סקר

האם אתם גולשים בפורום הזה בשבתות ואו בימים טובים ואו ביום כיפור ואו בשני ימי ראש השנה היהודים .

כן
1 (11.1%)
לא
5 (55.6%)
אני מנסה להתאפק שלא
3 (33.3%)

סך הכל הצבעות: 9

כתב נושא: האם אתם גולשים בפורום הזה בשבתות ואו בימים טובים ,יום כיפור , ראש השנה ?  (נקרא 2955 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רחמים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני מנסה להתאפק , בכל זאת לפי ההלכה של הדת היהודית כמובן , עדיף לדעתי כמה שיותר לשמור למשל את יום השבת .
לטובת העולם הבא בשבילי .

מנותק ShayAmzaleg12

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני מנסה להתאפק , בכל זאת לפי ההלכה של הדת היהודית כמובן , עדיף לדעתי כמה שיותר לשמור למשל את יום השבת .
לטובת העולם הבא בשבילי .

אני מאמין באלוהים אבל אני חילוני באורך חיים וגם בדעות

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ביום כיפור לא, בימי שבת מנסה שלא.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
הפורום פתוח בשבת? לדעתי צריך לסגור אותו בשבת.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כמו שכתבתי בעבר, לסגור אותו בשבת יצריך סגירה שלו לשלושה ימים. יש אנשים בחוץ לאץ שהשבת נכנסת אצלם מוקדם יותר. יש כאלה שהשבת נכנסת אצלם מאחר יותר. לכן זה לא הכי מעשי.
מן ההגינות היא שגם מי שאינו שומר שבת יתחשב ברצונו של בעל האתר ולא יכנס לרשותו בשבת תוך חילול שבת...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק רחמים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני חושב זה לפי החלטת בעל אתר האינטרנט שפה ,
שיש דבר שנקרא שומר שבת לאינטרנט , והמטרה שלו זה למנוע מהגולש מאותה מדינה שבא הוא נמצא שיש בה את יום השבת מלהכנס לאותו אתר אינטרנט .
http://www.holyclock.com/

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הפורום היה סגור פעם ביום שבת  ,אבל זה הופסק בגלל שאין מספיק אדמנים שיהיו זמינים לפתוח  אותו במוצ"ש.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק רחמים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הפורום היה סגור פעם ביום שבת  ,אבל זה הופסק בגלל שאין מספיק אדמנים שיהיו זמינים לפתוח  אותו במוצ"ש.
אז האם לדעתכך רק בגלל פתיחת פורום , כדאי לחלל את יום השבת ?

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מוצ"ש=מוצאי שבת.
אין פה חילול שבת...היא יצאה.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זו לא דעתי , אני אומר את מה שהיה.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו