רציתי לדעת מה דעתכם על הסרט הקצר הבא.
נק' חשובה מאוד : יוצר הסרט,נסים מוסק , הוא איש שמאל קיצוני , עוכר ישראל .
ייתכן שיש אמת בדבריו ? מה דעתכם ?
לפי דעתי , אין מניעה שתהיה קירבה גנטית בין יהודים ומוסלמים .
א. אכן יהודים אוסלמו בכוח ,אך אין הדבר אומר שהם יהודים כיום (מי שיודע , מה באמת דעת התורה על אנוסים ? ) .
ב. גם על פי התורה יש קירבה בין ישראל לישמעאל , לשניהם אותו אב משותף ,והם אפילו קיבלו כמה תכונות דומות לשלנו .
ידוע שלערבים יש בינם לבין עצמם הכנסת אורחים מעולה , שהיא כנראה תורשה של אברהם אבינו .
עוד תכונה שהם קיבלו מאברהם אבינו , היא התפילה . מי שילך למדינה מוסלמית , יראה איך המדינה כולה עוצרת חמש פעמים ביום כדי לקיים תפילה המונית (הלוואי עלינו ! ) .
אולם , אסור לשכוח את התכונות שהם קיבלו מאימם , בתו של פרעה, הגר , שהרי עליהם נאמר :"בשרם בשר חמורים " ,ובנוסף נאמר על ישמעאל שהוא "פרא אדם" , כלומר קודם כל פרא ,עיקרו הוא פרא,והוא רק במראה חיצוני של אדם .
הם מבינים את תפיסת האל הכל יכול שקיימת בעולם , אולם כיאה לפרא , עשו לעצמם דת של "אללה" צמא לדם הכופרים , אלוהייהם של אלה אוהב זימה , וכנראה חפץ לגמול לאלו שנותנים לו לשתות דם ילדים , ולכן הוא מעניק להם 72 פרוצות כדי כמובן , לשמור על ערך קדוש לאיסלאם,הזימה.
כמו שאמרתי , דת שראויה ומתאימה לכל פרא אדם באשר הוא ,שכל מטרתה הוא רצח , זימה,ושליטה עולמית .
ממש חיות אדם .
אז,מה דעתכם ?