http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3755393,00.htmlרציתי לדעת מה דעתכם על מה שקרה בבר נוער ,מקום מפגש של הומואים/לסביות בני נוער ?
לפי דעתי , זה רצח לכל דבר , והוא ראוי לגנאי .
גם אם אנחנו לא מסכימים עם האנשים האלה , אין ספק שאין לנו זכות לרצוח אותם , אחריי הכל הם יהודים בדיוק כמונו וזה רצח של ממש .
אין היום בעם הזה סנהדרין , ואין אנחנו ראויים לדון דיני נפשות , אפילו אם כתוב בתורה שעונשם מוות .
שני הנרצחים , נער ונערה צעירים , היו ככל הנראה מבולבלים , קורבנות תמימים של תרבות מוזרה שהופכת את הטמא לטהור וטהור לטמא , וזה פשע לרצוח אותם בדם קר , בלי משפט , בלי שופטים , אלא פשוט לקחת את החוק (או במקרה הזה התורה ) לידיים .
לפי דעתי האישית , פעמים רבות אנשים שלוקים בסטייה הזאת , הם חולי נפש , שלעיתים עברו בילדותם התעללות מינית , ואפילו אומר לכם יותר מזה , כל ההומואים שלי יצא לפגוש , אכן עברו התעללות בגיל צעיר ע"י פדופילים למיניהם,ובנוסף הם היו נראים לי מעט מעורערים בנפשם .
אני בטוח שאפשר לטפל במחלת הנפש הזו בדרך הגיונית של טיפול פסיכיאטרי , כי בסך הכל , כולנו מבינים שזה נוגד את ההיגיון,את הטבע , ואת הכל בעצם .
עכשיו אחריי שגינינו את המעשה , קצת ביקורת .
א. משום מה האווירה שאופפת את הסיפור , שכמובן מונהגת ע"י התקשורת, מנסה לגרום לנו להבין שאיזה אברך קנאי החליט לקחת את החוק לידיים .
מי קבע ?
המשטרה לא מצאה את הרוצח , לא בטוח שמדובר ביהודי , אולי זה ערבי , וזה בכלל פיגוע מבריק בחוכמתו , הרי התקשורת תקפוץ כמובן להאשים את החרדים וכך לא יחשדו ברוצח האמיתי .
ועוד דבר , מאיפה משיג לעזאזל אברך נשק אוטומטי ? נשמע לי קצת תמוה.
אבל בהנחה שהרוצח אכן איזה נטור קרתא , ורק בהנחה , זה לא מובן מאליו אבל נאמר , אפשר גם אותו להבין .
הקהילה ההומו/לסבית מתעקשת כל שנה לשוב ולטמא את ירושלים ואת כלל ארץ ישראל הקדושה במצעד התועבה , מצעד משוקץ , מגעיל , שנוגד את כל חוקי הטבע ממש .
מצעד מעורר בחילה , חלחלה , גועל , ובקרב המאמינים מבינינו , כן , גם קנאות .
רבות מדברים אירגוני השמאל על "ביזבוז הכספים" של הצעדה של ברוך מרזל ובן ארי באום אל פאחם , שאותו נאלצו לאבטח 1200 שוטרים !!! ממש בזבוז כסף משווע !!!
מה שהם שוכחים לציין , זה שאת מצעד התועבה בירושלים , איבטחו 18,000 (!!!!!!!!) שוטרים ושוטרי מג"ב, סכום אסטרונומי וכמות לא תיאמן של ביזבוז כספי ציבור , רק כדי למשמש את רצונם של מספר חולי נפש לזהם את הארץ ,תוך נימוק ה"גאווה" , ובדעה שנוגדת את דעותיו של רוב רוב המוחלט של הציבור ,ובוודאי של היהודים.
אם כן , סיכום :הומואים/לסביות = חולי נפש טעוני טיפול .
לרצוח אותם ככה סתם ברחוב ? לא מקובל .
מה דעתכם ?