כתב נושא: מי שמתנגד נחרצות למיכאל בן ארי , אפשר לדעת למה ?  (נקרא 14705 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
כותרת .
ואני לא מדבר על מי שמתנגד עקרונית לבחירות , אלא ספציפית לבן ארי .
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מתנגד לזקן שלו.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
נגיד לו שיתגלח ותבחר בו?

לא מעניין אותי מה שהרבה אומרים פה ועם כל הכבוד שיש לי לחיים אני לא מסכים עם הקביעה שלא צריך להצביע לו כי הוא לא ״כהניסט אמיתי״. זה מה שיש וזה הכי קרוב למה שאנחנו רוצים, אין דבר כזה שלא יהיה פער בין הרצוי למצוי אבל צריך להתפשר אין מה לעשות...
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שיגלח לפחות את החלק העליון של הלחיים כי הוא נראה כמו חבובה.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עצם העובדה שהאיש כבר שנים פועל נגד המסתננים , ויש תיעודים לכך , ולא רק לקראת הבחירות כמו כל מיני אידיוטים למיניהם כמו אילון או מירי רגב , זה לבד ראוי להערכה .
חחחח וצלהר זה לא רציני ..
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בכלל לא שמעתי עליו עד שהוא נכנס לרשימת האיחוד הלאומי בבחירות האחרונות. הבעיה שלי אתו היא שהוא שואף להיות פוליטיקאי מקצועי ממסדי וצייתן. הוא בכלל לא עושה כלום וגם לא מדבר על עידוד הגירה ערבית.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
אני מתנגד לזקן שלו.
בס''ד

לידידנו היהודי היקר ZELHAR הי''ו - בוא נעשה ''עסק'' ! תגדל זקן גם אתה והכל י'הי'ה בסדר !  O0 -- ודרך אגב מה דעתך גם על טלית קטן ? זו סגולה לשמירה ולמורא של הגויים מפני ישרא'ל שנאמר '' וראו כל הגויים כי שם ה' נקרא עליך ויראו מימך '' פסוק זה נאמר על כל המצוות שנראות על הגוף !  ;D

הגולה בארץ  :) 
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ממסדי וצייתן, בטוח שהוא לא.  נראה שהוא מאוד פעיל בכל מיני עניינים ומחאות והסברה שכמעט אף אחד מאנשי הימין, בעיקר חברי הכנסת, לא עושים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

לידידנו היהודי היקר ZELHAR הי''ו - בוא נעשה ''עסק'' ! תגדל זקן גם אתה והכל י'הי'ה בסדר !  O0 -- ודרך אגב מה דעתך גם על טלית קטן ? זו סגולה לשמירה ולמורא של הגויים מפני ישרא'ל שנאמר '' וראו כל הגויים כי שם ה' נקרא עליך ויראו מימך '' פסוק זה נאמר על כל המצוות שנראות על הגוף !  ;D

הגולה בארץ  :)
זקן ממילא יש לי לפעמים אבל טלית קטן לדעתי פשוט לא מתאים לאקלים הישראלי.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זקן ממילא יש לי לפעמים אבל טלית קטן לדעתי פשוט לא מתאים לאקלים הישראלי.
האמת,לגביי הצמר , יש לי תחושה שאתה צודק , לפחות בקיץ .
אבל יש גם כאלה שהם ממש כמו גופיות , זה לא מורגש !

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
הוא יותר טוב ממה שיש עכשיו זה בטוח, אבל גם הוא לא טלית שכולה תכלת.
אני לא חושב שעל כיסא רה"מ הוא באמת יעשה טרנספר או משהו בקנה מידה כזה..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עדיף כלב חי מאריה מת ?

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
ציצית צמר באמת לא קל וזה גם עוקץ ומגרד אבל מכותנה זה בהחלט נסבל.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
האמת שבימי החורף הייתי נהנה מהם מאוד ואפילו שם מתחתיהם גופייה ! אחח ירושלים ירושלים ...  :old_smiley:

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שיגלח לפחות את החלק העליון של הלחיים כי הוא נראה כמו חבובה.
זה חמור מאוד לדבר לשון הרע אחי תזהר עם זה.
מי שמדבר לשון הרע על מישהו כל העבירות שלו עוברות למי שמדבר עליו וכל המצוות של מי שמדבר עוברות למי שמדברים עליו.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה חמור מאוד לדבר לשון הרע אחי תזהר עם זה.
מי שמדבר לשון הרע על מישהו כל העבירות שלו עוברות למי שמדבר עליו וכל המצוות של מי שמדבר עוברות למי שמדברים עליו.
זו עצה בענייני טיפוח גברי. אני לא רואה כאן לשון הרע.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

מיכאל בן ארי רמאי ממסדי שהתשקורת אוהבת. התשקורת החרימה את מו''ר הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד כי ראו שהוא באמת השיג הרבה. אך אותה תשקורת נותנת למיכאל בן ארי כל כך הרבה סיקור חיובי (מבחינתו כל הסיקור הזה חיובי ובוגדי התשקורת יודעים שהם עוזרים לו).

בן ארי נוצר על ידי ברוך מרזל ואיתמר בן גביר. הוא מעולם לא היה מנהיג או אפילו פעיל אמיתי.

כשאספתי הרבה כסף למרזל (כי חשבתי שהוא כהניסט), גיליתי שמרזל הפקיד את כל הכסף בבנק ערבי. מפקידים כסף אצל בנקים של הערבים הנאצים שעוזרים למחבלים המרצחים?!

כבר אמרתי לכם שמרזל ובן גביר מינו עוזי זלקה להיות המנהל העיקרי של הפורום שלהם באתר שלהם. עוזי זלקה שיבח את היטלר יש''ו והשואה! מרזל ובן גביר סירבו להעיף אותו עד שהתחלתי לעשות סרטונים שחשפו מה שהם עושים. זה לא מפריע לכם?

בן ארי גם זילזל בי ואמר שהסרטונים שלי "מצחיקים בטירוף". ככה מדברים על יהודי שישב בכלא חמש וחצי שנים כדי להציל יהודים (דבר שבן ארי לא היה עושה, הוא לא ישב חמש וחצי דקות).

אבל בו בזמן שבן ארי מזלזל בי, האף שלו תמיד בישבן של כל הערבים והשמאלנים והעיתונאים. תראה למטה איך האפס הזה מתייחס לערבי נאצי:

בקיצור אתם נשמעים בדיוק כמו כל היהודים שתמיד אמרו לנו שאסור לבקר את מנהיג "הימין הקיצוני" מנחם בגין עד שהוא בגד בנו, ואחריו אריק שרון עד שהוא בגד בנו וכו'. אתם כל כך רוצים להאמין שיש לנו מישהו בכנסת עד שזה לא משנה מה הייתי אומר ומראה לכם. עצוב אבל אני רגיל לתופעה הזאת, הרי ראיתי אותה כל כך הרבה פעמים במשך השנים.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חיים לא שכחתי את מה שמרזל עשה וגם לא את הזלזול של בן ארי. חרף זאת, אם היה נראה לי שהם כן מייצגים את האינטרסים של הימין המדיני אז למרות ההתנהגות האישית הפסולה שלהם כנראה שהייתי תומך בהם. אלא שהרושם שלי הוא שהם רוצים להיות ממסדיים ואפילו ממלכתיים.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
איןמה לעשות בוחרים בחרא שהכי פחות מסריח.

מנותק kahane

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
חיים תפסיק כבר להסיט נגד מיכאל בן ארי . הבנו שהוא פגע בך אבל בזה שאתה מסיט נגדו אתה עוזר לשמאל ..
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q0EHyJWY7xQ

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איפה בדיוק הוא פגע בחיים ?

מנותק kahane

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שים לב בכל תגובה של חיים על מיכאל בן ארי הוא אומר שהוא זילזל בו והוא פגע בו כבר אולי פעם עשירית שאני רואה תגובה של חיים על מיכאל שהוא רושם שהוא פגע בו די הבנו, זה שהוא פגע בו זה לא אומר שהוא לא טוב וצריך להחרים אותו ואת הבחירות . היום מיכאל בן ארי זה הבן אדם הכי טוב לנו !!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חיים תפסיק כבר להסיט נגד מיכאל בן ארי . הבנו שהוא פגע בך אבל בזה שאתה מסיט נגדו אתה עוזר לשמאל ..
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q0EHyJWY7xQ

בס''ד

אתה גאה בסרטון הזה? אתה לא רואה איך רובי ריבלין נותן כבוד לבן ארי? אתה לא מבין מה זה אומר? ריבלין אומר שהערבים הנאצים הם לא האוייב אלא הם "חברי הכנסת הנכבדים" ואחר כך הוא מתנצל לבן ארי ונותן לו יותר זמן לדבר. ובן ארי נותן לריבלין לומר שהערבים הנאצים הם לא האוייב אלא "חברי כנסת נכבדים". ואתה גאה בזה?

בזמנו זה לא היה כך עם מו''ר הרב כהנא. יו''ר הכנסת דאז חיים חרצוג יש''ו סירב לתת למו''ר להציג הצעות כמו כל ח''כ אחר. כי הרצוג והממסד הבינו שמו''ר באמת מאיים על השלטון שלהם. בן ארי לא רק לא מאיים על השלטון שלהם, הוא חלק מהשלטון שלהם.

יש לך את החוצפה לומר לי שאני "מסית" נגד בן ארי. זה לא עניין אישי. זה לא שהוא פגע בי. אם הוא היה טוב לעם ישראל, הייתי תומך בו בכל זאת. אני מקדיש את כל חיי למדינת ישראל למרות שאותה מדינה גירשה אותי ומסרבת לתת לי לעלות או אפילו לבקר הרבה שנים כבר. בן ארי פשוט רע לעם ישראל כי הוא לא אמיתי ותחת לחץ אין שום ספק שהוא יתקפל כמו שהוא כבר מתקפל כל פעם כמו בסרטון שאתה דוקא הבאת.

יש לך את החוצפה לומר לי שאני עוזר לשמאל? אתה השמאל. לא אכפת לך כשממנים נאצי להיות מנהל של פורום? לא אכפת לך כשלוקחים כסף מכהניסטים ושמים אותו בבנק ערבי נאצי? לא אכפת לך כשעובדים עם מלשיני השב''כ "לשעבר" ואומרים לנו שעכשיו נוכל לסמוך עליהם (בן גביר "משקם" בוגדים מלשינים שעבדו בשביל השב''כ נגד יהודים טובים במקום להחרים אותם לעולם שזה הדבר המינימלי שצריך לעשות להם). ואתה קורא לעצמך "כהנא"? מה אתה יודע על הרב כהנא? כלום.

אתה לא תגיד לי מה מותר לומר.

מנותק kahane

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אתה תגיד לי מה אני יודע על כהנא ??!! תאמין לי שאני יודע והרבה .
אתה לא מתבייש להגיד לי שאני השמאל, חיים עם כל הכבוד שלי אלייך אני אומר לך שבגלל אנשים כמוך בחיים לא נעלה לשלטון ובחיים לא יהיה לנו השפעה . אני יודע שתרמת המון רק בשביל עם ישראל ואני מאוד מעריך ומכבד את זה תאמין לי אבל אף פעם לא שמעת אותך מסכים עם מישהו, תומך במישהו אז איך אתה רוצה להתקדם ככה ?
היום היחיד שטוב לנו זה מיכאל בן ארי . להחרים את הבחירות = לתת  כוח לשמאל . מה אתה מעדיף יוסי שריד או מיכאל בן ארי ?? בקיצור חיים אני מבקש ממך שתחשוב קצת על מה שאני אומר . זה ממש לא בשביל לפגוע בך או משהו כזה כי שוב אני יגיד אני מאוד מעריך ומכבד אותך וזה ממש לא מכבד להגיד לי דברים כמו שאמרת שאני השמאל וכו' .
« עריכה אחרונה: מאי 25, 2012, 00:16:20 על ידי kahane »

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כתוב בתהילים במושב ליצים לא תשב...והכנסת זה המושב ליצים הכי גדול בישראל.
כל מה שיוצא משם הוא לא טוב, השאלה מה הכי פחות לא טוב שנבחר בו.