יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

תלמידי חכמים - הרב פינטו שליט"א

<< < (2/15) > >>

Torah:
אני מציע לכם להזהר מאוד בדבריכם על תלמידי חכמים במיוחד על הרב יאישהו פינטו שליט"א ולעשות תשובה מהר מאוד!!!
אתם לא מפחדים מגיהנום??אתם לא מפחדים שמא הוא צודק ואתם טועים??איך תוכלו לעמוד לפני הקב"ה שביזתם תלמיד חכם שהישיבה שהקים מפרנסת בעשרות אלפי שקלים כל יום יתומים ואלמנות,נזקקים חילונים במאות אלפי דולרים!ישיבה שמפיצה אור גדול לישראל,איך אתם מסוגלים לדבר ככה לאחיכם??בקיצור אני מציע שתבדקו טוב טוב ממה אתם מושפעים(כיכר השבת זה האתר החרדי הגדול ביותר של הערב רב בישראל) ותלכו לבקש מחילה מקב"ה ומהרב יאשיהו פינטו שלא נח ונהנה מעולם הזה אפילו כחוט השערה ותזהרו בדבריכם בפעם הבאה,שבוע טוב ומבורך. :old_Angry2: :old_Angry2: :old_Angry2:

UM-96:
אנשים פה מלכלכים על רבנים על ימין ועל שמאל וחבל...

zelhar:

--- ציטוט של: Torah על מאי 08, 2012, 23:17:53 ---אני מציע לכם להזהר מאוד בדבריכם על תלמידי חכמים במיוחד על הרב יאישהו פינטו שליט"א ולעשות תשובה מהר מאוד!!!
אתם לא מפחדים מגיהנום??אתם לא מפחדים שמא הוא צודק ואתם טועים??איך תוכלו לעמוד לפני הקב"ה שביזתם תלמיד חכם שהישיבה שהקים מפרנסת בעשרות אלפי שקלים כל יום יתומים ואלמנות,נזקקים חילונים במאות אלפי דולרים!ישיבה שמפיצה אור גדול לישראל,איך אתם מסוגלים לדבר ככה לאחיכם??בקיצור אני מציע שתבדקו טוב טוב ממה אתם מושפעים(כיכר השבת זה האתר החרדי הגדול ביותר של הערב רב בישראל) ותלכו לבקש מחילה מקב"ה ומהרב יאשיהו פינטו שלא נח ונהנה מעולם הזה אפילו כחוט השערה ותזהרו בדבריכם בפעם הבאה,שבוע טוב ומבורך. :old_Angry2: :old_Angry2: :old_Angry2:

--- סוף ציטוט ---
כי הרי ברור שכל האלמנות והיתומים יגוועו ברעב אם הם לא יבואו לאכול אצלו (רצוי לעיני המצלמות). הכי קל להביא אנשים "עניים" ולצלם אותם מתנפלים על שקי מזון כמו שעושים בארץ (לאו דוקא פינטו) בייחוד בעונות החגים. אם אתה רוצה לתרום לצדקה לנזקקים לא עדיף שפשוט תמצא איש חולה ועני ותתרום לו ישירות ? רוצה לתרום ללימוד תורה - לך תמצא איזה כולל בירושלים עם טיח מתקלף ועשרים אברכים מצטופפים בחדר.

כל שקל שתעביר לפינטו- 75 אגורות ילכו על "הנהלה וכלליות" כמו כרטיסי טיסה, הוצאות אבטחה, בניינים מפוארים במקומות הכי יקרים בעולם וכו'.

UM-96:
ברגע שכולנו נהיה צדיקים נוכל לשפוט אנשים. בנתיים, אנחנו טמאים וטיפשים ואין בידינו לשפוט אף אחד ובטח שלא רב. 

Torah:

--- ציטוט של: zelhar על מאי 08, 2012, 23:29:49 ---כי הרי ברור שכל האלמנות והיתומים יגוועו ברעב אם הם לא יבואו לאכול אצלו (רצוי לעיני המצלמות). הכי קל להביא אנשים "עניים" ולצלם אותם מתנפלים על שקי מזון כמו שעושים בארץ (לאו דוקא פינטו) בייחוד בעונות החגים. אם אתה רוצה לתרום לצדקה לנזקקים לא עדיף שפשוט תמצא איש חולה ועני ותתרום לו ישירות ? רוצה לתרום ללימוד תורה - לך תמצא איזה כולל בירושלים עם טיח מתקלף ועשרים אברכים מצטופפים בחדר.

כל שקל שתעביר לפינטו- 75 אגורות ילכו על "הנהלה וכלליות" כמו כרטיסי טיסה, הוצאות אבטחה, בניינים מפוארים במקומות הכי יקרים בעולם וכו'.

--- סוף ציטוט ---
>:( >:( >:( >:(כיצד אתה מסוגל לחשוב מחשבות כאלו על אחיך??ועוד על רב כזה גדול בישראל??(קרוב של משפחת אבוחצירא,אחיין של הבבא אלעזר זצוק"ל שחי את העולם הבא בעולם הזה,שידע כל מה שקורה בשמיים) מרביץ תורה לעדרים אתה מדבר כאילו הוא אדם פשוט ורגיל כמוני וכמוך ,זה אדם שממן ישיבות בחו"ל ובארץ,שלמד מאביו הרב חיים פינטו זצוק"ל,אל תאמין לכל הלשון הרע הזה שהוא אך ורק מתוך קנאה,אני מציע לברר על משפחת פינטו הקדושה,כמה רבנים גדולים וקדושים יש במשפחה הזאת,כמה מסירות נפש,חסד ואהבת ישראל,אל תאמין לכל הלשון הרע שמספרים עליו ועל רבנים(לדעתך אדם ירא שמיים יעז לדבר לשון הרע על רב בפרהסיה?!!),השם יפרע וישלם לכל מי שסיכסך וסילף נגד הרב וכל הרבנים הגדולים(כמו הגאון הרב עובדיה יוסף שליט"א שיודע אלפי ספרים בעל פה וברור שאין לנו בכלל השגה והערכה לגודלו וכמו הרב אמנון יצחק שהחזיר בלי סוף יהודים בתשובה לקב"ה ורץ מהרצאה להרצאה,יושן שעתיים ביום!ועם כל זאת לא אוכל ולא שותה מהבוקר ועד הערב!רבנים כמו הרב שטיינמן שאוכלים לחם בשקית,מישהו בכלל יודע להעריך את זה?!!!היום כל ילד חוזר בתשובה מתחיל לדון גדולי דור והוא שוכח שרק אתמול הוא חזר בתשובה!),בקיצור אחי היקר אני מציע שתבחן את הדרך שלך חס וחלילה שלא תיהיה תועה ב'ת' שאין גרוע מזה בעולם,שחס ושלום לא תגיע לשמיים אחרי 70 שנה ותדע שכל הדרך שלך בחייך הייתה שקר אחד גדול!!!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה