בס''ד
לצערי אתם שמגינים על מיכאל בן ארי מדברים בדיוק כמו כל אלה שאמרו דברים דומים על מנחם בגין, אריק שרון, יצחק שמיר ומיליון דוגמאות נוספות.
הרי בגין היה איש עם עבר הרבה יותר מרשים מבן ארי. בן ארי מעולם לא היה גיבור ולא הקריב הרבה למען עם ישראל או ארץ ישראל. אך בגין היה מפקד האצ''ל - המחתרת התהילתית שהעיפה את האימפריה הבריטית מארץ ישראל כדי לאפשר תחיית ריבונות יהודית אחרי 2000 שנות גלות. אחרי עבר מדהים כזה, כמעט כולם היו בטוחים שבגין לפחות יקיים את ההבטחה שלו שהוא לעולם לא יוותר על "אף שעל". אני זוכר איך כולם האמינו בבגין - כי גם אני האמנתי בו. אין לכם מושג איך אנו בליגה להגנה יהודית חגגנו ב17 למאי 1977 למניינם כשבגין והליכוד ניצחו בבחירות בפעם הראשונה. "סוף סוף" אמרנו! גיבורי האצ''ל בשלטון! ממשלה ימנית! אולם זמן קצר אחרי בחירתו, בגין בגד בנו והציע למסור את כל סיני למצרים הנאצית.
האם ראיתם את הזוועה הבאה שבה בן ארי יושב על יד ערבי נאצי שמבקש לבצע שואה נגד עם ישראל, ובן ארי מדבר על הצורך לשתף פעולה עם ההיטלר הזה כדי להציל חיי ילדים ערבים? בן ארי נתן לערבי הנאצי הזה להשתלט על המיקרופון עד שהמחבל המוסלמי לקח יותר מ90% של הזמן בעימות המביך הזה. אם בן ארי לא יכול לעמוד מול ערבי נאצי אחד כזה בעימות, ואם בן ארי נישק את הישבן של הערבי הנאצי ושל היהודון המראיין - איך הוא יעמוד מול הלחץ של כל הערב רב ושל כל העולם בבוא היום? אין סיכוי! זה לא כהניסט, זה לא ימני וזה לא מנהיג יהודי. האם ראיתם איך מו''ר הרב מאיר כהנא זצוק''ל עמד בעימותים הרבים שהיו לו? הנה ה"עימות" של בן ארי (אני מודה ליוסף בנימין על הבאת הסרטון הזה):