יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

״כל השונה הלכות בכל יום מובטח לו שהוא בן העולם הבא״...

<< < (9/18) > >>

UM-96:

--- ציטוט של: MAORO על מאי 17, 2012, 14:10:47 ---חבר'ה אם אתם מחפשים על מה להתפלל אז תתפללו אם אתם יכולים על רן ניר בן עדנה שיזכה לזיווג הגון בעזרת ה' , זה איירון מאן מי שלא יודע , יש לו קצת צרות , הוא יהודי טוב וצריך לעזור לאח שלנו ! תעשו השתדלות !

--- סוף ציטוט ---
יאללה עוד אחד לאוסף... אני מתפלל כבר על 2 פה לרפואה ועוד אחד לחזרה בתשובה. עוד אחד לזיווג תמיד טוב...

אביר הקרנפים:

--- ציטוט של: UM-96 על מאי 17, 2012, 14:36:30 ---יאללה עוד אחד לאוסף... אני מתפלל כבר על 2 פה לרפואה ועוד אחד לחזרה בתשובה. עוד אחד לזיווג תמיד טוב...

--- סוף ציטוט ---
תתפלל גם על זיווג בשבילך במקום שתספר לנו בפורום שאתה חושב על סקס, סמים וסיגריות..

לא שאני לא חושב כל היום על סקס... אבל זה רק אומר שמהבחינה הזו גם אני צריך להתחתן. למרות שלא בא לי...

UM-96:

--- ציטוט של: אביר הקרנפים על מאי 17, 2012, 15:28:29 ---תתפלל גם על זיווג בשבילך במקום שתספר לנו בפורום שאתה חושב על סקס, סמים וסיגריות..

לא שאני לא חושב כל היום על סקס... אבל זה רק אומר שמהבחינה הזו גם אני צריך להתחתן. למרות שלא בא לי...

--- סוף ציטוט ---
לא ברוך השם חחח סתם חיפשתי מילים עם קונוטציה שלילית שמתחילים ב-ס׳. ;D
ויש לי קצת זמן עד החתונה...עוד אין לי 18...
ברוך השם בלי עין הרע היצר חלש אצלי (ברוך ה׳!). לאט לאט זה יורד היצר אם אתה מדחיק אותו הוא מרפה ממך עם הזמן. אבל בסמים......סתם חחח ברוך ה׳ גם בזה היצר שלי לא חזק מדי. בכלל ברוך ה׳ בלי עין הרע נראה שהיצר שכח אותי (וטוב שכך בלי עין הרע ברוך השם ברוך השם).

אביר הקרנפים:
לסמים אין לי יצר. בצד השני... חרמנא ליצלן... שה' ישמור אותי מזה.

UM-96:
שישמור את כולנו מהיצר הרע המלשין הזה!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה