כתב נושא: משהו יפה שחבר שלי חיבר  (נקרא 3663 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
משהו יפה שחבר שלי חיבר
« ב- : מרץ 25, 2007, 01:00:02 »
מה זה להיות שמאלני?

מה זה להיות שמאלני? אם זה לא היה כל כך נכון, זה היה מצחיק!

להיות שמאלני זה - להיחרד כששומעים על פיגוע ירי, ולהירגע כשהנפגעים הם מתנחלים.

להיות שמאלני זה - ללעוג למתנחלת עם 5 ילדים, ואז לצאת לסיבוב בכיכר-המדינה עם 5 פקינזים.

להיות שמאלני זה - לרתוח על החרדים שלא מתגייסים, ולהשתחרר  על קב"ן.

להיות שמאלני זה - להגיד שאף אחד לא ילמד אותך מה זה אהבת הארץ, ולהוציא דרכון גרמני ליתר ביטחון.

להיות שמאלני זה - לקרא למתנחלים "גוזלי אדמות" מהווילה בעין-הוד שלפני 48 הייתה בית המוכתר.

להיות שמאלני זה ללמוד על גירוש הערבים ב 48 בכיתה בגימנסיה הרצליה שעומדת על חורבות בית המוכתר של הכפר ג'ומייל

להיות שמאלני זה - להיות 1% במדינה, ו ? 99% בתקשורת.

להיות שמאלני זה - להאמין בצה"ל, אבל לקרא לילד "שון" למקרה שהערבים ינצחו ונצטרך לגור בחו"ל.

להיות שמאלני זה להסכים עם הישראלים שיש אנטישמים בעולם ועם האנטישמים בעולם שישראלים הם עם כובש ואכזר

להיות שמאלני זה לקלל את ביבי שמפקיר את החלשים, ולסגור את החלון של הפג'ארו לקבצן ברמזור.

להיות שמאלני זה - לתלות עיניים מעריצות בתרבות ערב, ולזלזל בצ'חצ'חים של מרכז הליכוד.

להיות שמאלני זה - להעדיף את החומוס בדמשק על פני רמת-הגולן.

להיות שמאלני זה - לרתוח כשהחרדים מחללים את זכר השואה, ולהעריץ את מי שכינה את חיילינו "יודונאצים".

להיות שמאלני זה - לקרוא למתנחלים "פנאטים משיחיים", ולצאת למלחמה על סגירת מקדונלד'ס בשבת.

להיות שמאלני זה - למלא את המוסף של "ידיעות" בשנאה למתנחלים, ולהתגאות בפלורליזם.

להיות שמאלני זה - להגיב בזעם לכתבות על מתנחלים הנצמדים לקרקע, מאינטרנט קפה באירופה.

להיות שמאלני זה - להיות מוכן לויתורים כואבים, ולתבוע את השכן בגלל ענף עץ פיקוס שפלש מחצרו.

להיות שמאלני זה - ללעוג לשמות כמו גבעת הדגן ומעלה לבונה, אבל לקרא לכל מטר מרובע ע"ש רבין.

להיות שמאלני זה - ללעוג לדתיים משיחיים, אך לצפות בכל יום לעליית מדד הדאו ג'ונס אף אם יתמהמה. 

להיות שמאלני זה - שאבא שלך המציא את המושג "נפולת של נמושות", ואתה בכלל גר באמריקה.

להיות שמאלני זה - להגיד שיש עוד אפשרויות לשרת את המדינה מבלי להתגייס, ולהנחות את "אקזיט".

להיות שמאלני זה לשמוע ברדיו על חיסול של מחבל ולהגיד שזה מיותר ולא תורם ולשמוע על הפיגוע בדולפינריום ולהגיד "אפשר להבין אותם".

להיות שמאלני זה להתעצבן כשרואים הפגנות של מתנחלים ולהצטרף להפגנות של פלשתינים.

להיות שמאלני זה לחיות ברמת אביב, סביון ובהרצליה פיתוח ולהגיד שהם מבינים את הפלשתינים.

להיות שמאלני זה להגיד "חוסר אחראיות" על דתיים עם 8 ילדים ו"אורך חיים" על פלשתינים עם 10 ילדים.

להיות שמאלני זה לקרוא לשרון "רוצח" וליאסר ערפאת "לוחם במלחמה למען השלום".

להיות שמאלני זה להתעצבן על ליברמן שרוצה להפציץ בתים ריקים בעזה ולהתעלם מהחמס שצועק בכל רשתות התקשורת שצריך להשמיד את ישראל ולשרוף כל יהודי.

להיות שמאלני זה לראות כיצד הורים פלשתינים מלמדים את ילדיהם לשרוף דגל ישראל וללבוש חגורות נפץ ולהגיד שהם רק רוצים שלום.

להיות שמאלני זה להתגאות בכך שאבא היה קצין בצבא ולהגיד לבן לסרב פקודה.

להיות שמאלני זה להגיד שהתוכנית הכלכלית של ביבי מפגרת ולהצביע למרץ שהעתיקה את אותה תוכנית כלכלית.

להיות שמאלני זה להגיד שהמתנחלים והחרידים רק הורסים הארץ ולשכנע את קרוביהם לעבור לגור איתם בארה"ב.

להיות שמאלני זה לרדת על עיתונים של מתנחלים ולהזדהות עם רשת אל ג'זירה.

אבל יותר מכל, להיות שמאלני, זה להוכיח יום יום את תיאורית ההרס העצמי שגילה פרויד

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
משהו יפה שחבר שלי חיבר
« להגיב #1 ב- : מרץ 25, 2007, 01:06:26 »
כמה שזה נכון כמה שזה נכון  :-\
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

בייקר

• אורח
משהו יפה שחבר שלי חיבר
« להגיב #2 ב- : מרץ 25, 2007, 09:55:25 »
גם נכון וגם מצחיק.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
משהו יפה שחבר שלי חיבר
« להגיב #3 ב- : מרץ 25, 2007, 11:21:38 »
בס"ד
נכון ,מצחיק ומעציב...
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק ליעד

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • כהנא חי!!!
משהו יפה שחבר שלי חיבר
« להגיב #4 ב- : מרץ 25, 2007, 11:40:58 »
יפה ומצחיק ;)
רבנו שאג בקול גדול "אין שום יאוש בעולם כלל!"(רבי נחמן)

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
משהו יפה שחבר שלי חיבר
« להגיב #5 ב- : מרץ 25, 2007, 11:48:31 »
יפה ומצחיק ;)
בס"ד
מבין כל זה בולט המעציב.
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i