שחטא כאשר היא עומדת מול בורא עולם.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
מצטער... כל האש והשחור והרתיחה מוזכרים במקורות של היהודים. הנוצרים גנבו את זה מאיתנו. כמו הרבה דברים אחרים...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מסכת גיהנום לא ?

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מצטער... כל האש והשחור והרתיחה מוזכרים במקורות של היהודים. הנוצרים גנבו את זה מאיתנו. כמו הרבה דברים אחרים...

סתם מסקרנות איפה למשל? שאלתי שני חרדים שבאו להרצות לנו פעם והם אמרו שזה אבסורדי כי אין לך גוף גשמי אז לא ייתכן בשום אופן שאתה יכול להרגיש דברים כמו אש. ממש צחקו עליי ואמרו לי שזה אגדות. מוכיח את הנקודה שלי... במקורות היהודיים אפשר להוכיח כל דבר והיפוכו, כל דבר שמישהו יגיד לך מישהו אחר ההיפך, כמעט כמו דתות שונות, איך אני אמור לדעת למי להאמין?

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
תגיד ל״חרדים״ האלה שיחפשו את החברים שלהם...

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הם אמרו לי להגיד את זה לכם

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
נחמד מאוד שאתה מנסה להציג את ה״סתירה״ כביכול שקיימת ביהדות.