כתב נושא: הפעם בן פסח הגזים  (נקרא 4030 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק UTK

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
הפעם בן פסח הגזים
« ב- : יוני 03, 2012, 21:37:23 »
שלום , אני כבר מספר חודשים בפורום אבל זו נושא ראשון שלי .

לפני כחמש שעות חיים העלה סרטון חדש שהכותרת שלו "נביא לערבים עוד נכבה" , תגיד אתה לא מתבייש ? יש מצב שאתה הבן אדם הקיצוני ביותר בעולם אבל קצת צלם אנושות אין לך , אתה מתגאה ברצח אנשים ? זה לא שהם שולחים מחבלים , הם לא רוצחים יהודים , הם בסך הכול רוצים קצת שוויון וזה מה שאתה מציע ? לרצוח אותם ? תתבייש לך . דווקא אתה בתור יהודי חייב קצת לחשוב בהיגיון בעניין של שפיכת דם לשווא . ששה מיליון יהודים נרצחו ככה סתם בגלל היותם יהודים ובמקום ללמוד מזה משהו אתה מעוניין לחקות אותם ? תתבייש לך . אתה גם אומר שהמנהיג הרוחני של הערבים הוא היטלר !!! היטלר האמין בעליית הגזע הארי שזה אומר שהוא היה מעוניין לחסל גם את הערבים אחרי היהודים ואתה חושב שהם ילכו בעקבותיו ? .

אז , הנה מה שמשרד החינוך מלמד:

ב 1920 (נראה לי) כשהמנדט נכנס לפלשתינה אז המטרה שלו היא שתהיה לו מדינה במזרח התיכון , לכן שר החוץ של בריטניה שלח מכתב ללורד רוטשילד ואמר לו שהוא ייתן את פלשתינה ליהודים (ייתן!!!!!) אז אחרי העלייה החמישית (לפני קום ישראל) התחילה תרבות אפרטהייד בישראל כשיהודים גזלו אדמות של ערבים והעסיקו רק יהודים מה שגרם לעלייה ברמת האבטלה אצל הערבים והמנדט והתנועה הציונית (ששניהם היו "מחליטי ההחלטות" בפלשתינה)  לא התערבו בנושא , מה שגרם למרד הערבי הגדול שהסתיים באו"ם ואז הוחלט להקים את ישראל על אדמת פלשתינה , היהודים והמנדט לא הסתפקו בזה - הם גם התחילו לרצוח אנשים חפים מפשע שהגיעו אל מעל ל 100000 הרוגים וגם מאות אלפים גורשו ורק חלק קטן נשאר כאן .

זה הסיפור של הנכבה , אז הכרה בסיפור זה לא אסון , וזה לא יכול לפגוע , זה רק יקדם את המיתוס על "ישראל דימוקרטית" .

אז אחרי ההערה שלי לסרטון שלך יש לי כמה שאלות:
-אתה אומר שעל פי הקוראן , מי שלא מוסלמי אז הוא "בן של קוף וחזיר" , אתה יכול להביא לי את הפסוק או את הסורה שזה מוזכר בה ?
-אתה אומר שעל פי הקוראן , זו מצווה לרצוח יהודים ,אתה יכול להביא לי את הפסוק או את הסורה שזה מוזכר בה ?
-אתה טוען שלערבים יש 66 מדינות , קודם כול יש 22 וטוב שלא הגזמת באמת , למה לא מפריעים לך ה100+ מדינות של הנוצרים ?

בקיצור, אני חושב שאתה אך ורק מסית , וחבל .

בקשה: שקודם כול חיים יגיב ואז השאר , כי אני בטוח שאתם לא מי יודע מה אהבתם את מה שכתבתי .

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
בעניין: הפעם בן פסח הגזים
« להגיב #1 ב- : יוני 03, 2012, 22:32:36 »
קודם כל - כשאנו אומרים נכבה אנו מתכוונים שנגרש אותם כמו שגורשו אחיהם לפני 60 שנה (לא רצח. גירוש חזרה הביתה).

הערבים שאתה מדבר עליהם (אלו שהייתה בקרבם אבטלה רבה עקב "אפרטהייד" ישראלי) היו בכלל מהגרי עבודה. אין שום הבדל בין הערבים של אז לפולשים הכושים של היום (אותו הדבר).

-אתה טוען שלערבים יש 66 מדינות , קודם כול יש 22 וטוב שלא הגזמת באמת , למה לא מפריעים לך ה100+ מדינות של הנוצרים ?

למסלמים (לא רק ערבים) יש 66 מדינות. לערבים יש 22.

למען הסר ספק - הנוצרים אינם יותר טובים, אבל הם לא מעוניינים לגזול את ארצנו (לפחות לא באופן ישיר). הערבים כן.
וכל עוד הם מעוניינים לגזול מאיתנו את ארצנו אזי שאכפת לנו ועוד איך כמה מדינות יש לעם הגדול הזה (שהוא עם אחד למרות כל המדינות שלהם).

אנחנו בעד 23 מדינות ל-2 עמים.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יוני 03, 2012, 22:38:37 »
בס''ד

האם אתה ערבי נאצי או יהודון? ברור שאתה אוייב מרושע. אבל אם אתה רוצה התייחסות, עליך לומר לנו משהו על עצמך. (אני חושב שאתה יהודון בוגדני אך אתה כותב כמו ערבי נאצי שקיבל חינוך חינם מהיאהודים של הערב רב בארץ ישראל.)

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : יוני 03, 2012, 22:40:37 »
תעשה שיעורי בית לפני שאתה עושה מעצמך צחוק. הצהרת בלפור ניתנה ב2 בנובמבר 1917 לא 1920 (שכחת גם מתי נסתיימה מלחמת העולם הראשונה ?!). רוב הערבים פלשו לארץ ישראל לאחר החלת המנדט הבריטי בגלל שהישוב היהודי והבריטים סיפקו להם המון עבודה. הלוואי שהיה כאן אפרטהייד נגד ערבושים ושהיהודים היו טובחים בהם 100,000 כמו שאתה טוען. אם היינו עושים את זה היום הייתה לנו מדינה עם רוב יהודי מוצק שמשתרעת על שתי גדות הירדן.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #4 ב- : יוני 03, 2012, 22:41:56 »
חיים קיצוני? אתה כנראה עוד לא מכיר אותנו מספיק טוב..  :old_rolleyes:
ולא רק שנביא לערבים עוד נאכבות בעז"ה, גם הצבא של יהושוע עוד יחזור ויערוף את הראשים הטמאים לכל חלאות המין האנושי = אורקים.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #5 ב- : יוני 03, 2012, 22:45:29 »
הטרול הזה לא שווה תגובות הוא מסוג הטרולים שזורקים פצצות ובורחים.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
« להגיב #6 ב- : יוני 03, 2012, 22:48:04 »
פירוש המילה נכבה היא המכה , החורבן .
אם ה"חורבן" שלהם הוא הקמת מדינת ישראל , בעזרת ה' שכל יום ויום תהיה להם עוד נכבה , אמן כן יהי רצון .
עכשיו בוא נתחיל .
א. אין שיווין בין יהודי לגוי . נקודה . רוצים שיווין ? בלי עין הרע , לא חסר מדינות מוסלמיות , שיהיה להם דרך צלחה , שיארזו כמה פיתות עם חומוס ויצאו מהר .
ב. אף אחד לא אמר לרצוח ערבים , אמרנו "לגרום לכך שהם לא יהיו פה" , לעודד הגירה . מחבלים ושאר שונאי ישראל - ראויים לעונש מוות במקום מבחינתי .
ג. דווקא בגלל שאנחנו יהודים , אנחנו צריכים להבין שאנו לא כמו הגויים . כמה "שואות" היו לעם היהודי ? כמה מיליוני יהודים נרצחו לכל אורך ההיסטוריה ?
ניסינו שוב ושוב לבטוח בגויים , אך כל העמים בעולם הוכיחו לנו שהם חיות אדם ולא "הומניים" , לכן אין סיבה ששוב , כמו תמיד , אנחנו נהיה פרייארים .
הקם להורגך , השכם להורגו . אנחנו עם קטן וחלש בהשוואה לעדר חיות הפרא שמקיפים אותנו , המונים מעל מיליארד מוסלמים , שזה קצת הרבה , ביחס לחמשת מיליון היהודים בארץ הקודש , שגם ככה בתוכם יש 2.5 מיליון גויים . הגיע הזמן שנשתמש באינסטיקט הראשוני של כל חיה הכי פרמטיבית . ברח או הלחם . ברחנו לא"י, עדיין רוצים להשמיד אותנו ? הגיע הזמן להלחם . ולגביי היטלר , היטלר שיתף פעולה עם ראש הערבים בא"י בימיו , חאג' אמין אל חוסייני ימ"ש .אותו חאג' , ימח שמו , קודם לדרגת גנרל ב-SS , וגייס אלפי מוסלמים אירופאים לשרת בSS הגרמני . אז אל תזבל לנו את המוח , הערבים הם נאצים . האחים המוסלמים הם נאצים , אל קעאידה נאצים , הערבים בכלל נאצים , ובכלל כל מי שמאמין בדת האיסלאם , הוא נאצי מוחלט , מכיוון שהדת הזו נוטפת שנאה והטפה כלפיי היהודים , היום המיוחל לו מצפים יותר מכל בדת האיסלאם , הוא היום בו העץ והאבן יאמרו :"הו מוסלמי, יהודי מתחבא מאחוריי , בוא וערוף את ראשו " . עם אלה אתה רוצה לעשות שלום ? לך תעשה איתם שלום לעצמך , אנחנו לא חפצים בשלום עם חיות אדם . והרי לך הוכחה שהם אכן הלכו בעקבות הצורר ימ"ש.
ד. יהודים לא גזלו שום אדמה של אף אחד . הם שחררו אדמה שנכבשה ע"י צורר מוסלמי , שאף הגדיל לעשות וכבש גם חלקים בספרד ... האם עולה על דעתך לקרוא לספרדים גוזלי קרקע?
ה. תרבות האפרטהייד . נו באמת . אין אמונה בערבים , להזכיר לך את כמות הפעמים שערבי רצח את המעסיק היהודי שלו ? להזכיר לך את היהודים הרבים שחיו בארצות ערב , והפועלים הערבים שלהם "התהפכו" עליהם ? בתור עם שקם מתוך הריסות של גלות , יש צידוק מוחלט של היהודים להעסיק אך ורק את בני עמם , ולא את אויביהם שמטילים ספק בזכות קיומם .
ו. בשנת 1920 , מרבית העבודה הייתה עבודת אדמה , אין סיבה לאבטלה , זה שקר מוחלט , סילוף מוחלט של ההסטוריה , באותם שנים היו יותר ערבים מאשר יהודים בא"י , על כן נשאלת השאלה , מה ההשפעה הכלכלית של היהודים בשנים הללו ? הערבים היגרו לא"י לפניי שהיהודים הספיקו לחזור , ולכן היו רוב בא"י , למה הם לא פיתחו את הארץ ? איך יכול להיות שמיעוט כה קטן שמגיע לארץ , משפיע על כלל הערבים בא"י? זה שקר גמור , ומעבר לכך , נוגד את ההיגיון , ואף מדגים עד כמה רחוק ילך שמאלן כדי להצדיק את רצח עמו שלו . ???
ז. 100,000 אלף הרוגים ? אם כך , איפה 100,000 גופות ? כמובן שכחתי, היהודים שרפו אותם במשרפות . ומה עשו עם שאר האנשים ? שמו אותם במחנות עבודה כמובן . אהה לא סליחה , את זה עשו לנו ... טיפש שכמוני .. ??? בכל מקרה , אני בספק אם היו ליהודים בא"י 100,000 כדורים , שלא לדבר על מקום לקבור 100,000 .
אתה יודע , שהייתי קטן , היה לי חבר דימיוני . וכשדודה שלי מתה , דמיינתי לעצמי שהוא ליווה אותה למעלה , כך שגם הוא מת , אז החלטתי לקבור אותו .
חפרתי בור בחצר , ואתה יודע מה מצאתי ? אחד מ100,000 נרצחי הנכבה. מה לעשות , שהייתי ילד היה לי דמיון מפותח . ???
ח.אם אתה מציע שנכיר בסבל של הערבים , שהחליטו להשמיד אותנו והפסידו , אז אולי עוד מעט גם נכיר בחתכים ביידים שסבלו מהם הנאצים שניפצו זכוכיות בליל הבדולח ? אתה מתרפס לגמריי , אם רצו להשמיד אותנו ונכשלו , זו שמחתנו , ודאי שלא "אסון" .
ולסיכום , הרשה לי לספר לך על חג, שחוגגים בעם היהודי קרוב ל2000 שנים .
הנכבה של הפרסים .
הפרסים תכננו להשמיד את כל היהודים , כשלו , ונטבחו ע"י יהודים .
בסך הכל נטבחו מעל ל75 אלף שונאי ישראל .
והאם אנחנו מזדהים עם הסבל ? וודאי שאנחנו מזדהים !!
אנחנו אוכלים אוזני המן , משתכרים וצוחקים , שרים ונהנים , ושמחים את שמחתנו .
אבל לשיטתך , אולי כדי שנאמץ לעצמנו את יום הנכבה הפרסי.
מסכן המן , בסך הכל היו לו כוונות טובות , כדאי להכיר בו ...
אם זאת כוונתך , הלוואי שתמיד ישמח עם ישראל , ירקוד ישיר ויהיה גאה באביו שבשמיים שלא מסרו ביד אויבי ישראל ימ"ש , ואילו אויבינו ימשיכו לחגוג נכבות למיניהם , וכל המרבה בנכבה, הרי זה משובח , ונזכה לגאולה השלמה , ולביאת משיח צדקנו במהרה בימינו אמן !  :dance:

חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 03, 2012, 23:00:01 »
בס''ד

אגב איפה העליתי סרטון לפני חמש שעות שכותרתו היא "נביא לערבים עוד נכבה"? זה לא שאני מתנגד לרעיון אך אין סרטון עם כותרת זו.

הערבים הנאצים עשו יום חג על ה"נכבה". מאחר שאני דוקא מתון ונאור, אם יש חג כזה עלינו לחגוג. בחגים חוגגים לא?

אבל אני חייב לציין שכתבת משהו מאוד לא הוגן עליי. זה לא נכון שאני גזען. אני מתון ונאור. אני בעד נכבה אמיתית כלפי לא רק האוייב הערבי אלא גם כלפי היהודונים שתומכים באוייב הערבי. כי אסור להפלות.

עוד הערה לחברי הפורום היקרים: זה חוקי לחלוטין לומר שאנו בעד גירוש של האוייב הערבי. כל עוד שמוסיפים את המילה "אוייב" זה חוקי לגמרי. עוד טיפ לחברינו.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #8 ב- : יוני 04, 2012, 04:59:49 »
חיים קיצוני? אתה כנראה עוד לא מכיר אותנו מספיק טוב..  :old_rolleyes:
ולא רק שנביא לערבים עוד נאכבות בעז"ה, גם הצבא של יהושוע עוד יחזור ויערוף את הראשים הטמאים לכל חלאות המין האנושי = אורקים.
חבר שהיה לי בישיבה היה נוהג לומר: חלאת המין הבלתי אנושי!

אהבתי את התגובה של מאורו. בעיקר את הקטע בו מצא את גופתו של אחד מ"נרצחי הנאכבה"... :laugh:
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יוני 04, 2012, 06:33:45 »
בס''ד

עכשיו אני מבין לאיזה סרטון אתה מתכוון. יהודי צדיק העלה את הסרטון הזה שוב אתמול.

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : יוני 04, 2012, 06:51:02 »
שלום , אני כבר מספר חודשים בפורום אבל זו נושא ראשון שלי .

לפני כחמש שעות חיים העלה סרטון חדש שהכותרת שלו "נביא לערבים עוד נכבה" , תגיד אתה לא מתבייש ? יש מצב שאתה הבן אדם הקיצוני ביותר בעולם אבל קצת צלם אנושות אין לך , אתה מתגאה ברצח אנשים ? זה לא שהם שולחים מחבלים , הם לא רוצחים יהודים , הם בסך הכול רוצים קצת שוויון וזה מה שאתה מציע ? לרצוח אותם ? תתבייש לך . דווקא אתה בתור יהודי חייב קצת לחשוב בהיגיון בעניין של שפיכת דם לשווא . ששה מיליון יהודים נרצחו ככה סתם בגלל היותם יהודים ובמקום ללמוד מזה משהו אתה מעוניין לחקות אותם ? תתבייש לך . אתה גם אומר שהמנהיג הרוחני של הערבים הוא היטלר !!! היטלר האמין בעליית הגזע הארי שזה אומר שהוא היה מעוניין לחסל גם את הערבים אחרי היהודים ואתה חושב שהם ילכו בעקבותיו ? .

אוי כמה שאתה מסכן ובור...מי היה חאג' אמין אל חוסייני אתה יודע? ומבצע אטלס? הערבים פה שיתפו פעולה עם הנאצים כל הזמן.
והם רוצים שיוויון? הם רוצים להשמיד אותנו, לא יודע מאיפה קיבלת את הרעיון המעוות הזה שהם רוצים לחיות איתנו בדו קיום כשהם לא יכולים לחיות בדו קיום עם עצמם.

אז , הנה מה שמשרד החינוך מלמד:

ב 1920 (נראה לי) כשהמנדט נכנס לפלשתינה אז המטרה שלו היא שתהיה לו מדינה במזרח התיכון , לכן שר החוץ של בריטניה שלח מכתב ללורד רוטשילד ואמר לו שהוא ייתן את פלשתינה ליהודים (ייתן!!!!!) אז אחרי העלייה החמישית (לפני קום ישראל) התחילה תרבות אפרטהייד בישראל כשיהודים גזלו אדמות של ערבים והעסיקו רק יהודים מה שגרם לעלייה ברמת האבטלה אצל הערבים והמנדט והתנועה הציונית (ששניהם היו "מחליטי ההחלטות" בפלשתינה)  לא התערבו בנושא , מה שגרם למרד הערבי הגדול שהסתיים באו"ם ואז הוחלט להקים את ישראל על אדמת פלשתינה , היהודים והמנדט לא הסתפקו בזה - הם גם התחילו לרצוח אנשים חפים מפשע שהגיעו אל מעל ל 100000 הרוגים וגם מאות אלפים גורשו ורק חלק קטן נשאר כאן .

משרד החינוך שעבר רפורמה ע"י שולמית אלוני או  יוסי שריד יימח שמם? הבריטים לא הביאו לנו שום דבר, הם היו מנדטוריים פה ואחראיים על תקינות המנדט שהיהודים קיבלו, לא הבריטים...והיה זה חבר הלאומים שהכיר בזכותנו על פלשתינה והוא "נתן" לנו אותה באופן חוקי, לא הבריטים.
ואיזה עיוות מטורף של ההיסטוריה, אני לא יודע מאיפה להתחיל, אתה רוצה להגיד לי שהם טובחים בנו בגלל שלא היה להם תעסוקה? איפה אתה חי? כאילו שלפני זה הכל היה טוב ויפה...מה עם כל שאר הטבחים שהם ביצעו בנו? מה עם טבח תל חי? תר"פ? תרפ"א? תרפ"ט? זה גם בגלל שלא היו להם מקומות עבודה? איזה שטויות אתה מדבר...
הם רצו לרצוח אותנו כמו הנאצים ואל תתן להם הצדקה לרציחות האלו בשם "חוסר תעסוקה".
כל פלשתינה אגב שייכת לעם היהודי לפי כתב המנדט.
קיצור אתה בור ועם הארץ בנושא.

זה הסיפור של הנכבה , אז הכרה בסיפור זה לא אסון , וזה לא יכול לפגוע , זה רק יקדם את המיתוס על "ישראל דימוקרטית" .

האסון שלהם זה שהם לא הצליחו להשמיד אותנו, אני מכיר בזה שהם לא הצליחו להשמיד אותנו ושמח בזה.

אז אחרי ההערה שלי לסרטון שלך יש לי כמה שאלות:
-אתה אומר שעל פי הקוראן , מי שלא מוסלמי אז הוא "בן של קוף וחזיר" , אתה יכול להביא לי את הפסוק או את הסורה שזה מוזכר בה ?
-אתה אומר שעל פי הקוראן , זו מצווה לרצוח יהודים ,אתה יכול להביא לי את הפסוק או את הסורה שזה מוזכר בה ?

http://prophetofdoom.net/Islamic_Quotes_Jews.Islam
אתה מוזמן לחפש פה, יש פה מספיק מידע על האיסלאם כדת של "שלום".
אגב, חלק מהדברים ממה שאמרת הם מהחדית' שלהם.
והוא אמר שיש 66 מדינות למוסלמים (אני מניח, לא שמעתי וראיתי עדיין את הסרטון), כי זה באמת נכון...והוא התעסק במוסלמים ולא בנוצרים כי הנוצרים לא רוצים להשתלט על העולם, האיסלאם כן ובכוח החרב.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #11 ב- : יוני 04, 2012, 19:47:39 »
חברים. לא להתייחס אליו.
מדובר בערבי (בדוק).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!