נדב.
לא אמרתי "כושים חזקים יותר". אמרתי "כושים אתלטים יותר". יש הבדל?
תכחיש שרוב אנשי העולם מחשיבים עיניים כחולות או ירוקות לעיניים יפות יותר משחורות. בעיקר מעיניים של כושים. אף ישר וקטן ולא אף של קוף. בלונד מגעיל? תמצא המון אנשים בעולם שכושי מגעיל אותם. לא תמצא אפילו עשר אחוז מכמות האנשים הזו, שבלונד מגעיל אותם. או שנלך מהכיוון ההפוך. כמה אנשים תמצא שבלונד מגעיל אותם ? עין כחולה מגעילה אותם ? מפנים מפוסלות היטב ולא נפוחות שפתיים ומעוותות אף ומצח ? שיער חלק ושופע ולא דרעק מקורזל ומסריח. מסריח עד כדי כך שכל כושית שרוצה להתייפות, כולל ביונסה החביבה עליך שלא מצאת בה שום תוו ושום הבעה בהמית, גם היא שוזרת בשורשי שערה המצחין שערות של נקבות מגזעים אחרים. גזעים שבהן הנקבות בורכו בשיער חלק ויפה.
מה זה אצילות בשבילי? מה זה אצילות בשבילך ? לבלוע מילים, לחרף ולגדף, לדבר כמו קוף שתקעו לו רמקול בפה, זו אצילות ?
בעיני אצילות זו התנהגות מעודנת, מכובדת, כבוד נישא. אדם שאתה רואה אותו ורוחש לו כבוד, לא בגלל שהוא מאיים עליך. הכבוד פורץ ממנו. מוצאים את זה אצל מנהיגים דגולים שהצטיינו בתכונותיהם. אנשי רוח שהמוסר שלהם היה ללא דופי.
מה לעשות. אצילות זה לא הקטע של הכושים. גם אם זה לא כתוב בחיידים רובים ופלדה.
אם אזכיר את המחקרים של בלומנבאך ואחרים, זה יעזור ? לא. אתה תעדיף את המחקרים המגמתיים שכתבו צרור מתייפייפים שניסו בכוח לשכנע אותך שהעולם וורוד יותר דרך משקפי שמש שחורות... נראה שהם הצליחו.
למה אני לא צריך לקרוא ספר מעמיק בפיזיקה כדי לדעת שכשאני זורק תפוח הוא נופל? שהברזל כבד מן הנוצה ? למה אם איזה אידיוט יכתוב לי ספר מתחכם וינסה לשכנע אותי בקשקושים כמו "קילו ברזל וקילו נוצות שוקלים אותו דבר. נבדק והוכרע!", זה לא ישנה לי.
זלזלת בדיבורים שלי על סטטיסטיקה. אם אני חייב לפרט, אז הנה. עפר לפיך.
הסטטיסטיקה מראה שלרוב הכושים יש עור כהה עד שחור.
הסטטיסטיקה מראה שלנורדים טהורי הגזע יש עור בעיר, שיער בהיר, עיניים בהירות.
הסטטיסטיקה מראה שממוצע הגובה של הנורדים גבוה ממוצע הגובה של האסייאתים ב15 ס"מ לפחות.
הסטטיקטיקה מראה שהיהודים חכמים יותר מכל השאר בכמה וכמה מידות.
קראתי בשעתו (לפני כחמש או שש שנים) מחקר שמצביע על הפרשים במנת המשכל בין קבוצות אתניות. במקום הראשון, יהודים אשכנזים. במקום השני, סינים ויפנים. במקום השלישי, שאר העולם המערבי.... מי נשאר אחרון? נחשת נכון.. האורקים (ערבושים וכושים).
כמובן שתזלזל. הרי אני לא מביא לך מחקר אלא מספר לך סיפורי סבתא. את המחקר לא מצאתי. מצאתי דוגמא אלמותית.
http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/108/322.htmlותופעה שגירתה המוני אנשים בעולם בשאלה...
http://www.google.co.il/search?hl=iw&biw=1901&bih=909&q=ashkenazi+jews+intelligence&oq=ashkenazi+jews+i&aq=3K&aqi=g2g-K8&aql=&gs_l=serp.1.3.0l2j0i30l8.8503.25590.0.28552.7.5.0.2.2.0.725.2927.1j6-4.5.0...0.0.tynQgM9yhfQומבחן איי קיו לא עושים לתינוקות.
אבל אתה צריך לדעת שמבחן של מנת משכל זה לא מבחן בהשכלה אלא במנת משכל, כפי שאומר שמו. בודקים מנת משכל מולדת באמצעים שנועדו לכך. זו לא עבודת דוקטורט.
לשלמה.
הנורדים לא פיתחו כלכלה כי רובם חיו על החרב ועל הביזה. בכך הם קנו אספקה או בזזו אותה בנחלות הדרומיות יותר ששם השדות היו כשירים לגידול יבולים פרק זמן ארוך יותר בשנה.
קשה להתייחס אל כל הגויים כמקשה אחת מבחינת מנת משכל. זה פשוט לא ככה...
ולגבי ההודעות האחרונות שנכתבו פה בזמן שכתבתי את ההודעה.
אחרי שהכרת פה למחצה בעובדה שיש ליהודים יתרונות כמו נגינה על כנור או שחמט, אתה מתחיל למצוא תירוצים ולומר איך זה הגיע.
אבל כתבתי פה כבר קודם.
לא אכפת לי איך זה הגיע. השורה התחתונה היא שיש גזעים טובים מאחרים בדברים מסויימים.