0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
לא יודע אם לבכות או ליצחוק מרוב הטימטום של בנאדם הזה
בס"דנו ואת מי זה מעניין?..הוא יכול למצוא לו שם דווקא חברים.
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 24, 2007, 23:33:31בס"דנו ואת מי זה מעניין?..הוא יכול למצוא לו שם דווקא חברים.אל תגיד שטויות הייתי שם ושם וכולם שם בדיוק כמו פה ימנים צדיקים זה שהמנהל שלהם פסיכי דפוק זה לא אומר שככה הפורום שלהם אתה בעצמך אמרת לי לא לעשות הכללה לחזית בואנה חייב להעיף את רוני מן ההנהלה שם למה הוא נותן לאתר ימני אמיתי שגם ככה יש מעט כאלה שם רע
ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 24, 2007, 23:44:22ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 24, 2007, 23:33:31בס"דנו ואת מי זה מעניין?..הוא יכול למצוא לו שם דווקא חברים.אל תגיד שטויות הייתי שם ושם וכולם שם בדיוק כמו פה ימנים צדיקים זה שהמנהל שלהם פסיכי דפוק זה לא אומר שככה הפורום שלהם אתה בעצמך אמרת לי לא לעשות הכללה לחזית בואנה חייב להעיף את רוני מן ההנהלה שם למה הוא נותן לאתר ימני אמיתי שגם ככה יש מעט כאלה שם רעבס"דלמדת הבנת הנקרא?אמרתי שהוא יכול למצוא שם חברים, משמע יש אנשים שהוא יכול להכיר ולשוחח איתם כי גולשים שם גם שמלאנים נגד הפורום.אתה עשית כרגע קשר לא הגיוני בין מה שאמרתי.
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 24, 2007, 23:49:22ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 24, 2007, 23:44:22ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 24, 2007, 23:33:31בס"דנו ואת מי זה מעניין?..הוא יכול למצוא לו שם דווקא חברים.אל תגיד שטויות הייתי שם ושם וכולם שם בדיוק כמו פה ימנים צדיקים זה שהמנהל שלהם פסיכי דפוק זה לא אומר שככה הפורום שלהם אתה בעצמך אמרת לי לא לעשות הכללה לחזית בואנה חייב להעיף את רוני מן ההנהלה שם למה הוא נותן לאתר ימני אמיתי שגם ככה יש מעט כאלה שם רעבס"דלמדת הבנת הנקרא?אמרתי שהוא יכול למצוא שם חברים, משמע יש אנשים שהוא יכול להכיר ולשוחח איתם כי גולשים שם גם שמלאנים נגד הפורום.אתה עשית כרגע קשר לא הגיוני בין מה שאמרתי.ברור מאד למה התכוונת אז למה לא אמרת שהוא יכול למצוא כאן חברים?אולי יש גם פה שמאלנים אני יודע למה התכוונת אני לא כזה טיפש אבל בסדר נסלח לך אין לי כוח להתחיל ויכוח על שטויות כאלה אני לא דקסטר ולא דולפין בוי
ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 25, 2007, 00:20:30ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 24, 2007, 23:49:22ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 24, 2007, 23:44:22ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 24, 2007, 23:33:31בס"דנו ואת מי זה מעניין?..הוא יכול למצוא לו שם דווקא חברים.אל תגיד שטויות הייתי שם ושם וכולם שם בדיוק כמו פה ימנים צדיקים זה שהמנהל שלהם פסיכי דפוק זה לא אומר שככה הפורום שלהם אתה בעצמך אמרת לי לא לעשות הכללה לחזית בואנה חייב להעיף את רוני מן ההנהלה שם למה הוא נותן לאתר ימני אמיתי שגם ככה יש מעט כאלה שם רעבס"דלמדת הבנת הנקרא?אמרתי שהוא יכול למצוא שם חברים, משמע יש אנשים שהוא יכול להכיר ולשוחח איתם כי גולשים שם גם שמלאנים נגד הפורום.אתה עשית כרגע קשר לא הגיוני בין מה שאמרתי.ברור מאד למה התכוונת אז למה לא אמרת שהוא יכול למצוא כאן חברים?אולי יש גם פה שמאלנים אני יודע למה התכוונת אני לא כזה טיפש אבל בסדר נסלח לך אין לי כוח להתחיל ויכוח על שטויות כאלה אני לא דקסטר ולא דולפין בויבס"דאמרתי שהוא יכול למצוא בחזית חברים, ולא אמרתי שאתה טיפש חס וחלילה תבין מה כתבתי.
אחי אם הם עדין נותנים לרוני הקוקסינל לנהל שם אז הם באמת טיפשים..
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 25, 2007, 00:45:23ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 25, 2007, 00:20:30ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 24, 2007, 23:49:22ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 24, 2007, 23:44:22ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 24, 2007, 23:33:31בס"דנו ואת מי זה מעניין?..הוא יכול למצוא לו שם דווקא חברים.אל תגיד שטויות הייתי שם ושם וכולם שם בדיוק כמו פה ימנים צדיקים זה שהמנהל שלהם פסיכי דפוק זה לא אומר שככה הפורום שלהם אתה בעצמך אמרת לי לא לעשות הכללה לחזית בואנה חייב להעיף את רוני מן ההנהלה שם למה הוא נותן לאתר ימני אמיתי שגם ככה יש מעט כאלה שם רעבס"דלמדת הבנת הנקרא?אמרתי שהוא יכול למצוא שם חברים, משמע יש אנשים שהוא יכול להכיר ולשוחח איתם כי גולשים שם גם שמלאנים נגד הפורום.אתה עשית כרגע קשר לא הגיוני בין מה שאמרתי.ברור מאד למה התכוונת אז למה לא אמרת שהוא יכול למצוא כאן חברים?אולי יש גם פה שמאלנים אני יודע למה התכוונת אני לא כזה טיפש אבל בסדר נסלח לך אין לי כוח להתחיל ויכוח על שטויות כאלה אני לא דקסטר ולא דולפין בויבס"דאמרתי שהוא יכול למצוא בחזית חברים, ולא אמרתי שאתה טיפש חס וחלילה תבין מה כתבתי.לא אמרתי שאמרת שאני טיפש אבל על מי אתה מנסה לעבוד כשאתה כותב שמה שתכוונת זה שהוא ימצא שמאלנים שם הרי ברור שהתכוונת בהתחלה לזה שפורום חזית זה פורום טיפשי עם אידיוטים(רק המנהל כזה)
ציטוט של: underground על מרץ 25, 2007, 00:53:26אחי אם הם עדין נותנים לרוני הקוקסינל לנהל שם אז הם באמת טיפשים..מי זה הם מה יש שם הצבעה דמוקרטית?חוץ מזה לא נראה לי שאכפת להם מרוני לדעתי הם סתם רוצים להתכתב באתר ימני
פופאי יחזור לשלום עכשיו כגיבור.הוא יספר כיצד התעמת עם חיים בן פסח ואיתמר בן גביר וניצח!