יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
תלמידי חכמים - הרב פינטו שליט"א
MAORO:
איך הגעת למסקנה הזאת בדיוק ?
בוא נלך צעד צעד .
הסכמנו כולנו ש-אליטות=שמאלנים=כופרים מוחלטים=ברובם אשכנזים .
נכון ?
וידוע שהאליטות האלה שולטות בתקשורת , בממשלה , ובעצם בחיים שלנו כולם .
אם הם שולטות , זה סימן שיש קיפוח !
זה לא הגיוני שיש אחוז כל כך קטן ישלוט על מדינה .. זה קורה בד"כ בדיקטטורה .
והקיפוח הזה הוא לאו דווקא עדתי , הוא גם יכול להיות על טעמי דתיות , או דעות פוליטיות .
משמע מכאן שהתוצאה של אדם המקופח ביותר , כלומר האיש שהכי נוגד את אותם אליטות הוא:
מזרחי שהוא גם דתי וגם ימני , בקיצור , אני , ועוד רבים כמוני .
את הדיכוי הזה , שהוא הדיכוי האמיתי ולא הדיכוי של הערבים המסריחים , זה דיכוי שצריך למגר .
רבותי תתעוררו לא רק אני מופלה פה במדינה הזו , גם אתם !
אסור לנו להשמיע את הדעות שלנו בכנסת !
תראו איזה "טררם" גדול התקשורת עושה מכל אדם דתי שלא עומד בצפירה ! (ד"א,רוב רובם של הדתיים החרדים כן עומדים בצפירה , ואומרים משניות ותהילים לעילוי נשמות הנפטרים , ואילו שלא עומדים במכוון , הם בדרך כלל נטורי חרטא-ברטא ,אבל מה זה מעניין את התקשורת ? בואו נסית נגד דתיים אולי בסוף יקום איזה משוגע וילך לבני ברק ויתחיל לירות ! )
אז תפסיקו לחשוב שאני נגדכם , אני מאוד מאוד איתכם ,יד ביד ביחד , אני פשוט מאוד מציג לכם עוד זווית של הקיפוח הזה .
אז אתכם הם שונאים כי אתם דתיים וימנים , אותי הם שונאים גם כי אני דתי , גם כי אני ימני , וגם כי אני מזרחי .
ואם גם עם זה אתם לא מסכימים , אז רבותיי, אתם עיוורים .
האלקשי:
למרות מאמציך, לא הצלחת למצוא בפורום הזה ולו אדם אחד שלא מאמין בדבר קיומה של אליטה כפרנית
ובעלת תרבות אירופית שמתעבת את יהודי עדות המזרח.
מה שאתה רוצה זה שיכירו בעובדה שהגזע האשכנזי פגום, שצריך להסיק מסקנות לגביו, ושצריך לטפל במצב
על בסיס גזעי ולא על בסיס תרבותי ודתי.
למרבה הצער, תיאורית קונספירציה זו ממצבת אותך כשוטה הכפר למרות שעל פניו נראה שאתה כלל לא טיפש.
MAORO:
אני מזמין כל אחד שלא מאמין לי , ללכת ולראות את שמות המשפחה על הדלתות בצפון תל אביב ,מעוז הפלצנות , ואז לבוא ולקרוא לי "שוטה הכפר" .
וד"א , אני ממש ממש לא אומר שהגזע האשכנזי פגום או כל דבר בסגנון , והראייה הניצחת לכך הוא המודל לחיקוי שלי , האיש שאני מתפלל שהייתי מגיע לדרגתו , הרב מאיר כהנא זצ"ל הי"ד , שהיה כידוע, אשכנזי .
אבל מה לעשות , משהו בשילוב של אשכנזי עשיר חילוני ושמאלני לא עושה לי טוב , כי משום מה זה בדיוק ההפך ממני , ולא זאת בלבד , אלא שהוא מנסה גם לשטוף לי תדירות את המוח בעזרת התשקורת שכידוע בבעלותו .
רוצה לא להאמין לי ? בבקשה , אתה מוזמן , אנחנו חיים במדינה שמתיימרת להיות חופשית , אבל זה לא סיבה להעליב אותי ולהשמיץ אותי , לי אין אף בעיה איתך או עם אף אחד בפורום באופן אישי , להפך אני מאוד מעריך אתכם ואוהב אתכם , אלא אם מישהו פה פוגע בי ומקניט אותי אישית .
UM-96:
--- ציטוט של: האלקשי על מאי 14, 2012, 09:09:38 ---למרות מאמציך, לא הצלחת למצוא בפורום הזה ולו אדם אחד שלא מאמין בדבר קיומה של אליטה כפרנית
ובעלת תרבות אירופית שמתעבת את יהודי עדות המזרח.
מה שאתה רוצה זה שיכירו בעובדה שהגזע האשכנזי פגום, שצריך להסיק מסקנות לגביו, ושצריך לטפל במצב
על בסיס גזעי ולא על בסיס תרבותי ודתי.
למרבה הצער, תיאורית קונספירציה זו ממצבת אותך כשוטה הכפר למרות שעל פניו נראה שאתה כלל לא טיפש.
--- סוף ציטוט ---
האלקשי זה ממש לא מה שהוא אמר ואל תנסו לעוות את דבריו. אני די מסכים איתו אחרי הכל מה שהוא אומר זו אמת הרוב באליטה השמאלנית הוא חילוני אשכנזי אבל זה חס וחלילה לא משליך על אחינו האשכנזים הנאמנים לתורת ישראל, לעם ישראל ולארץ ישראל שמו שאמרתי אין בינם לבין הבוגדים דבר וחצי דבר.
האלקשי:
--- ציטוט של: MAORO על מאי 14, 2012, 09:22:21 ---משהו בשילוב של אשכנזי עשיר חילוני ושמאלני לא עושה לי טוב
--- סוף ציטוט ---
מזרחי עשיר חילוני ושמאלני כן היה עושה לך טוב? או לפחות יותר טוב ברמה כלשהי מאשכנזי?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה