אני לא יכול להיות היחידי שמרגיש כך .
המדינה רועדת כולה , ודעותיהם של ראשי המדינה מנותקים מעם ישראל .
המסתננים מציפים אותנו בהמוניהם מידי יום , מבלי פיתרון נראה לעין .
התהום בין ימין לשמאל מתרחבת משנה לשנה , שהשנה הם חצו את כל הגבולות ועמדו "דקת דומייה לזכר השאהידים" .
השולטים במדינה ,אנשי הממון המושכים בחוטים ,המממנים את החונטה , עושים הון תועפות , על חשבונו של היהודי הקטן והסובל .
סתם לידע כללי , משפחת ורטהיימר הרוויחה השנה 200 מיליון דולר , וזה רק בישראל , בעוד ש20% מהציבור בישראל חי מתחת לקו העוני .
המינוס דוחק , המסים חונקים , המסתננים אונסים , הערבים רוצחים , והיהודים ? מגרשים . לא את המסתננים ואת האויב הערבי , את היהודים.
ההסתה נגד היהדות הולכת וגוברת מיום יום , וקריאות לרצח חרדים נשמעות מידי יום.
מעמדה של היהדות נשחק במדינת ישראל , תוך הכרה ב"רפורמים" ו"קונסרבטיביים" , ב"רבות" למיניהן ,אשר מתירים נישואים חד מיניים .
ההתבוללות גואה , עם ערבים , עם סודנים , עם נוצרים , ובכלל נוצרת תחושה כאילו כל מה שטמא , הוא הוא בעצם הטהור ולהפך .
התשקורת המסחרית מחליטה להציג את דעתה הפוליטית בכל נושא ובכל תוכנית , בין אם מדובר בדרמה , קומדיה , או אפילו ריאליטי .
בעקבותיהם הולך גם ערוץ 1 , ערוץ שלו אנו משלמים ממיטב כספינו רק כדי שימשיך לעצבן אותנו ולהתסיס נגדנו .
בראש הפירמידה הצליחו להעמיד השמאלנים חבורת זקנים המתאימים לדעותיהם שלא מעבירים כל החלטה של מתאימה לאג'נדה הפוליטית שלהם .
מדינות אירופאיות רבות תורמות המון כספים ל"קרן החדשה לישראל" ול"שלום אך-שווא" , בשווי של מיליוני יורו , כדי לבחוש בקדרה של קיומינו .
אומות העולם אינן מתירות להנהגת המדינה היהודית המסורסת לתקוף את האיום והאיראני , ובכך לנטרל את האיום.
בתוך א"י יושבי מעל ל-2 מיליון ערבים המחכים להזדמנות כדי לתקוף את מדינת ישראל (ולדאוג שבצלם יצלמו באזור , למקרה שמישהו ידחוף אותם אם הם ינסו לירות בו , בטעות כמובן , הרי בכוונה אף יהודי לא ירה בערבי , תחת ערכי צה"ל הנוצריים ).
וזה באמת לא מספיק סיבות ?
אתם באמת רואים את האור בקצה המנהרה ?
אני אומר לכם את האמת , אני לא איך הקב"ה יתן לנו להגיע לגאולה כל עוד יש כל כך הרבה רשעים ושונאי יהדות בקרב עם ישראל .
בואו נזכור , שחמושים יצאו בני ישראל ממצרים , ולא כולם לגמרי , ועל כן יש לי נטייה להאמין , שבסוף , מתישהו , תפרוץ פה מלחמת אזרחים .
מה דעתכם ?
צה"ל תוקף את חייליו ומכניסם לכלא בעוון שירות המדינה ( ראה שני סביליה, שלום אייזנר ) .