כתב נושא: הרצח בבר-נוער, מקום מפגש לקהילה ההומו/לסבית .  (נקרא 8981 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3755393,00.html

רציתי לדעת מה דעתכם על מה שקרה בבר נוער ,מקום מפגש של הומואים/לסביות בני נוער ?

לפי דעתי , זה רצח לכל דבר , והוא ראוי לגנאי .
גם אם אנחנו לא מסכימים עם האנשים האלה , אין ספק שאין לנו זכות לרצוח אותם , אחריי הכל הם יהודים בדיוק כמונו וזה רצח של ממש .
אין היום בעם הזה סנהדרין , ואין אנחנו ראויים לדון דיני נפשות , אפילו אם כתוב בתורה שעונשם מוות .
שני הנרצחים , נער ונערה צעירים , היו ככל הנראה מבולבלים , קורבנות תמימים של תרבות מוזרה שהופכת את הטמא לטהור וטהור לטמא , וזה פשע לרצוח אותם בדם קר , בלי משפט , בלי שופטים , אלא פשוט לקחת את החוק (או במקרה הזה התורה ) לידיים .
לפי דעתי האישית , פעמים רבות אנשים שלוקים בסטייה הזאת , הם חולי נפש , שלעיתים עברו בילדותם התעללות מינית , ואפילו אומר לכם יותר מזה , כל ההומואים שלי יצא לפגוש , אכן עברו התעללות בגיל צעיר ע"י פדופילים למיניהם,ובנוסף הם היו נראים לי מעט מעורערים בנפשם .
אני בטוח שאפשר לטפל במחלת הנפש הזו בדרך הגיונית של טיפול פסיכיאטרי , כי בסך הכל , כולנו מבינים שזה נוגד את ההיגיון,את הטבע , ואת הכל בעצם .
עכשיו אחריי שגינינו את המעשה , קצת ביקורת .
א. משום מה האווירה שאופפת את הסיפור , שכמובן מונהגת ע"י התקשורת, מנסה לגרום לנו להבין שאיזה אברך קנאי החליט לקחת את החוק לידיים .
מי קבע ?
המשטרה לא מצאה את הרוצח , לא בטוח שמדובר ביהודי , אולי זה ערבי , וזה בכלל פיגוע מבריק בחוכמתו , הרי התקשורת תקפוץ כמובן להאשים את החרדים וכך לא יחשדו ברוצח האמיתי .
ועוד דבר , מאיפה משיג לעזאזל אברך נשק אוטומטי ? נשמע לי קצת תמוה.
אבל בהנחה שהרוצח אכן איזה נטור קרתא , ורק בהנחה , זה לא מובן מאליו אבל נאמר , אפשר גם אותו להבין .
הקהילה ההומו/לסבית מתעקשת כל שנה לשוב ולטמא את ירושלים ואת כלל ארץ ישראל הקדושה במצעד התועבה , מצעד משוקץ , מגעיל , שנוגד את כל חוקי הטבע ממש .
מצעד מעורר בחילה , חלחלה , גועל , ובקרב המאמינים מבינינו , כן , גם קנאות .
רבות מדברים אירגוני השמאל על "ביזבוז הכספים" של הצעדה של ברוך מרזל ובן ארי באום אל פאחם , שאותו נאלצו לאבטח 1200 שוטרים !!! ממש בזבוז כסף משווע !!!
מה שהם שוכחים לציין , זה שאת מצעד התועבה בירושלים , איבטחו 18,000 (!!!!!!!!) שוטרים ושוטרי מג"ב, סכום אסטרונומי וכמות לא תיאמן של ביזבוז כספי ציבור , רק כדי למשמש את רצונם של מספר חולי נפש לזהם את הארץ ,תוך נימוק ה"גאווה" , ובדעה שנוגדת את דעותיו של רוב רוב המוחלט של הציבור ,ובוודאי של היהודים.
אם כן , סיכום :הומואים/לסביות  = חולי נפש טעוני טיפול .
לרצוח אותם ככה סתם ברחוב ? לא מקובל .

מה דעתכם ?
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
ממש לא כאב לי כשזה קרה וחיוך קטן הגיח אפילו בקצה שפתיי.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
השאלה אם יש הבדל בין "לא כאב לי ואפילו חייכתי" לבין "ככה צריך לעשות" ?
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
אני לא הייתי עושה את זה, בדיוק כמו שלא הייתי רוצח את רבין או נכנס למערת המכפלה עם נשק אוטומטי ומרסס ואת התשובה אתה יכול להבין לבד מדברי.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לאף אחד אין עוד דעה בנושא ?

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
מה אני לא מספיק טוב לך?  ;D

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני רק לא מזמן התחלתי קצת ללמוד על היהדות כי אני חי במקום שכוח אל (תרתי משמע).
מנקודת המבט שלי, שיעשו מה שהם רוצים, רק שיהיו מודעים להשלכות של המעשים שלהם, בדיוק כמו התבוללות.
אלו החיים שלהם.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה אני לא מספיק טוב לך?  ;D
דיי נו אל תעלבי לי עכשיו חמודה .. ( חחחח בסוף יחשבו שאני עוד הולך למקומות כאלה חחחחחחח)

אני רק לא מזמן התחלתי קצת ללמוד על היהדות כי אני חי במקום שכוח אל (תרתי משמע).
מנקודת המבט שלי, שיעשו מה שהם רוצים, רק שיהיו מודעים להשלכות של המעשים שלהם, בדיוק כמו התבוללות.
אלו החיים שלהם.
זה לא בדיוק אותו דבר ..
כי לעשות מה שהם רוצים , זה כן , אבל לצעוד לנו מול הפנים עם פונפונים וחוטיני ורודים ... זה קצת שונה ..

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
אני מקווה מאוד שיזרקו להם מטען באמצע המצעד!
כמובן אני לא מסית למעשה או תומך במעשה שכזה או חושב שצריך לעשות דבר כזה אלא אני רק מביע פה משאלת לב תמימה ויחול שלי.

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
דיי נו אל תעלבי לי עכשיו חמודה .. ( חחחח בסוף יחשבו שאני עוד הולך למקומות כאלה חחחחחחח)
זה לא בדיוק אותו דבר ..
כי לעשות מה שהם רוצים , זה כן , אבל לצעוד לנו מול הפנים עם פונפונים וחוטיני ורודים ... זה קצת שונה ..

אם הם עושים את זה זה באמת לא בסדר...
אני דיברתי בכלליות, לא על המצעדים שלהם בירושלים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
להציג אותם כתמימים ומבולבלים זה לימוד סנגוריה מרחיק לכת.
אלה יצורים חולים וסוטים שברגל גסה רומסים את ההגינות האנושית בשם הזכות שיש להם לכאורה לעשות כל דבר.
אולי. אבל בבית. אני לא צריך להיות עד לפסטיבל סעודות הצואה שלכם.

אני בטוח שלא אחד מנטורי קרתא עשה את המעשה לפי שאין דרכם להסתובב חמושים בנשק חם. אין להם מושג בדברים האלה. לכן על דרך ההיגיון זה גם לא מישהו שמשתייך לציבור החרדי הקונבנציונאלי.
מי זה יכול להיות? ערבוש ? אולי. זה יכול להיות עוד מישהו שממש הפריעה לו כל ההפקרות המגעילה הזו.

לשאלה האם דעתי היא שכל מי שמכיר מקום כזה צריך לקחת רובה ו... יאללה אודרוב?
לא חושב. כמו שאמרת, זה עניין לסנהדרין שדנה דיני נפשות. אתה יכול לסרב לדבר עם אנשים שמגעילים אותך. להתרחק מהם. לחפש מקום טוב לגור, הרחק מהטינופת.

אבל אני חייב לספר שכששמעתי שזה קרה נקרעתי מצחוק. וגם עכשיו אני כותב את הדברים כשחיוך על שפתותי... ;D
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
כל הזמן התשקורת מנסה להציג אותם כילדים מסכנים שנטבחו. גם להם לא חסר, בלשון המעטה.
בוא נגיד ככה, אני מעדיף שאת הפעולות האלו ימקדו כלפי האוייב הערבי.
עם כל השנאה והסלידה שלי ליצורים הדוחים והבהמים הללו, אני מאמין שמדובר בחלקם בתינוקות שנשבו. גדלו במדינת תל אביב וקיבלו את החינוך "הראוי". הם צריכים לקחת אחריות על המעשים שלהם. לצאת ולטבוח בהם לדעתי זה לא פתרון. למרות שאני ממש לא מרגיש רחמים אליהם, במקרים כאלה רגישים עדיף לפעול ע"פ ההלכה. לפי ההלכה הם חייבים במיתה, אבל אין לנו סהנדרין אז אנו צריכים לסמוך על בית דין של מעלה שיעשה מה שיעשה. אבל אם יש עליהם דין רודף ומוסר (קרי, שמאלנים ערבים וכ') זה כבר משהו אחר..

זה לגבי אותם יצורים שנפגשים עם עצמם ושומרים פחות או יותר על דיסקרטיות. אבל לגבי שאר הבהמות שמנסים כל שנה מחדש לחלל את קדושת בירתינו ירושלים, אלו שמעוררים פרובוקציות וקטרוגים על ישראל, ומנסים לכפות עלינו להכיר במחלה הנוראית שלהם כדרך חיים ולהתייחס אליהם כבני אדם, אלה כבר סיפור אחר לגמרי..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה זאת אומרת דין רודף ?
מה הקשר בין שמאלני לדין רודף ?
אני לא אוהב את הדבר הזה , אם בן אדם מצביע אפילו למר"צ , זה לא אומר שהוא "רודף" , זה אומר אולי שהוא שטוף מוח במקרה הרע , במקרה הטוב מטומטמם .
אבל מכאן ועד להרוג אותו ? אתה נסחף .

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
אני אישית חושב שהרוצח הוא אחד משלהם ומדובר באיזו קינאה/ריב פנימי.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה זאת אומרת דין רודף ?
מה הקשר בין שמאלני לדין רודף ?
אני לא אוהב את הדבר הזה , אם בן אדם מצביע אפילו למר"צ , זה לא אומר שהוא "רודף" , זה אומר אולי שהוא שטוף מוח במקרה הרע , במקרה הטוב מטומטמם .
אבל מכאן ועד להרוג אותו ? אתה נסחף .

זה לא אני אמרתי, זה ההלכה קובעת.
אם אדם לצורך העניין מצביע למרצ או תומך במצע שלהם, מן הסתם הוא חולה נפש שרודף את העם היהודי ושואף להשמדתינו.
לוגיקה פשוטה ידידי.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
זה לא אני אמרתי, זה ההלכה קובעת.
אם אדם לצורך העניין מצביע למרצ או תומך במצע שלהם, מן הסתם הוא חולה נפש שרודף את העם היהודי ושואף להשמדתינו.
לוגיקה פשוטה ידידי.

או שהוא באמת מאמין בשטיות האלה בגלל שטיפת מוח שהוא מקבל מגיל 0 על ידי התקשות והחינוך...
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ההלכה מדברת על מישהו שרודף באופן פיזי .
לפרש כרצוננו הלכה בעניין שהוא חיים של יהודים זה לא מתאים .
לא מדובר פה באיזה גוי טמא , אל תשכח שרובם בכל זאת יהודים מבולבלים .

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
או שהוא באמת מאמין בשטיות האלה בגלל שטיפת מוח שהוא מקבל מגיל 0 על ידי התקשות והחינוך...

זה לא משנה, כל עוד הוא חושב כך - הוא מסכן אותי ואותך בתור יהודים.

ואני חושב שדין מוסר יותר מתאים למלשינים מהשמאל.. כך או כך יש לטפל בהם.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תשמע,הגישה שלך קצת נסחפת אחי .
לא חסר יהודים טובים בסך הכל אך קצת טיפשים , שמצביעים לכל המפלגות ששמאל מאיתנו , וכל (!!!!!!!!!) בעד נסיגה / העברת ריבונויות.
האם כלל אלו בני מוות בעינייך ? אני נוטה לא להסכים .
תעשה הבדלה בין יהודים לבין גויים .
על גויים אין רחמים . נקודה .
אבל על יהודים ... זה כבר סיפור אחר , אף פעם לא יכול להיות פה אמירה נחרצת של מוות לכל השמאלנים .
יש בוגדים שראויים למוות , כמו למשל טלי פחימה , ואענונו , ועוד כמה צואה אנושית , אבל רובם בסך הכל טיפשים שטופי מוח , זה הכל .

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
תשמע,הגישה שלך קצת נסחפת אחי .
לא חסר יהודים טובים בסך הכל אך קצת טיפשים , שמצביעים לכל המפלגות ששמאל מאיתנו , וכל (!!!!!!!!!) בעד נסיגה / העברת ריבונויות.
האם כלל אלו בני מוות בעינייך ? אני נוטה לא להסכים .
תעשה הבדלה בין יהודים לבין גויים .
על גויים אין רחמים . נקודה .
אבל על יהודים ... זה כבר סיפור אחר , אף פעם לא יכול להיות פה אמירה נחרצת של מוות לכל השמאלנים .
יש בוגדים שראויים למוות , כמו למשל טלי פחימה , ואענונו , ועוד כמה צואה אנושית , אבל רובם בסך הכל טיפשים שטופי מוח , זה הכל .
אתה צריך לעשות פה הבדלה בין ערב רב ליהודים.
יש שמאלנים שבאמת כמו שאתה אומר, חלקם מטומטמים והזויים חולי רוח שגדלו עם חינוך דפוק, אותם אי אפשר להאשים אבל עדיין יש לטפל בהם כמו בכל נגע. ויש את האלו עם השנאה בעיניים (בעיקר ליהדות וכל מה שקשור לדת) אלו שרק לראות אותם עושה חשק להשחיז את הסכין. גם הסוג הזה גדל לכאורה מחינוך לקוי, אבל זו לא אמורה להיות בעיה שלנו אתה יודע.. אחרי הכל מה אנחנו צריכים לעשות? לחנך אותם מחדש? אני מאמין שהיה להם המון הזדמנויות בחיים כמו לכל אדם לשמוע את הצד היותר הגיוני ולנסות להבין. ואם הם עדיין מחזיקים בעמדה שלהם, כך או כך הם מסכנים אותי. גם אם הם צאצאי ערב רב או סתם יהודים "מסכנים שקיבלו חינוך דפוק".
ברגע שמופיע איום יש להשמיד אותו. אין מקום למשחקים. או אנחנו ,או הם. ככה שרדנו עד היום וככה נמשיך לשרוד, כיהודים.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
עד היום לא תפסו את הרוצח ואני חושב שבסוף יתברר שהרוצח בכלל יצא מתוך "הקהילה" שלהם. אני גם לא אופתע אם יש שם אנשים שראו מי זה והם שותקים או מושתקים כדי שהאמת לא תצא לאור.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
עד היום לא תפסו את הרוצח ואני חושב שבסוף יתברר שהרוצח בכלל יצא מתוך "הקהילה" שלהם. אני גם לא אופתע אם יש שם אנשים שראו מי זה והם שותקים או מושתקים כדי שהאמת לא תצא לאור.

מסכים בהחלט. זה הרבה יותר הגיוני. אבל כמובן זה לא מה שמנע או ימנע מהמחלקה היאהודית להזיק ליהודים חובשי כיפה.
מה שמוזר זה שלפי המאפיינים של החיסול (הרובה סער, האיסוף תרמילים, ההעלמות וההסוואה) נראה כאילו לבחור יש \היה הכשרה צבאית ברמה מסויימת.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
אני לא חושב שזה מישהו משלהם למרות שקצת מוזר שלא תפסו אותו... יהודי שעושה גרפיטי על מסגד יום אחרי הוא כבר במעצר...

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא חושב שזה מישהו משלהם למרות שקצת מוזר שלא תפסו אותו... יהודי שעושה גרפיטי על מסגד יום אחרי הוא כבר במעצר...

ההבדל שריסוס על מסגד בדר"כ מתבצע ע"י נערים ובדרך כלל מעכשיו לעכשיו, כלומר קם אדם מחליט לעשות מעשה ועושה. וגם הם לא תמיד נתפסים. (השב"כ עוצר סתם "חשודים" כדי לתת תחושת בטחון לציבור הערבי). מקרה כמו בבר נוער מתכננים שלב שלב, מהסוג תחמושת ועד לבריחה. רואים שעשו פה עבודה רצינית. אני זוכר שהייתי בת"א שהמקרה קרא, אם אני לא טועה זה היה במוצ"ש.. הייתי בטוח שעד סוף השבוע יעצרו איזה מתנחל וכל העולם יצלוב אותו בתקשורת, יתחילו כל מיני כתבות על גזענות מפי אנשים הזויים וזהו בזה יגמר הסיפור. אבל עד עכשיו אין אפילו קצה חוט (למרות טענות המשטרע) ככה שסביר להניח שמה שקרה שם יצא מתוך הקהילה ויש הרבה שפוחדים לדבר. למרות שזה לא מאפיין הומואים בדר"כ.. (אחרי הכל להכנס למקלט עם רובה סער ולהתחיל לרסס.. צריך ביצים לא?).

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בי עדיין מקננת האפשרות שזה פיגוע שעשה איזה שב"ח וברח .
אבל זה יכול להיות אלף ואחת דברים , לך תדע ..
אולי זה ניסיון חיסול עולם תחתון שהוביל לטעות בזיהוי ?
אולי המשפחה שלו/שלה לא כל כך רצו אותו/ה בחיים ?
יכולות להיות אלף ואחת ספקולציות , אבל עדיין האווירה שאופפת את הסיפור בזכות התקשורת היא תמיד שמישהו דתי ירה .