כתב נושא: תופעה בחיפה: חרדיות מעניקות שירותי ליווי  (נקרא 10766 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ShayAmzaleg1

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
תופעה בחיפה: חרדיות מעניקות שירותי ליווי

מספר לא מועט של נשים ממשפחות חרדיות, שנקלעו לקשיים כלכליים, חלקן נשואות ואמהות לילדים, החלו להעניק שירותי ליווי לגברים מאותו המגזר. "חרדיות נשואות עם 9-7 ילדים, שהבעל לומד בישיבה, חייבות להתפרנס איכשהו", אומר תושב באחת השכונות החרדיות בעיר

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4037327,00.html

כתבה לפני שנה בערך אבל רציתי לדעת מה דעתכם על זה? לפי דעתי זה בגלל המצב הכלכלי הנורא שיש כבר שני בארץ מביאים לפה ערבים ומסתננים סודנים והם גונבים עבודות של יהודים

עצוב

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
תופעה בחיפה: חרדים רוצחים תינוקות לצורכי פולחן דתי.
לא צריך אנטישמים כשיש את YNET.
כול מה שרשום בחדשות צריך לכחת מאוד בפרופרציה נדבר תאכלס איזה אחוז מהזונות קשורות בדרך מסוימת לציבור החדי או הדתי (שהוא 20% מהאכלסיה היהודית) כמה? 0.5%? 1%?
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק ShayAmzaleg1

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
תופעה בחיפה: חרדים רוצחים תינוקות לצורכי פולחן דתי.
לא צריך אנטישמים כשיש את YNET.
כול מה שרשום בחדשות צריך לכחת מאוד בפרופרציה נדבר תאכלס איזה אחוז מהזונות קשורות בדרך מסוימת לציבור החדי או הדתי (שהוא 20% מהאכלסיה היהודית) כמה? 0.5%? 1%?

להגיד לך אתה האמת יצא לי להכיר נשים או לפחות לשמוע ועל נשים דתיות וחרדיות שעובדות בזה בגלל המצב הכלכלי וזה לא שקר או המצאה אחי יש לא מעט

כל זה קורה בגלל הערבים והמסתננים שגונבים עבודות פשוטות

אני לא שונא ערבים או סודנים מאחל להם את כל הטוב שבעולם רק שכל אחד יהיה בארץ שלו עם העם שלו

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
יש טעות בדבריך. הן לא חרדיות ולא דתיות. בחורה שעוברת על גילוי עריות חמור כזה לא ראויה להקרא יהודיה בכלל. עדיף לה למות ברעב ולא לעשות אתזה. המטומטמת גם אסורה על בעלה, בדיוק השבת קראנו בפרשה על הסוטה.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
יש טעות בדבריך. הן לא חרדיות ולא דתיות. בחורה שעוברת על גילוי עריות חמור כזה לא ראויה להקרא יהודיה בכלל. עדיף לה למות ברעב ולא לעשות אתזה. המטומטמת גם אסורה על בעלה, בדיוק השבת קראנו בפרשה על הסוטה.
צודק.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הבנות שעושות דבר כזה...איך הן יכולות להחשיב את עצמן כחרדיות אחר כך? זה אנטיתזה אחד לשני.
מי שזקוקה לכסף שתלך לעבוד או שתחיה בצמצום או שתבקש נדבות או 1,001 דברים, אבל למה לזנות?

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
להגיד לך אתה האמת יצא לי להכיר נשים או לפחות לשמוע ועל נשים דתיות וחרדיות שעובדות בזה בגלל המצב הכלכלי וזה לא שקר או המצאה אחי יש לא מעט

אז יצא לך להכיר או לפחות לשמוע?
לפי מה שאני יודע רוב-רובן-האדיר של הזונות בארץ (היהודיות) הם חילוניות לגמרי.
אומנם אני חייב להודות שהידע שלי בנושא יותר ממוגבל.
אך אין לי ספק כי תופעת הזנות נפוצה פי כמה וכמה בציבור החילוני.

יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק ShayAmzaleg1

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *

אז יצא לך להכיר או לפחות לשמוע?
לפי מה שאני יודע רוב-רובן-האדיר של הזונות בארץ (היהודיות) הם חילוניות לגמרי.
אומנם אני חייב להודות שהידע שלי בנושא יותר ממוגבל.
אך אין לי ספק כי תופעת הזנות נפוצה פי כמה וכמה בציבור החילוני.

תופעת הזנות בארץ מגיע לממדים עצומים גם חילונים ולא חסר תלמידי ישיבות שהולכים

מי שבעיקר עוסקות בזנות אלא רוסיות לא יהודיות שבאו מתוקף חוק השבות או סתם עבריינים חארות שסוחרים בנשים מחו"ל דבר שמצריך טיפול בלי רחמים

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
איזה בלבול מוח.
מצאו איזו פוסטמה מפגרת שעושה את זה. חריגה ענקית מהנורמה. ומעלים את זה על נס כדי לנפנף בזה שהנה החרדים לא כאלה צדיקים. עלוב.
ואולי שמעו על עוד אחת או שתיים כאלה... והנה זה כבר הפך ל"תופעה". ומיד יקומו כאלה שישקרו ויגידו שגם הם מכירים "הרבה"... יצאתם מדעתכם?

"תופעה"... נו באמת...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ

אכן מסכים. אבל מנגד, אתה לא יודע מה זה אמא שרואה את הבן שלה רעב ללחם.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אז זנות זה הפתרון ?
זו בריחה במיטבה. שתלמד מקצוע מכניס יותר.. שתעשה משהו אחר...
ולפי הכתבה (שכולה נלקחת בערבון מוגבל), הבעל בכולל... אז שילך לעבוד!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
אז זנות זה הפתרון ?
זו בריחה במיטבה. שתלמד מקצוע מכניס יותר.. שתעשה משהו אחר...
ולפי הכתבה (שכולה נלקחת בערבון מוגבל), הבעל בכולל... אז שילך לעבוד!
שוב, מסכים ב100% האחוזים. אבל עדיין, שאמא רואה את הבן שלה רעב ללחם, היא יכולה להגיע למצבים הכי קיצוניים.
ללמוד מקצוע ולהשתלב בעבודה זה תאורטית פתרון. זה לא כסף מעכשיו לעכשיו כמו בזנות.
ולדעתי מי שאשם זה הבעל הפגר הטיפש, והמדינה שאת הכסף הזה משקיעה באוייב ובמרצדסים לאוייב.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
היא טפשה פי עשר מבעלה. בעלה לא יודע שזה מה שהיא עושה. ולפני שהיא עושה את זה היא צריכה לשלוף את בעלה מהכולל המטופש שלו. כולל זו לא פריבילגיה למטומטמים שנשותיהם עוסקות בזנות.
אם בעלה ילך לעבוד זה כן כסף מעכשיו לעכשיו. הטענה של זנות לצורך כסף איננה טענה. בעיקר לא במקרה הזה!

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
חבר'ה אל תדברו שטויות , ברוך ה' אנחנו לא במצב כזה גרוע .
אז אולי לילד לא יהיה פלאפון , לא יהיה לו בגדים חדשים , הוא ילך יחף , לא יהיה לו חשמל בבית , אבל זה פשוט הגזמה .
אישה שהולכת להיות זונה כדי שבעלה ילמד תורה ?!?! אתם רציניים ?! מה זה הקישקוש הזה ?!
קחו עכשיו את הצדיק הכי גדול בתולדות העם היהודי , לא משנה מי , ויגידו לו אם הוא מסכים לשבת וללמוד תורה כל היום , במחיר זה שאישתו תהיה זונה , הוא יקח את הרגליים שלו ויעבוד יום ולילה .
אז אם מדובר בצדיק ענק , ירד לו מזוודה מלאה בכסף מהשמיים .
אבל בהנחה שמדובר בלומד תורה נורמלי מהמניין , ולא גדול עולם , הוא יתפלל חזק , וילך לעבוד .
ואין דבר כזה בן אדם שרעב ללחם , זה שטויות .
ברוך ה' היום יש מצב כלכלי טוב מאוד מאוד מאוד (!!!!!) בהשוואה למה שהלך בעולם לפניי נאמר מאתיים שנה , בארצנו אוכל מצוי כעפר הארץ , לא ייאמן כמה אוכל אנשים זורקים .
אם הילד שלך רעב ללחם , לך תעבוד , תעבוד ביום ובלילה , תעבוד 20 שעות ביום , ואל תשב ותתן לילד שלך למות ברעב כדי שאתה תלמד תורה . זו לא מצווה , זה עוון .
ואם באמת אכן התרחש המצב הבדיוני הזה שבו לומד תורה שלח את אישתו להיות זונה , במודע , ובכוונה , הוא חתיכת שפל , הוא לא ראוי ללמוד את התורה שהוא לומד , הוא לא ראוי אפילו להתקרב אלייה .
הייתי מעדיף למכור את אבריי ולא לומר לאישתי :"לכי ותעמדי בצומת , אני צריך ללכת לכולל " .
אבל אני לא מאמין שזה אמיתי .
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כמה דברים.
1. הבעל לא יודע מה אשתו עושה. כך לפי הכתבה.
2. על פי התורה, אדם צריך להפסיד את כל ממונו ולא לעבור על מצוות לא תעשה אחת (לא יהיה בך קדש וקדשה). וזה עוד על פנויה.
3. אשת איש צריכה למות ולתת לכל ילדיה להשחט מול עיניה לפני שתשכב עם גבר שאינו בעלה.
4. לבעל הטפש יש אשמה שמזניח את המשפחה שלו בתירוץ של לימוד תורה. יש חובה לגבר לפרנס את אשתו וילדיו.
5. לנקבה הפוסטמה יש אשמה גדולה שבעתיים, שלא תובעת את בעלה לצאת ולפרנס, ובמקום זה פשקה רגליים. לדעתי יש פה עוד משהו מלבד הצורך בכסף. כנראה שבעלה חדל אישים ולא רק בעניין פרנסה.

בכל מקרה, זו בת בליעל ראויה לתליה. וארור ובן בליעל מי שמשתף איתה פעולה.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא מאמין שזו "תופעה" חרדית וברור שאם מישהי עוסקת בכך ועוד באישור הבעל זו חריגה מטורפת מהדרך. כל פעם שמוצאים חרדי מטורלל קוראים לזה "תופעה" ובד"כ מדובר בכלל באיזה אדם מסובב שהיה חילוני ואז התחיל להתחפש לחרדי.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני רוצה לחזור ולהזכיר שאפילו הציטוט המוטל בספק בכתבה טוען שאותה פוסטמה מסתירה את זה מבעלה וטוענת שהכסף מגיע ממשפחה ותרומות...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
נראה לי שיש לה בעיה מוחית .
היא זונה כדי שהוא ילמד תורה ?
זה קצת טובל ושרץ בידו לא ?
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
 ציינתי למעלה חמש נקודות עיקריות שמסבירות את העיוות האינסופי הזה. כמובן שאפשר להכביר ולהוסיף עד קץ הימים...

צבא יהושע עוד יחזור!