חדשות ודיונים > דיון כללי

אני החילוני היחידי כאן?

<< < (9/9)

אריה י:
לק"י [!!!]

7 מצוות בני נוח, לא שייכים אליך. אתה יהודי/את - וככזה תשאר לעולמי עד - גם אם חלילה!!! אפ' לא ניקח דוגמא ממך. - אם יהודי מחליט להמיר את דתו/להשתמד - הוא עדיין נשאר יהודי. - יש כאלו שמגיע להם עונש חמור- ויש כאלו אפ' מוות! -אבל יהודי, תשאר כזה.

יהודי; אדם שאמא שלו יהודיה. ולא משנה מה אביו.
בנוסף, אני לא מדבר על גיורים כמו של הרבנות היום - כי מביאים בקונטיינטרים מאסות של רוסים [וסליחה, אני לא מתכוון לפגוע בעם הרוסי - אלא על המושג] נותנים להם כסף, ומשכנעים אותם כמעט בכוח להיות יהודים.. - זאת לא היהדות!

דוקא_כך:

--- ציטוט של: eran על דצמבר 07, 2006, 19:27:32 ---ראשית תני לי לברך אותך בברכת "ישר כוח" על ההזדהות שלך עם הדרך האמיתית והנכונה כפי שהיא מודגשת על פי המסורת היהודית מדורי דורות.
בקשר לעיניין הציונות אני ממליץ לך מאוד לקרוא 2 מאמרים של הרב מאיר כהנא בשם "ציונות", ו-"מרדכי" שנמצאים בספר "כהן ונביא" כרך ב'- ששם הוא מסביר מה זה בעצם "הציונות" האמיתית לפי תפיסת עולמו, ובעצם לפי המקורות היהודים.

עכשיו לי יש שאלה- מתי שמעת את פסח בן חיים שאת אומרת שיש לו כושר משכנע, אני כבר למעלה משנתיים נע בקהילת "הכהנסיטים", והשתתפתי בעצרות, ובאזכרות של הרב הי"ד וזאת ופעם ראשונה שאני שומע עליו. 

--- סוף ציטוט ---
חבל, פספסת תוכניות מאלפות ממש.  בפינה השמאלית-עליונה של הדף תראה את הכיתוב

ואם תקליק עליו, תגיע לאתר שלנו, שממנו תוכל להוריד הקלטות של התוכניות של חיים.  כדאי ומומלץ!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה