כתב נושא: ד"ר ערבי לאסלאם ומומחה לטרור מסביר על הסכנה באסלאם הפוליטי  (נקרא 7984 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ShayAmzaleg1

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ד"ר ערבי לאסלאם ומומחה לטרור מסביר על הסכנה באסלאם הפוליטי

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
עוד טכניקת קרב מוסלמית שמיושמת מידי יום , ואני לא בטוח שהמחמודון הזה לא משתמש בה , זה תאק'ייה.
אני מציע לך לחקור קצת , ולברר מה זה בעצם ה-"תאק'ייה" הזאת ,ואז תבין שגם מחמודון כזה שנראה כערבוש נאור , הוא בעצם אויב .
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק ShayAmzaleg1

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
הוא צודק

כש -הדת מתערבת במדינה ובמוסדות זה יוצר טירוף וזה כולל גם יהדות ונצרות כל מדינה בעולם צריכה דמוקרטיה חזקה ובריאה שתדע להגן על עצמה מפני גורמים דתיים קיצונים

ראינו כבר איזה שלטון חשוך היה גם באירופה הנאורה במשך מאות שנים כ - הכנייסה הקתולית והנצרות שלטה במדינה ובמוסדות

כנ"ל יהדות אני לא אומר לעשות הפרדת דת מהמדינה באופן מלא אלא שהדת לא תתערב פשוט

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אוקיי עצור הכל .
בלי הדת היהודית , אין לך זכות לשבת על האדמה הזו . שום זכות .
אתה בטוח שאתה רוצה לנתק אותה ממך ?
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .

מנותק ShayAmzaleg1

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אוקיי עצור הכל .
בלי הדת היהודית , אין לך זכות לשבת על האדמה הזו . שום זכות .
אתה בטוח שאתה רוצה לנתק אותה ממך ?

חס וחלילה כל יהודי גאה חייב להאמין אני פשוט אומר שהחוקים של המדינה חייבים להיות דמוקרטים ולא חוקי שקשורים בדת אני לא צריך להכנס לך עכשיו לריב על התורה

היהדות לא ביזנס שעושים עליו כסף דת זה משהוא פרטי תרבות מסורת אמונה באל משהוא בין אדם לאל שברא את העולם אני לא יודע איך להסביר לך

בכל מקרה ארץ ישראל השלמה שייכת ליהודים אין על ויכוח כל המקומות הקדושים שלנו פשוט במאה - 21 בכל מדינה צריך להיות דמוקרטיה חזקה ובריאה

אתה רוצה להיות דתי? או חילוני תעשה מה שבראש שלך רק אל תכפה על אחרים זה הכל

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
כן נכוונו כבר מ״דמוקרטיה״, שניקח פה את השלטון אני לא רואה סיבה לבסס מדינה על חוקי ה״דמוקרטיה״ הבזויה. כשאתה נותן יותר מדי חופש אנשים מתחילים לעשות שטויות ולצאת נגדך. אין שום סיבה שלא נקדים תרופה למכה...
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עוד פעם , אנשים לא נוטים להבין שיש פה התנגשות בין מה שאמרת לבין היהדות .
לא יכול להיות שיהיה פה "חיה ותן לחיות" , כולנו באותה סירה , ואם אתה קודח חור בסירה , אתה מטביע גם אותי , כל ישראל ערבים זה לזה (מלשון ערבות לא ערבים חס ושלום  :::D).
ואם יש פה מצעדים של הומואים , ושמאלנים שצועקים "לא כיפה ולא ברזל צה"ל לך לעזאזל" , ואחד בן אלף זונות חולות איידס כמו אחמד טיבי שמעיז לעמוד על בכנסת ולקלל רב יהודי צדיק שנרצח (הרב כהנא הי"ד) , ובמקום שאחד המאבטחים ירה בו במקום , אף אחד חוץ מניסים זאב לא קם ואמר לו משהו ,זאת לא מדינה יהודית .
זאת אפילו לא משהו שקרוב ליהדות , ראשו של החמור הזה היה צריך להיערף במשפט ראווה בכיכר העיר , כמנהג המוסלמים בעולם .
שימו לב אני מזהיר , אתם עלולים לנסות לחנוק את המחבל הזה דרך המסך :

מנותק ShayAmzaleg1

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
עוד פעם , אנשים לא נוטים להבין שיש פה התנגשות בין מה שאמרת לבין היהדות .
לא יכול להיות שיהיה פה "חיה ותן לחיות" , כולנו באותה סירה , ואם אתה קודח חור בסירה , אתה מטביע גם אותי , כל ישראל ערבים זה לזה (מלשון ערבות לא ערבים חס ושלום  :::D).
ואם יש פה מצעדים של הומואים , ושמאלנים שצועקים "לא כיפה ולא ברזל צה"ל לך לעזאזל" , ואחד בן אלף זונות חולות איידס כמו אחמד טיבי שמעיז לעמוד על בכנסת ולקלל רב יהודי צדיק שנרצח (הרב כהנא הי"ד) , ובמקום שאחד המאבטחים ירה בו במקום , אף אחד חוץ מניסים זאב לא קם ואמר לו משהו ,זאת לא מדינה יהודית .
זאת אפילו לא משהו שקרוב ליהדות , ראשו של החמור הזה היה צריך להיערף במשפט ראווה בכיכר העיר , כמנהג המוסלמים בעולם .
שימו לב אני מזהיר , אתם עלולים לנסות לחנוק את המחבל הזה דרך המסך :

כש - אני אומר דמוקרטיה חזקה ובריאה שתדע להגן על עצמה זה אומר להכניס אנשים כמו טיבי לכלא כי הוא מסית נגד הציבור היהודי משבח שאידים ולא מכיר מדינת ישראל כמדינת העם היהודי

דמוקרטיה חזקה ובריאה אמורה לפעול גם נגד השמאל שממש מסית לרצח מתנחלים ומחרים את ישראל בעולם או מאסר או בועטים אותכם לחו"ל

אתם צריכים ללמוד מזה דמוקרטיה חזקה ובריאה

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
מה שאתה מתאר היא איננה דמוקרטיה אח יקר!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לא אחי , אתה צריך ללמוד דמוקרטיה .
אם אתה מדינה דמוקרטית ולא יהודית , האיש המנוול הזה, שראוי לעינויים קשים ,לנצח נצחים לא רק בעולם הזה ימח שמו ויאבד זכרו , ולא ישאר לו כל זכר על פני האדמה , ואתה שווים .
זה נשמע לך הגיוני ?
אם כן , אני אשמח לשמוע טיעון דמוקרטי שמונע זאת ממנו .
אתם שניכם אזרחים , עם אותה תעודת זהות , ואם אתה מתכחש ללאום והדת , אז במה אתם בעצם שונים ?
לפחות תהיה אמיתי .

מנותק ShayAmzaleg1

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
לא אחי , אתה צריך ללמוד דמוקרטיה .
אם אתה מדינה דמוקרטית ולא יהודית , האיש המנוול הזה, שראוי לעינויים קשים ,לנצח נצחים לא רק בעולם הזה ימח שמו ויאבד זכרו , ולא ישאר לו כל זכר על פני האדמה , ואתה שווים .
זה נשמע לך הגיוני ?
אם כן , אני אשמח לשמוע טיעון דמוקרטי שמונע זאת ממנו .
אתם שניכם אזרחים , עם אותה תעודת זהות , ואם אתה מתכחש ללאום והדת , אז במה אתם בעצם שונים ?
לפחות תהיה אמיתי .

להגיד לך את האמת לא כל כך אכפת לי להפלות ערבים לרעה ולהתנכל להם בגלל שהם שונאים אותנו ואני רוצה לעודד הגירה ערבית המונית

אני מתכוון יותר דמוקרטיה לציבור היהודי בלבד חילוני ודתי

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אין דבר כזה אחי .
או שאתה בעד יהודים , או שאתה בעד דמוקרטיה .
אין מצב שבמדינה "דמוקרטית" , יהיו יותר זכויות ליהודים .
אבל בעצם אני הבנתי אותך .
אתה רוצה להנות מהיותך יהודי , מבלי לקחת על עצמך עול מצוות , וזה לא הולך אחי היקר .
אתה חייב להחליט , אם אתה יהודי , אז אתה יהודי , ואפילו אם אתה לא מקיים מצוות , אתה צריך להבין שבתור יהודי זה לא בסדר ואתה תועה , אפילו אם אתה לא מקיים מצוות , להכיר בבעיה זה חצי פיתרון .
אתה בעצם רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה . וזה לא אפשרי .

מנותק ShayAmzaleg1

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אין דבר כזה אחי .
אתה רוצה להנות מהיותך יהודי , מבלי לקחת על עצמך עול מצוות , וזה לא הולך אחי היקר .
אתה חייב להחליט , אם אתה יהודי , אז אתה יהודי , ואפילו אם אתה לא מקיים מצוות , אתה צריך להבין שבתור יהודי זה לא בסדר ואתה תועה , אפילו אם אתה לא מקיים מצוות , להכיר בבעיה זה חצי פיתרון .

אחי כנראה שאני צריך להסביר לך ואתה לא הבנת אותי

חוקי ועונשי התורה שלנו לא מתאימים למדינה אם ניישם את חוקי התורה נהפוך לסעודיה בלי הרבה מילים נצתרך לסקול מחללי שבת הומואים נשים נואפות כאלה שיורדות לזנות זה מה שאתה רוצה?

אני יודע שקשה לשמוע דברים גם לי זה קרה בהתחלה אבל אלא חוקי ועונשי התורה והם לא מתאימים לתקופה שלנו אם נהפוך למדינת ההלכה על פי חוקי התורה מה שנקרא לא ניהיה שונים בהרבה מאיראן אני יודע שקשה לשמוע את זה אבל זאת האמת אחי

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
ה׳ ישמור התגלה פרצופך האמיתי... אתה רפורמי? קונסרבטיבי? מה?
חוקי התורה אין להם זמן ועת-הם נצחיים. במה שאתה אומר אתה בעצם מכחיש שהתורה ניתנה לנו ע״י בורא עולם, אחרת איך חוק שנתן בורא עולם איננו נצחי כי אם מותאם לתקופה כלשהי. בע״ה באמת עוד לא הרבה זמן ואם ירצה ה׳ אולי בימים הקרובים, תחזור סנהדרין ללשכת הגזית ומי שיעבור על חוקי התורה ישא בתוצאות.

מנותק ShayAmzaleg1

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ה׳ ישמור התגלה פרצופך האמיתי... אתה רפורמי? קונסרבטיבי? מה?
חוקי התורה אין להם זמן ועת-הם נצחיים. במה שאתה אומר אתה בעצם מכחיש שהתורה ניתנה לנו ע״י בורא עולם, אחרת איך חוק שנתן בורא עולם איננו נצחי כי אם מותאם לתקופה כלשהי. בע״ה באמת עוד לא הרבה זמן ואם ירצה ה׳ אולי בימים הקרובים, תחזור סנהדרין ללשכת הגזית ומי שיעבור על חוקי התורה ישא בתוצאות.

אני מאמין באלוהים ובתורה אבל מפחיד לחשוב דבר כזה אני אומר את האמת יש לך אומץ לסקול נשים באבנים? או בכלל אנשים שחטאו בגלל שהם הומואים או ירדו לזנות?

ואיך בידיוק נוציא מחללי שבת להורג שחצי מדינה מחללת? זה בילתי הגיוני ולא נתפס

אין אומץ לדבר כזה ואני לא רוצה לחשוב על אישה שבגדה ובגלל זה יסקלו אותה זה גורם לי לצמרמורת אני יודע שזה חוקי ועונשי התורה ומקבל אותם אבל זה בלתי נתפס ובלתי אנושי בעידן שלנו

הייתה נותן שיסקלו את אמא שלך או אחותך באבנים רק בגלל שנאפו או ירדו לזנות? אני בטוח שלא

אין לי בעיה להוציא להורג רוצחים או אנסים זה כן
« עריכה אחרונה: מאי 31, 2012, 04:37:31 על ידי ShayAmzaleg1 »

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני אשתדל לענות לך על זה , גם מתוך הידע הקטן והמצומצם של בור כמוני .
זה שיש עונש סקילה על מחללי שבת , זה לא אומר שנצא לסקול אנשים ברחוב .
כדי לממש עונשי הריגה כל שהם , כל ארבעה מיתות בית דין (סקילה , שריפה , הרג וחנק), צריך סנהדרין,לפחות קטנה שמונה 23 דיינים .
רק שתבין , סנהדרין זה לא רבנים של ימינו (מבלי לזלזל חלילה בכבודם) כפי שאנו מכירים כיום .
סנהדרין זו קבוצה של גאונים בעלי רוח הקודש העומדים בקריטריונים קשים ביותר בכדי להגיע לסנהדרין .
הנה הקריטריונים עפ"י הרמב"ם זיע"א :

אין מעמידין בסנהדרין, בין בגדולה בין בקטנה, אלא אנשים חכמים ונבונים, מופלאין בחכמת התורה, בעלי דעה מרובה, ויודעין קצת משאר חכמות, כגון רפואות, וחשבון תקופות ומזלות, ואיצטגנינות, ודרכי המעוננים והקוסמים והמכשפים והבלי עבודה זרה וכיוצא באלו, כדי שיהיו יודעין לדון אותם.

ואין מעמידין בסנהדרין אלא כוהנים ולויים וישראליים מיוחסים, הראויין להשיא לכהונה.

אין מעמידין בכל סנהדרין לא זקן מופלג בשנים ולא סריס, מפני שיש בהן אכזריות, ולא מי שאין לו בנים, כדי שיהיה רחמן.
כשם שבית דין מנוקין בצדק, כך צריכין להיות מנוקין מכל מומי הגוף. וצריך להשתדל ולבדוק ולחפש שיהיו כולן בעלי שיבה, בעלי קומה, בעלי מראה, נבוני לחש, ושיהיו יודעין ברוב הלשונות כדי שלא תהיה סנהדרין שומעת מפי התורגמן.
עכ"ל .

אתה מבין על מה מדובר אח יקר ? הם צריכים להיות גאוני בתורה במונחים שנדירים שנמצאים כיום , בקיאים בחוכמות כמו רפואה וכו' , לא זקנים מידי , לא צעירים מידי , צריכים לדעת המון שפות כדי שמתורגמן לא ישנה את אופן הבנת העד וכו' וכו' ..
ככה שסנהדרין זה דבר מבורך ביותר , מדובר באנשים שאין מה להשוות בינם , הקדושים העליונים הללו , לבין הבית משפט "עליון" המשוקץ של היום , להבדיל אלף אלפי הבדלות .
אז אם אתה מבין את זה , אתה מבין שאנשים כאלו היו הורגים בן אדם אחת לשבעים שנה , וגם אז היה המון ביקורת כלפיהם , והיו נקראים קטלניים .
אנחנו לא מדברים פה על סיקריקים שזורקים אבנים על יהודים בשבת , ולוקחים את החוק לידיים , אלא על מועצה של גאונים שראוי להפקיד חיים בידיהם , "מצוידים" ברוח הקודש ששורה עליהם , מלאי רחמנות ולא ממהרים לפסוק מיתה לכל אדם ,ובוודאי מרחמים על כל יהודי.
בכל מקרה , שמדברים על מדינה יהודית , לא מדברים על להוציא להורג במקום מחללי שבת , תאמין לי .
ולגבי ההוצאה להורג , אם פסקו הסנהדרין למיתה , מבחינתי , אם הוא סנהדרין אמיתי שמורכב מצוות כזה , כאילו גזר הקדוש ברוך הוא בכבודו ובעצמו .

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
אני מאמין באלוהים ובתורה אבל מפחיד לחשוב דבר כזה אני אומר את האמת יש לך אומץ לסקול נשים באבנים? או בכלל אנשים שחטאו בגלל שהם הומואים או ירדו לזנות?

אין אומץ לדבר כזה ואני לא רוצה לחשוב על אישה שבגדה ובגלל זה יסקלו אותה זה גורם לי לצמרמורת אני יודע שזה חוקי ועונשי התורה ומקבל אותם אבל זה בלתי נתפס ובלתי אנושי בעידן שלנו

הייתה נותן שיסקלו את אמא שלך או אחותך באבנים רק בגלל שנאפו או ירדו לזנות? אני בטוח שלא

איזו תשובה שטותית... אז אתה אומר שאם אבא שלך היה רוצח היית מוכן שיוציאו אותו להורג?
בעזרת השם שתהיה סנהדרין לא יהיו רמות הפשע שיש היום.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כהן תהיה רגוע אחי .
לא צריך לתקוף את הבחור , הוא פשוט כנראה חילוני ולא נראה לו מתאים שיסקלו אותו כי הוא הולך למסיבה בשבת , אבל בסך הכל יש לו כוונות טובות .
חסר קצת ידע זה הכל .

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
בד״א? כאשר התריאו בפניו שני עדים את המלאכה שעליה הוא עובר ואמר להם שלא אכפת לו והוא יודע שהוא עובר על המלאכה אז בית הדין יחלט אם לסקול אותו או לאו. למה אני לא הייתי הולך למסיבות בשבת? ולא שאני היום צדיק גדול או בכלל מישהו שאפשר לתפוס ממנו ״דתי״ אבל תאמין לי שאני מבין אותו. בשלב כלשהו אתה מגלה את האמת ומבין שזה טיפשי להשתכר עד שאתה נשפך ולרקוד כמו אדיוט שמסביבך בחורות חצי ערומות מכל עבר. עד לא מזמן אפילו כששמרתי שבת הייתי הולך למסיבות בימי חמישי עוד עם החברים מהשכונה אבל יום אחד תפסתי את עצמי והבנתי כמה נזק זה עושה לעיניים ולנשמה (גם ללא קרי או ח״ו פגימה) והיום החברים יודעים שלא להזמין אותי אפילו כי אני לא אבוא...

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אני קורא כאן הרבה דברים, אבל שכחתם לכתוב את הדבר החשוב מכל - הפרדת דת מהמדינה אינה יישימה משום שיהדות אינה דת.

אתה לא יכול להפריד את התורה מהמדינה מ-2 סיבות:
1 - התורה אינה כלל חלק מהמדינה (החוקים כאן הם חוקי הציונות).
2 - התורה אינה דת כי אם לאום.

אם התורה הייתה דת, אזי שאפשר היה להיות יהודי בגזע ונוצרי או מוסלמי בדת (כולם יודעים שהדבר אינו אפשרי), ולהיפך (ערבי או צרפתי לדוגמא בגזע אך יהודי בדת).

התורה היא התודעה הלאומית שלנו.

אחת הסיבות שמדינת ישראל הציונית אינה מדינה יהודית היא בדיוק מהסיבה הזאת - התורה אינה חלק מהמדינה הזאת (רבנות מטעם אינה נחשבת).

כל האומר שצריך להפריד דת מהמדינה אומר בעצם שצריך ליצור "יהודי חדש" - יהודי ללא לאום (וכי במה אתה יהודי אם לא על ידי התורה?)
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יהדות זה דת ולאום יחדיו..
ובגלל זה אי אפשר שיהיה יהודי נוצרי , כי יהודי זה דת, ונוצרי זה דת , על כן זה מתנגש .
נכון שיש יהודי "אמריקאי" , אבל זה שקר מובן , כל יהודי שייך לאומה היהודית .
אם כך , זה לא נכון לומר שיהדות היא איננה דת אלא לאום .

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
יהדות זה דת ולאום יחדיו..
ובגלל זה אי אפשר שיהיה יהודי נוצרי , כי יהודי זה דת, ונוצרי זה דת , על כן זה מתנגש .
נכון שיש יהודי "אמריקאי" , אבל זה שקר מובן , כל יהודי שייך לאומה היהודית .
אם כך , זה לא נכון לומר שיהדות היא איננה דת אלא לאום .
התורה אינה דת.
זה שקר שהמציאו מתבוללים על מנת שיוכלו להיות יהודים ולא לשמור מצוות.

לא תמצא אפילו איזכור אחד בתורה למילים דתי או חילוני (מהסיבה הפשוטה - אין דבר כזה).

יש יהודי (וכשאומרים יהודי מתכוונים להכל - גזע ולאום).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יהודי שלא שומר מצוות הוא עדיין יהודי .

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כמה עניינים עלו פה לדיון ואנסה להגיב על כולם.

יהודי שלא שומר מצוות הוא עדיין יהודי .
כן. יהודי משחית. ולכן יש עונשים והוא ישא בתוצאות.

ומה קובע את מי מוציאים להורג ואת מי לא?
אני חייב להזכיר לך דבר שכתבתי בשרשורים אחרים. סנהדרין אף פעם לא תוציא להורג חצי מדינה. בסוף תקופת בית שני כשרבו חייבי מיתה, פרשו סנהדרין גדולה מלשכת הגזית כדי להפסיק לדון בדיני נפשות. מה שאומר שבימינו סנהדרין לא תדון דיני נפשות אלא אם כן בא משיח וכל העם שישרוד ישמור את התורה ומצוותיה.
מלכות בכל זמן יכולה לדון דיני נפשות. וזה בהחלט דמוקרטי להוציא להורג בוגדים ופושעים מסוגים מסויימים (אורקים וגם מחבלים יהודים).

אתה לא רוצה לסקול אשה  שבגדה? אתה לא רוצה לסקול עומואים? זה עושה לך צמרמורת?
אולי בגלל שהפשעים שלהם לא כל כך חמורים בעיניך? אולי בגלל שבעיניך הם לא קלקול ונגע חברתי כפי שאתה אמור לדעת ולחשוב עליהם?
אומר לך במפורש. אין נגע גדול יותר בימינו מאשר אשת איש שבוגדת. אין! זה הנגע הכי גדול בימינו!.
ואם אזכה לראות סנהדרין בימי, אקיים מצוות סקילה בשמחה. לקיים את מה שנאמר "וביערת הרע מישראל". ומי שמצטמרר, גם לא רוצה לבער את הרע מישראל, וגם זה אומר שהרע-טוב בעיניו. וגם הוא מרחם על האכזרים.
נקבה דוחה שלא מרחמת על בעלה ובשם התאווה הבזויה שלה מנאפת תחתיו וצוחקת מאחורי גבו, ואתה בא לרחם עליך בשם..... בשם סולם ערכים מפוקפק שהומצא בידי עומואים מחריבי האנושות.

אין דבר כזה אחי .
בטח שיש מצב. הדמוקרטיה זה שלטון העם. לא שלטון האורקים. אם פלשו מליוני אורקים לשטח המדינה, זה לא מעניק להם שלטון וקול. הדמוקרטיה מכירה בזכות האדם עד גבול מסויים. ולכן אפשר בשם הדמוקרטיה לקבוע חוקי הגירה ולכלוא פושעים וכו. ומי שעובר על החוק ונכנס למדינה או שוהה בה שלא כחוק, מגורש או נענש בהתאם לחוק.
הכל יכול ללכת על פי הדמוקרטיה. רק שכל עוד שהמדינה נשלטת על ידי אלה שמנותקים מהתורה והמסורת, זה בדרך כלל גם אלה שלא אכפת להם מדמוקרטיה אלא רוצים לעקור את הכל כמו לבן הארמי.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זה טעות .
יש ערכים בדמוקרטיה שאני חושב שאין להם מקום במדינה יהודית .
חופש דת - אין מצב שמישהו יכול לתת שימשיכו להיות פה מקומות של עבודה זרה .
כל בני האדם שווים - נו אתה רציני ? כל יהודי שווה הרבה יותר מכל גוי .
ועוד ועוד , לא עולה לי כרגע ...
דמוקרטיה בצורתה המודרנית לא מתאימה לנו .
אנחנו צריכים אולי דמוקרטיה בצורתה המקורית - הרוב קובע .
בלי כל מיני שטויות שהוסיפו כמו הערכים המטונפים של שק"צ (בג"צ) .