מה אתם חושבים , השמאלנים אוהבים ערבים או שהם פוחדים מהם ?
לי יש נטייה להאמין שהם פוחדים מהם .
הרבה דברים אתם יכולים להגיד על ערבי , אבל אתם לא יכולים להגיד שהם מפחדים מקרב .
הם אולי ילחמו כמו עכברים , יתחבאו מאחוריי תינוקות , יעשו כל מה שצריך כדי לא להיות לפי הכללים , אבל הם לא מהססים להילחם , ההפך , הם צמאים לדם .
ולאחרונה הגעתי למסקנה שמרבית השמאלנים מפחדים מערבים , יותר מאשר אוהבים אותם .
פעם יצא לי לדבר עם איזה ערבי , והוא אמר לי :"אתם היאהודים פחדנים , כול בעם שיש משהו אתם מתקשרים לבוליס ( משטרה) ."
והאמת שזה נכון , רוב היאהודים שהוא פגש באזור שבו הוא עבד היו שמאלנים , בשכונה חילונית של שמאלנים , ולכן הם היו מתקשרים למשטרה.
אז יכול להיות שהם בעצם מפחדים מעימות שכזה ברמה הלאומי ? יכול להיות שאותו הומואים מפחדים שיגיע היום שבו הם יעמדו עין מול עין , אגרוף מול אגרוף מול ערבי מזוקן מרייר ?
משום מה , יש לי נטייה להאמין שזאת הסיבה . לא מאמין שהם כל כך מתעניינים בזכויות של הערבים . לא מאמין שהם באמת חושבים שהערבים שווי ערך לנו . ד"א , גם בתשקורת השמאלנית רואים לעיתים כל מיני ניצני "גזענות" , אפילו בערוצים שמאלניים להחריד כמו ערוץ 2 וערוץ 10 , ואני חושב שה"גזענות" הזאת נובעת מהפחד שלהם מהערבים .
זאת אומרת , הם ממש משקשקים מערבים , אבל הם יותר מידי פחדנים כדי להגיב .
אז איך מגיב ילד כאפות שמקבל סטירה , מראה שכולנו מכירים מבית הספר ? מבקש מהתוקף להפסיק .
ואם הוא לא מפסיק ? אז הוא "מתעלם" , כמו שמצווים אותו מוריו . ואז למחרת הוא שוב מקבל מכות , ושוב , ושוב ,ושוב ...
ומה היה קורה אם בפעם הראשונה התוקף שלו היה חוזר עם פנס בעין לביתו ? האם אתם לא חושבים שבתקיפה הבאה , הוא היה חושב פעמיים ? לי יש נטייה להאמין שכן .
בכל מקרה , אני חושב שזאת הסיבה שלהם לשנוא כך את עם ישראל . פחדנות + טימטום =שמאלנות. מה דעתכם ?