בס''ד
מיכאל בן ארי רמאי ממסדי שהתשקורת אוהבת. התשקורת החרימה את מו''ר הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד כי ראו שהוא באמת השיג הרבה. אך אותה תשקורת נותנת למיכאל בן ארי כל כך הרבה סיקור חיובי (מבחינתו כל הסיקור הזה חיובי ובוגדי התשקורת יודעים שהם עוזרים לו).
בן ארי נוצר על ידי ברוך מרזל ואיתמר בן גביר. הוא מעולם לא היה מנהיג או אפילו פעיל אמיתי.
כשאספתי הרבה כסף למרזל (כי חשבתי שהוא כהניסט), גיליתי שמרזל הפקיד את כל הכסף
בבנק ערבי. מפקידים כסף אצל בנקים של הערבים הנאצים שעוזרים למחבלים המרצחים?!
כבר אמרתי לכם שמרזל ובן גביר מינו עוזי זלקה להיות המנהל העיקרי של הפורום שלהם באתר שלהם. עוזי זלקה שיבח את היטלר יש''ו והשואה! מרזל ובן גביר סירבו להעיף אותו עד שהתחלתי לעשות סרטונים שחשפו מה שהם עושים.
זה לא מפריע לכם?
בן ארי גם זילזל בי ואמר שהסרטונים שלי "מצחיקים בטירוף". ככה מדברים על יהודי שישב בכלא חמש וחצי שנים כדי להציל יהודים (דבר שבן ארי לא היה עושה, הוא לא ישב חמש וחצי דקות).
אבל בו בזמן שבן ארי מזלזל בי, האף שלו תמיד בישבן של כל הערבים והשמאלנים והעיתונאים. תראה למטה איך האפס הזה מתייחס לערבי נאצי:
בקיצור אתם נשמעים בדיוק כמו כל היהודים שתמיד אמרו לנו שאסור לבקר את מנהיג "הימין הקיצוני" מנחם בגין עד שהוא בגד בנו, ואחריו אריק שרון עד שהוא בגד בנו וכו'. אתם כל כך רוצים להאמין שיש לנו מישהו בכנסת עד שזה לא משנה מה הייתי אומר ומראה לכם. עצוב אבל אני רגיל לתופעה הזאת, הרי ראיתי אותה כל כך הרבה פעמים במשך השנים.