כתב נושא: אילון: חייבים לתמוך בפרס  (נקרא 1912 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק כהנא צדק!

  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 7985
    • yigal-amir
אילון: חייבים לתמוך בפרס
« ב- : מרץ 25, 2007, 12:20:22 »
המועמד לראשות העבודה קורא לחבריו "לגלות אחריות" ולתמוך במועמדתו של המשנה לראש הממשלה לנשיאות, כדי לסכל בחירת ריבלין .

"עלינו לגלות מנהיגות ואחריות לאומית ולתמוך בפרס לנשיאות" – כך אמר הערב ח"כ עמי אילון, המתמודד על ראשות העבודה. אילון טוען כי קריאתו מבוססת על החובה להעדיף שיקולים ממלכתיים על פני שיקולים זרים.

"כולנו זוכרים את העובדה שפרס טעה כאשר עזב את העבודה לטובת קדימה", אמר אילון. "יחד עם זאת, נוכח תקופת השפל ואובדן אמון הציבור במערכות השלטון עלינו לגלות אחריות לאומית ולהיות קשובים לרצון הציבור".

באשר למועמדתה של ח"כ קולט אביטל, אומר אילון כי היא ממילא חסרת סיכוי. "קולט היא בעלת זכויות רבות ומועמדת ראויה לנשיאות, הן בזכות עצמה והן בשל הרצון להעדיף אישה לתפקיד הזה", אמר. "אבל כל מי שיש לו חושים 
פוליטיים מבין שלמרבה הצער לקולט אין סיכוי ממשי להיבחר ומועמדותה עלולה רק לסכן את מועמדותו של פרס ולאפשר את בחירתו של ח"כ ראובן ריבלין, שלא זוכה לתמיכת הציבור ומזוהה עם הימין".

בסביבתה של אביטל תקפו את אילון על רקע קריאתו. "עמי הוכיח שהתנהלותו נובעת משיקולים אינטרסנטים אישיים, ולא מטובת המפלגה", אמר מקורב לאביטל. "כיצד מועמד לראשות העבודה בוחר לתמוך במי שנטש את המפלגה וגרם לה נזק תדמיתי?".
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i