חבר'ה אל תדברו שטויות , ברוך ה' אנחנו לא במצב כזה גרוע .
אז אולי לילד לא יהיה פלאפון , לא יהיה לו בגדים חדשים , הוא ילך יחף , לא יהיה לו חשמל בבית , אבל זה פשוט הגזמה .
אישה שהולכת להיות זונה כדי שבעלה ילמד תורה ?!?! אתם רציניים ?! מה זה הקישקוש הזה ?!
קחו עכשיו את הצדיק הכי גדול בתולדות העם היהודי , לא משנה מי , ויגידו לו אם הוא מסכים לשבת וללמוד תורה כל היום , במחיר זה שאישתו תהיה זונה , הוא יקח את הרגליים שלו ויעבוד יום ולילה .
אז אם מדובר בצדיק ענק , ירד לו מזוודה מלאה בכסף מהשמיים .
אבל בהנחה שמדובר בלומד תורה נורמלי מהמניין , ולא גדול עולם , הוא יתפלל חזק , וילך לעבוד .
ואין דבר כזה בן אדם שרעב ללחם , זה שטויות .
ברוך ה' היום יש מצב כלכלי טוב מאוד מאוד מאוד (!!!!!) בהשוואה למה שהלך בעולם לפניי נאמר מאתיים שנה , בארצנו אוכל מצוי כעפר הארץ , לא ייאמן כמה אוכל אנשים זורקים .
אם הילד שלך רעב ללחם , לך תעבוד , תעבוד ביום ובלילה , תעבוד 20 שעות ביום , ואל תשב ותתן לילד שלך למות ברעב כדי שאתה תלמד תורה . זו לא מצווה , זה עוון .
ואם באמת אכן התרחש המצב הבדיוני הזה שבו לומד תורה שלח את אישתו להיות זונה , במודע , ובכוונה , הוא חתיכת שפל , הוא לא ראוי ללמוד את התורה שהוא לומד , הוא לא ראוי אפילו להתקרב אלייה .
הייתי מעדיף למכור את אבריי ולא לומר לאישתי :"לכי ותעמדי בצומת , אני צריך ללכת לכולל " .
אבל אני לא מאמין שזה אמיתי .