יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

שחיטה יהודית - מרתק ביותר !

<< < (6/11) > >>

UM-96:
אוי באמת...אל תרצח בלי כוכבית? הם צריכים כוכבית כי אין להם גמרא, הגמרא היא הכוכבית שלנו שאומרת שלא תרצח לא רק שזה לא לבע״ח זה גם רק ליהודים ולא לגויים. אין שום סיבה לא לאכול בשר בעיקר בשחיטה היהודית הבהחלט לא אכזרית בעוד על פרוות אפשר בהחלט להתווכח. שום דבר בעולם לא ישכנע אותי לא לאכול בשר. אתה והאדון הנחמד בסרטון חושבים שאתם יותר רחמנים ממי שהמציא את הרחמים וזה מצער מאוד. תקבל שכל אחי ותהיה בריא.

מציאותי:
רחמן או לא, אני לא צריך בשר כדי להתקיים...יש לנו מספיק אוכל אחר בעולם.
אני לא פוגע באף אחד ואני לא הופך את המצב ליותר גרוע, אז אין רע בזה, זה לא נגד התורה ולא נגד היהדות ולא נגד ישראל.

UM-96:
ומה עם ״אין שמחה אלא בבשר ויין״?
אתה פחות או יותר מחויב לאכול בשר בשבת וביום טוב.
ובע״ה שיהיה בית המקש יובב״א בפסח שאתה מחויב לאכול קורבן פסח ואם אתה לא אוכל אותו זה כרת (!!!), מה אז תעשה?

מציאותי:
שוב, מה שהולך בבית המקדש וקורבנות זה נושא אחר...אני מדבר על מה שהולך היום.
בקשר לבית המקדש מה שכתוב זה מה שיהיה.
אין שמחה אלא בבשר ויין - מדובר פה על בשר מקורבנות.

UM-96:
לא נכון לא מדובר על בשר מקורבנות מדובר על כך שבימים טובים אתה מחויב לשמוח ושמחה אמיתית כרוכה באכילת בשר ובשתיית יין. אתה יכול להשאר בשלך אבל תדע שאתה המוזר שהולך נגד הטבע ונגד הציווי האלוקי ושלרגע לא יעלה במוחך שאתה בסדר וכל השאר שאוכלים בשר הם משום מה הרעים. אז מה אם אפשר לאכול דברים אחרים? אפשר גם לא לאכול בכלל ולחיות על קפסולות של ויטמינים, למה אתה לא עושה את זה?
אם את  יהודי מאמין (ואני חושב שאתה אכן כזה) אתה בודאי יודע שגם בצמחים יש נשמות שמגולגלות אז למה צמחים מותר לך לאכול ובע״ח לא? כי בע״ח יודעים לבטא את הכאב שלהם וצמחים לא? אז בעצם מה שמעניין אותך זה לא הסבל של הנאכל אלא המצפון שלך כי כשאתה אוכל צמחים המצפון שלך נקי כי צמחים לא יודעים לבטא סבל.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה