כתב נושא: שרי ש"ס וישראל ביתנו ייעדרו מההצבעה על חוק ההסדרה  (נקרא 4040 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

מפלגת ש''ס שתמכה בהסכמי אוסלו שגרמה לרצח 1800 יהודים הי''ד שוב מוכנה למסור את עם ישראל וארץ ישראל לערבים הנאצים תמורת שוחד. איזה חילול השם לראות זונות פוליטיות עם כיפות.

וליברמן וישראל ביתנו שהרויחו מהקזינו של המחבלים הערבים ביריחו שוב בוגדים בעם ישראל ובארץ ישראל כדי לשמור על הכיסא המלוכלך.

החוק המוצע הזה לא יציל אותנו כמו שחוקים והכנסת והפוליטיקה לא הצילו אותנו בגוש קטיף או במסירת כל סיני או בהסכמי אוסלו או בכל אסון אחר. רק התנגדות המונית בשטח כמו בעמונה יכולה להציל אותנו.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/239086

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
בית הועד יהיה לזנות ...
ואין לנו על מי להישען , אלא על אבינו שבשמיים !
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
חבורה של פחדנים.
כסא יותר חשוב מהעם.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
על ליברמן ומפלגתו אין לי דברים טובים לומר.

אבל בקשר לש"ס.
תראו, לא נעים לומר את זה, אבל זה לא השרים/הח"כים של ש"ס מקבלים את ההחלטה להעדר מההצבעה.
מי שלקח את ההחלטה הזו, זה כנראה מועצת חכמי התורה שעומדת מאחורי ש"ס. כנראה שבסופו של דבר זו גם מילה של הרה"ג עובדיה שליט"א.

עכשיו תשמעו, זה לא פשוט כל הנושא הזה.
אתם צריכים להבין שאם ביבי מפטר את כל שרי ש"ס, אז המון החלטות טובות ששרי והח"כים של ש"ס עושים למען התורה (ולמען ציבור הבוחרים שלהם, שעוסק בתורה) הולכות לפח.
אז בסופו של דבר אני מניח שמועצת חכמי התורה של ש"ס החליטה מה שנכון לדעתם בשביל התורה ועם ישראל.
לסיכום : פיטורי שרי ש"ס = פחות עזרה לתורה בעם ישראל.
אני לא מצדיק את ההחלטה, אבל תנסו לפחות להבין את הראש שלהם.

מי שאשם זה ביבי, שהצמיד להם אקדח לרכה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
על ליברמן ומפלגתו אין לי דברים טובים לומר.

אבל בקשר לש"ס.
תראו, לא נעים לומר את זה, אבל זה לא השרים/הח"כים של ש"ס מקבלים את ההחלטה להעדר מההצבעה.
מי שלקח את ההחלטה הזו, זה כנראה מועצת חכמי התורה שעומדת מאחורי ש"ס. כנראה שבסופו של דבר זו גם מילה של הרה"ג עובדיה שליט"א.

אתם צריכים להבין שאם ביבי מפטר את כל שרי ש"ס, אז המון החלטות טובות ששרי והח"כים של ש"ס עושים למען התורה (ולמען ציבור הבוחרים שלהם, שעוסק בתורה) הולכות לפח.
אז בסופו של דבר אני מניח שמועצת חכמי התורה של ש"ס החליטה מה שנכון לדעתם בשביל התורה ועם ישראל.
לסיכום : פיטורי שרי ש"ס = פחות עזרה לתורה בעם ישראל.
אני לא מצדיק את ההחלטה, אבל תנסו לפחות להבין את הראש שלהם.

מי שאשם זה ביבי, שהצמיד להם אקדח לרכה.

בס''ד

תירוצים עלובים לבגידה של ש''ס, מפלגה של זונות פוליטיות שרצחו 1800 יהודים הי''ד כשתמכו בהסכמי אוסלו. הבוגדים האלה כבר הביאו לנו את ההיטלר הערבי יאסר ערפאת ו80,000 מחבלים מרצחים חמושים של פת''ח-אש''ף בהסכמי אוסלו. אם באמת היה אכפת לרשעים האלה מעם ישראל, הם לא היו יכולים לסבול רצח של יהודי אחד, על אחת כמה וכמה רצח של 1800. המושחתים האלה דתיים מאוד - אך הדת שלהם היא כסף.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

תירוצים עלובים לבגידה של ש''ס, מפלגה של זונות פוליטיות שרצחו 1800 יהודים הי''ד כשתמכו בהסכמי אוסלו. הבוגדים האלה כבר הביאו לנו את ההיטלר הערבי יאסר ערפאת ו80,000 מחבלים מרצחים חמושים של פת''ח-אש''ף בהסכמי אוסלו. אם באמת היה אכפת לרשעים האלה מעם ישראל, הם לא היו יכולים לסבול רצח של יהודי אחד, על אחת כמה וכמה רצח של 1800. המושחתים האלה דתיים מאוד - אך הדת שלהם היא כסף.

חיים, אם הרב עובדיה ושאר מועצת חכמי התורה החליטו שהכסף שמשיך לזרום ולממן את לומדי התורה הוא יותר חשוב מגבעת האולפנה, אז אפשר להבין לליבם.
אלו רבנים גדולים שלוקחים את ההחלטה הזו.
אם מחר ש"ס התנגדו בהצבעה וכתוצאה מכך יפוטרו השרים שלהם ויופסק תזרים כספים ללימוד תורה, זה מצב יותר טוב?

אני מבין את מועצת חכמי התורה לגמרי,בדיוק כמו שאין מבין אותך ואת הרבנים שמתנגדים לפינוי.
צריך להבין שלאמת יש כמה צדדים.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
בוודאי שזה מצב יותר טוב !
דם יהודים יהיה על הכסף המזוהם הזה !
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חיים, אם הרב עובדיה ושאר מועצת חכמי התורה החליטו שהכסף שמשיך לזרום ולממן את לומדי התורה הוא יותר חשוב מגבעת האולפנה, אז אפשר להבין לליבם.
אלו רבנים גדולים שלוקחים את ההחלטה הזו.
אם מחר ש"ס התנגדו בהצבעה וכתוצאה מכך יפוטרו השרים שלהם ויופסק תזרים כספים ללימוד תורה, זה מצב יותר טוב?

אני מבין את מועצת חכמי התורה לגמרי,בדיוק כמו שאין מבין אותך ואת הרבנים שמתנגדים לפינוי.
צריך להבין שלאמת יש כמה צדדים.

כסף מול אמת?
מה זה השיקול הזה?
מה שווה לימוד תורה אם הוא נקנה במחיר של גירוש יהודים?
הרי אסור ללמוד תורה מספרים שנרכשו בכסף גזול.
מותר ללמוד תורה מכספים שכיבלו מגירוש אחים?

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כסף מול אמת?
מה זה השיקול הזה?
מה שווה לימוד תורה אם הוא נקנה במחיר של גירוש יהודים?
הרי אסור ללמוד תורה מספרים שנרכשו בכסף גזול.
מותר ללמוד תורה מכספים שכיבלו מגירוש אחים?

יכול להיות שזו גזרה רעה.
יכול להיות שהבתים של הגיבורים מגבעת האולפנה ילכו כפרה על דברים אחרים בעם ישראל.

תשמע, אם מועצת חכמי התורה נותנים גב להחלטה הזו - כנראה שהם יודעים למה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
איזה דברים טובים עושים אנשי ש"ס בשביל התורה? מתקצבים את "הרבה מירה גולד"? נותנים אישור להכרה ברפורמים כרבנים ?
תראה לי דבר טוב אחד שהם עשו בשנים האחרונות!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הימני: אתה לא חושב נכון ולטווח ארוך בכלל.
אם הם היו מתנגדים וגם מפלגתו של ליברמן הייתה מתנגדת לא רק שהחוק הזה היה נופל, ביבי לעולם לא היה מוציא אותם מהממשלה.
חוץ מזה שאולי תפסיד את הכיסא שלך עכשיו, אבל את הכיסא הבא אתה תרוויח, כי העם יתמוך בך בגלל שביבי סופית חרץ את גורלו...ולאף אחד אין ביצים ושכל לעשות את זה.

מנותק kahane

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אני מאוד מאוכזב מש"ס וישראל ביתנו, על עקרונות לא מוותרים .
אם וויתרתם על עקרונותיכם בשביל כיסא מלוכלך בכנסת, תקבלו את המכה בבחירות הבאות שיבינו בדיוק מי אתם ומי זה ביבי והליכוד .

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני מאוד מאוכזב מש"ס וישראל ביתנו, על עקרונות לא מוותרים .
אם וויתרתם על עקרונותיכם בשביל כיסא מלוכלך בכנסת, תקבלו את המכה בבחירות הבאות שיבינו בדיוק מי אתם ומי זה ביבי והליכוד .

לציבור יש זכרון מאוד קצר.
המצביעים הקבועים של ש"ס וישראל ביתינו יתמכו בהם גם הפעם.