חדשות ודיונים > דיון כללי
אני החילוני היחידי כאן?
eran:
ראשית תני לי לברך אותך בברכת "ישר כוח" על ההזדהות שלך עם הדרך האמיתית והנכונה כפי שהיא מודגשת על פי המסורת היהודית מדורי דורות.
בקשר לעיניין הציונות אני ממליץ לך מאוד לקרוא 2 מאמרים של הרב מאיר כהנא בשם "ציונות", ו-"מרדכי" שנמצאים בספר "כהן ונביא" כרך ב'- ששם הוא מסביר מה זה בעצם "הציונות" האמיתית לפי תפיסת עולמו, ובעצם לפי המקורות היהודים.
עכשיו לי יש שאלה- מתי שמעת את פסח בן חיים שאת אומרת שיש לו כושר משכנע, אני כבר למעלה משנתיים נע בקהילת "הכהנסיטים", והשתתפתי בעצרות, ובאזכרות של הרב הי"ד וזאת ופעם ראשונה שאני שומע עליו.
MiSs_DAnIeL:
אתה בעצם אומר שאתה גולש בפורום ולא שמעת את התוכניות של חיים בן פסח?
ליעד:
--- ציטוט של: MrS.DaNIeL על דצמבר 01, 2006, 20:02:09 ---גם אני חילוניתת...
הייתי בטוחה שהרוב פה דתיים.. הסטיגמה היא שרוב הימנים הקיצוניים הם דתיים
אבל אני שמחה לראות שטעיתי
--- סוף ציטוט ---
בתוכנית אחת של חיים הוא הסביר למה הרבה אנשים שהאבות והאימהות שלהם היו באצ"ל ובלח"י
הם עכשיו שמלאנים, הוא אמר שזה בגלל שהם לא שומרים תורה ומצוות.
ליעד:
--- ציטוט של: ליאו על דצמבר 05, 2006, 19:06:03 ---אז במילים אחרות , אם ישנו נוצרי מסויים כמו בהודו המעוניין להתגייר זה בלתי אפשרי?
תודה על ההסבר בכל אופן. זה מסדיר אצלי הרבה דברים. בכל אופן אני עדיין שואף להיות מסורתי
--- סוף ציטוט ---
בקשר להודי התורה לא מעדיפה שהגויים יתגירו הי רוצה שהם יקימו את שבעת מצוות בני נח.
MiSs_DAnIeL:
--- ציטוט של: ליעד על דצמבר 07, 2006, 19:53:09 ---
--- ציטוט של: ליאו על דצמבר 05, 2006, 19:06:03 ---אז במילים אחרות , אם ישנו נוצרי מסויים כמו בהודו המעוניין להתגייר זה בלתי אפשרי?
תודה על ההסבר בכל אופן. זה מסדיר אצלי הרבה דברים. בכל אופן אני עדיין שואף להיות מסורתי
--- סוף ציטוט ---
בקשר להודי התורה לא מעדיפה שהגויים יתגירו הי רוצה שהם יקימו את שבעת מצוות בני נח.
--- סוף ציטוט ---
מהם שבעת מצוות נוח? לא שמעתי אף פעם ???
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה