כתב נושא: מפלגת האיחוד הלאומי - הבית היהודי לא נאמנה לארץ ישראל! (סרטון חדש)  (נקרא 3190 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים. זה רק יקח דקה. תודה.

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אתה מדבר על המפד"ל בעיקר בסרטון וכתוב האיחוד הלאומי בכותרת...למה התכוונת?
וידוע לנו שכל מפלגה וכל שר רוצה בטובת הכיסא שלו והכיס, אבל הסיכויים שהאיחוד הלאומי ימסור שטחים הוא הרבה יותר נמוך מאשר שהשמאל ימסור.
מי שבאמת נאמן לארץ ישראל הוא מי שבשטח ולא בכנסת, השאלה איך מקימים כוח נאמן לארץ ישראל ועושים איתו משהו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
גם אם האיחוד הלאומי היה משטח את ירושלים עם בולדוזרים הוא עדיין היה ימני

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בינתיים הוא לא עשה את זה ואני בספק אם זה באמת יקרה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אתה מדבר על המפד"ל בעיקר בסרטון וכתוב האיחוד הלאומי בכותרת...למה התכוונת?
וידוע לנו שכל מפלגה וכל שר רוצה בטובת הכיסא שלו והכיס, אבל הסיכויים שהאיחוד הלאומי ימסור שטחים הוא הרבה יותר נמוך מאשר שהשמאל ימסור.
מי שבאמת נאמן לארץ ישראל הוא מי שבשטח ולא בכנסת, השאלה איך מקימים כוח נאמן לארץ ישראל ועושים איתו משהו.

בס''ד

האיחוד הלאומי בכותרת כי הם הודיעו שהם יהיו מפלגה אחת עם הבית היהודי (המפד''ל). זה מראה שאין לאיחוד הלאומי עקרונות. הם מוכנים להתאחד עם המפד''לניקים שעשו כל כך הרבה נזק לעם ישראל במשך הדורות. הם מדברים על ארץ ישראל בו בזמן שהם מתאחדים עם תומכי מסירת כל סיני למצרים הנאצית. ובסרטון רק התחלתי לגעת בבגידות של המפד''ל במשך הדורות. עוד לא דיברתי על איך הם היו חלק מממשלות בן גוריון ורעבין (כשרעבין כיהן בפעם הראשונה בשנות השביעים). עוד לא דיברתי על חטיפת ילדי תימן, על גזילת היהדות מהמזרחים, על החתירה תחת המאבק הקדוש לשחרר את אחינו מברית המועצות, על החתירה תחת המאבק הקדוש להציל את אחינו בשואה. בוגדי המפד''ל תמכו בערב רב כשכל הפשעים האלה בוצעו. גם לא דיברתי על איך זבולון אורלב שר''י תמך בשלומית אלוני יש''ו ועבד איתה כשהיא הייתה שרת ה"חינוך". אלוני אמרה "כשאני רואה את החרדים אני מבינה את הנאצים שרצחו אותם בשואה".

עשיתי את הסרטון לפני הודעת נתניהו על ממשלת אחדות. חשבתי כשעשיתי את הסרטון שהבחירות מתקרבות. כשתהיינה בחירות בשנה הבאה (אם המשיח לא יבוא לפני כן), אעשה בע''ה הרבה סרטונים על המפד''ל, על מועצת פשע ועל האיחוד הכספי.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אוקיי...אז למי להצביע? לשמאל? כי תכלס אין אופציה יותר טובה מהאיחוד הלאומי.
ואם אני לא אצביע אני נותן יותר כוח לשמאל.
אז יש לי בחירה, או לבחור בימין (גם אם הוא מזוייף) שהכי קרוב לעמדות שלנו, או לא לבחור ולתת לשמאל כוח.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
עדיף שתתקוף את פיפי נתניויו , מאשר אותם .
חבל שיתבזבזו על המנוול הזה כל כך הרבה מנדטים !
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
חבל שיתפזרו כל כך הרבה מנדטים של ימין בין כל מיני מפלגות קטנות. צריך שכולם יתאחדו סביב מצע אמיתי. כשיהיו מאוחדים יהיה להם יותר כוח לקיים את המצע.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!