כתב נושא: מאמר חזק נגד הפשיעה המשתוללת  (נקרא 2917 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
מאמר חזק נגד הפשיעה המשתוללת
« ב- : מאי 22, 2012, 12:00:34 »
http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/10425 למה אנשים רעים חושבים שסממנים חיצוניים כמו כיפה יעשו אותם לצדיקים בפני הקב״ה? בסך הכל הם מרמים את עצמם.הרי העיקר זה הפנימיות.וכפי שהוא כתב זה חילול השם איום ונורא.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
בעניין: מאמר חזק נגד הפשיעה המשתוללת
« להגיב #1 ב- : מאי 22, 2012, 14:33:48 »
כי לא מעניין אותם הקב"ה. הם רוצים לעבור בית משפט וזהו...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #2 ב- : מאי 22, 2012, 15:19:58 »
עצוב אבל נכון. יש איזה סיפור אני חושב עם החפץ חיים יוסי תקן אותי אם אני טועה, שהעגלון שלו בא לגנוב משהו אז הוא צועק לו ״רואים, רואים״ אז העגלון ברח. אחר כך העגלון שאל את הרב מי רואה? ענה לו הרב בורא עולם.
 לא סתם מתפללים שיהיה מורא שמים עלינו כמורא בשר ודם. אדם לא ירצח או יגנוב כי הוא מפחד מהמשטרה הוא חושב שמסתכלים עליו אבל הוא לא יודע שתמיד יש עין שמסתכלת עליו.
נאמר בפרקי אבות (לא זכור לי לצערי מי אמר): הסתכל בשלשה דברים ואי אתה בא לידי עבירה. דע מה למעלה ממך עין רואה ואוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבין.
ועוד נאמר:הסתכל בשלושה דברים ואין אתה בא לידי עבירה, דע מאין באת ולאן אתה הולך ולפני מי אתה עתיד ליתן דין וחשבון. מאין באת? מטיפה סרוחה. לאן אתה הולך? למקום עפר רימה ותולעה. ולפני מי אתה עתיד ליתן את הדין? לפני מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא.
ועוד נאמר: כל המחלל שם שמיים בסתר, נפרעין ממנו בגלוי.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #3 ב- : מאי 22, 2012, 15:37:44 »
כשנחום איש גמזו עמד למות בכו תלמידיו וביקשו יברכם. בירך אותם שיהי רצון שיהיה מורא שמים עליהם כמורא בשר ודם.
שאנשים יותר מפחדים שיראו אותם אחרים כשהם עושים עבירה וכשהם בחדרי חדרים הם לא מתביישים מה' שרואה אותם עוברים את העבירה...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #4 ב- : מאי 22, 2012, 15:58:33 »
כשנחום איש גמזו עמד למות בכו תלמידיו וביקשו יברכם. בירך אותם שיהי רצון שיהיה מורא שמים עליהם כמורא בשר ודם.
שאנשים יותר מפחדים שיראו אותם אחרים כשהם עושים עבירה וכשהם בחדרי חדרים הם לא מתביישים מה' שרואה אותם עוברים את העבירה...
אכן תודה על ה״כל האומר דבר בשם אומרו״... ;D
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״