כתב נושא: אווה מריה  (נקרא 9652 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
בעניין: אווה מריה
« להגיב #25 ב- : מאי 17, 2012, 15:19:59 »
יש גם שיר מאוד מפורסם של מדונה שכולם שרים אותו,מבלי לשים לב שבעצם היא שרה על המשולש הקדוש של הנוצרים.
אסתי
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #26 ב- : מאי 17, 2012, 15:21:11 »
אסתי
עוד אחת שלומדת קבלה וכבר חושבת שהיא הבת של אברהם.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #27 ב- : מאי 17, 2012, 15:26:44 »
"לומדת קבלה" כמו כל האידיוטים שחושבים שקבלה זה עוד מחלקה עיונית במדעי הרוח (תרתי משמע).
כדי ללמוד קבלה כמו שצריך, לומדים קודם את יסודות התורה ואת ורת הנגלה עד לבקיאות רבה. ורק לאחר מכן אפשר להבין את הקבלה. כי הקבלה מכילה את הסודות העמוקים שמסתתרים בין שורות תורת הנגלה. ואיך יבוא אדם או נקבה פוסטמה שכל חייה נהגה בפריצות ועכשיו השיגיון החדש שלה זה להניח תפילין ו"ללמוד קבלה" וכיצד תבין במה מדובר? ומי הטפש ששם עצמו "מורה לקבלה"?

מה שאני זוכר מהקטע של ביטול יצר העבודה זרה.
בתחילת בית שני ידעו החכמים שבגלל עוון עבודה זרה חרב הבית הראשון וכשחזרו מהגלות המצב הרוחני לא היה איי איי איי. לכן התפללו החכמים הגדולים שיהיה להם את הכוח לבטל את יצר הרע של עבודה זרה.
יצא להם בדמות כפיר מבית קודש הקודשים והם "הרגו אותו".. לפרשנות שלי, הם ביטלו אותו בתפילות ועסקי קבלה..
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #28 ב- : מאי 17, 2012, 15:33:30 »
"לומדת קבלה" כמו כל האידיוטים שחושבים שקבלה זה עוד מחלקה עיונית במדעי הרוח (תרתי משמע).
כדי ללמוד קבלה כמו שצריך, לומדים קודם את יסודות התורה ואת ורת הנגלה עד לבקיאות רבה. ורק לאחר מכן אפשר להבין את הקבלה. כי הקבלה מכילה את הסודות העמוקים שמסתתרים בין שורות תורת הנגלה. ואיך יבוא אדם או נקבה פוסטמה שכל חייה נהגה בפריצות ועכשיו השיגיון החדש שלה זה להניח תפילין ו"ללמוד קבלה" וכיצד תבין במה מדובר? ומי הטפש ששם עצמו "מורה לקבלה"?

מה שאני זוכר מהקטע של ביטול יצר העבודה זרה.
בתחילת בית שני ידעו החכמים שבגלל עוון עבודה זרה חרב הבית הראשון וכשחזרו מהגלות המצב הרוחני לא היה איי איי איי. לכן התפללו החכמים הגדולים שיהיה להם את הכוח לבטל את יצר הרע של עבודה זרה.
יצא להם בדמות כפיר מבית קודש הקודשים והם "הרגו אותו".. לפרשנות שלי, הם ביטלו אותו בתפילות ועסקי קבלה..
הבנתי שגם יצא אריה שמייצג גם את יצר גילוי העריות ואותו לא הצליחו להרוג רק לסמא אותו ולכן היום אין יצר גילוי עריות בתוך המשפחה רק של ניאוף...

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #29 ב- : מאי 17, 2012, 15:42:17 »
לא יודע... עבר הרבה זמן מאז ראיתי מלך האריות... :laugh:
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #30 ב- : מאי 17, 2012, 16:01:00 »
על זה נאמר ״אקונה מטטה״ 8)

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #31 ב- : מאי 17, 2012, 16:10:35 »
אגב, אחד השירים:
youtube.com/watch?v=PcWP03MqNnY

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #32 ב- : מאי 17, 2012, 16:21:48 »
הבנתי שגם יצא אריה שמייצג גם את יצר גילוי העריות ואותו לא הצליחו להרוג רק לסמא אותו ולכן היום אין יצר גילוי עריות בתוך המשפחה רק של ניאוף...
תקנו אותי אם אני טועה

לפי מה שאני הבנתי,עד לתקופת נוח והמבול לא היה איסור על גילוי עריות (ופה נראה לי שאני טועה אולי לפני נוח,אז תקנו אותי במידה וצריך),הבנים של נוח היו האחרונים שהרשו להתחתן עם האחיות שלהם,(לפנהם היו למשל את קין והבל שנולדו עם תאומות).

לאחר מכן,ירדה הרוח הקודש וניטרלה את המשיכה בין האחים לאחיות,לפני זה אח ואחות הו יכולים להתאהב כמו כל בני זוג רגילים,ולכן אף אחד לא באמת יכול להמשך לאחות שלו מבחינת אהבה אמיתית.

כיום ישנם מקרים חריגים במיוחד של התאהבות בין אח ואחות (כמו שכתבתי על כך בפורום אחר על גילוי עריות בין חבר שאני מכיר לאחותו ועל ההריון שהיא נכנסה ממנו).

אבל גם זה נובע מתוך זימה וניאוף ולא מתוך האהבה אמיתית,זה מתחיל בגירוי חיצוני ואז מתחילים רגשות שנובעים מתוך גירוי חייתי נטו!

כמו שכתבתי האהבה האמיתית בין אח לאחות נוטרלה ברגע שהקדוש ברוך הוא התחיל לאסור על כך.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #33 ב- : מאי 17, 2012, 16:28:21 »
תקנו אותי אם אני טועה

לפי מה שאני הבנתי,עד לתקופת נוח והמבול לא היה איסור על גילוי עריות (ופה נראה לי שאני טועה אולי לפני נוח,אז תקנו אותי במידה וצריך),הבנים של נוח היו האחרונים שהרשו להתחתן עם האחיות שלהם,(לפנהם היו למשל את קין והבל שנולדו עם תאומות).

לאחר מכן,ירדה הרוח הקודש וניטרלה את המשיכה בין האחים לאחיות,לפני זה אח ואחות הו יכולים להתאהב כמו כל בני זוג רגילים,ולכן אף אחד לא באמת יכול להמשך לאחות שלו מבחינת אהבה אמיתית.

כיום ישנם מקרים חריגים במיוחד של התאהבות בין אח ואחות (כמו שכתבתי על כך בפורום אחר על גילוי עריות בין חבר שאני מכיר לאחותו ועל ההריון שהיא נכנסה ממנו).

אבל גם זה נובע מתוך זימה וניאוף ולא מתוך האהבה אמיתית,זה מתחיל בגירוי חיצוני ואז מתחילים רגשות שנובעים מתוך גירוי חייתי נטו!

כמו שכתבתי האהבה האמיתית בין אח לאחות נוטרלה ברגע שהקדוש ברוך הוא התחיל לאסור על כך.
אני חושב שאתה טועה... רק לפי ההגיון שלי, מה זה שווה לתת איסור ושאין תאווה לעבור עליו? אם לא היה יצר לרצוח היה  כתוב לא תרצח?
חוץ מזה שיש את הסיפור עם האריות שהוא הרבה יותר מאוחר אז...

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
« להגיב #34 ב- : מאי 17, 2012, 16:48:55 »
זה נכון אבל שמעתי שבתחילה ראו אותו יוצא ובורח , זאת אומרת שהתבטל יצר זה לגמריי , אבל אז עברו כמה ימים והתרנגולות לא הטילו ביצים , אז הם הבינו שאי אפשר לגמרי ללא היצר הזה , אז הם החזירו אותו רק בצורה יותר "מוחלשת" ...
ככה לפחות ממה שאני שמעתי
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #35 ב- : מאי 17, 2012, 17:34:47 »
זה נכון אבל שמעתי שבתחילה ראו אותו יוצא ובורח , זאת אומרת שהתבטל יצר זה לגמריי , אבל אז עברו כמה ימים והתרנגולות לא הטילו ביצים , אז הם הבינו שאי אפשר לגמרי ללא היצר הזה , אז הם החזירו אותו רק בצורה יותר "מוחלשת" ...
ככה לפחות ממה שאני שמעתי
אשריך שהזכרת לי מאור אתה צודק שכחתי את זה

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
« להגיב #36 ב- : מאי 17, 2012, 17:37:18 »
אשרייך שזכית ללמוד את זה !
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #37 ב- : מאי 17, 2012, 18:17:49 »
אשרינו ישראל שאוהבים את התורה הקדושה!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #38 ב- : מאי 18, 2012, 01:18:27 »
על זה נאמר ״אקונה מטטה״ 8)
אקנה בטטה.

תקנו אותי אם אני טועה

לא ידעתי שבני נח התחתנו עם אחיותיהם.
ואם לשיטתך לא היה אסורים כמו עריות, מה זה "מלאה הארץ חמס"? ומספר המדרש שאפילו בהמה חיה ועוף נזקקים לשאינם מינם ועומואים וכו'... הכל מותר. לא ?

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #39 ב- : מאי 18, 2012, 21:47:19 »
ככה לפחות ממה שאני שמעתי

תוכל להביא קישור שאפשר לקרוא את כל הסיפור עם האריה והיצר?
כי בחיים לא שמעתי על זה וזה מסקרן אותי.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #40 ב- : מאי 20, 2012, 00:13:56 »

צבא יהושע עוד יחזור!