היי חיים שמי רון לב אני משרת כמפקד בחטיבת כפיר ויש לי כמה שאלות אלייך!
אני בא מבית מסורתי אבל אני עצמי חילוני ורציתי להגיד לך שמאוד נגעת לי בלב וריגשת אותי בסירטונים שראיתי באתר יוטיוב הבנתי כמה איכפת לך מעם ישראל!
אני מעוניין לשאולי אותך מה אני יכול לעשות בתור אזרח פשוט במדינת ישראל כדי לעזור לך קודם כל לעלות לארץ ישראל(שלפי דעתי זה בושה וחרפה שלא נותנים לך לעלות לארץ) ובנוסף לעזור לך להיבחר לכנסת ולקדם אותך...בנתיים פירסמתי אותך בפני משפחתי וחברי בבסיס וכולם תומכים בך! אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לעזור לך גם לעלות לארץ וגם איכשהו להיבחר לכנסת תגיד לי ואני יעשה הכל! רציתי להגיד לך שיש המון המון לוחמים(שהם אומנם חילונים אבל יהודים בנשמה) שתומכים בך ורוצים אותך בשילטון! תאמר לי מה אני וחברי יכולים לעשות בכדי לעזור לך לשוב לארץ ישראל יש המון אנשים שמחכים לך!
רון ברוך הבא לפורום
קודם כל אתה כאזרח לא כל כך יכול להשפיע במקרה הספציפי של חיים,לצערנו חיים תלוי במערכת המשפט והביטחון של ישראל,מערכת המשפט הפכה את חיים למסוכן
לציבור בישראל,דבר שהוא שקר גדול,וההפך הוא הנכון כי חיים היה שותף עיקרי להצלת יהודי ברית המועצות לשעבר מידי השלטון הקומוניסטי האכזרי.
ובמקום לקבל מקום של כבוד בישראל ירקו לו בפנים,אבל אנחנו כאן בפורום לא מתפלאים מזה כי אנחנו יודעים מי מחזיק בשלטון וזה היה צפוי.
כל מי שמוסר את חייו למען עם ישראל נהפך להיות מסוכן לציבור,תראה למשל את המקרה האחרון עם הקצין וההולנדי,שהוא נתן לו נשק בפרצוף לאחר שעות של
התפרעות וניסיון לדקור כמה חיילים,כמובן שבתקשורת לא יראו לך את כל מה שהיה שם כי ערוצי התקשורת בישראל הם בעצם ערוצי תעמולה של השלטון השמאלני.
מעבר לזה על פי החוק אתה כחייל ובטח כמפקד (ואם אתה קצין אז בכלל),אסור לך להשתתף בשום פעילות פוליטית כל עוד שאתה בצבא.
ישנם פעילויות פולטיות שאתה כן רשאי להשתתף בהם על פי החוק,כמו פורומים למינהם,והפצת הדעות הפוליטיות שלך בקרב החברים ( בכרטיס האישי שלך ברשת החברתית למשל).
ולמרות שהפורום הזה חוקי לחלוטין,וכחלק מהכללים של הפורום אם יצא לך לקרוא,כתוב שאסור להשתתף בשום פעילות לא חוקית,אני אישית לא הייתי ממליץ לך לפרסם
את השם שלך כי אתה בשירות צבאי וזה עלול לסבך אותך,אם לא עכשיו אז בעתיד.