כתב נושא: ח"כ מיכאל בן ארי: הלוואי שתהיה לי אהבת הארץ כמו להרצל  (נקרא 8769 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
לכבוד "יום הרצל" הינה נאום מ2010 של ח"כ בן ארי, על הרצל ימ"ש.
בן ארי מודה בעצמו שהוא חונך להעריץ את הרצל ומציין שהוא עדיין מעריץ אותו למרות שהוא ניסה לבולל את עם ישראל, לתקוע אותנו באוגנדה ואפילו שהוא לא מל את הבן שלו וטבל אותו לנצרות.

עדיין רוצים להצביע לבן ארי?

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הרצל עם כל המגרעות שלו קידם את עניין המדינה היהודית כמו שלא עשה אף יהודי.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הרצל עם כל המגרעות שלו קידם את עניין המדינה היהודית כמו שלא עשה אף יהודי.
מדינה יהודית בטוח שלא, הוא בעצמו רצה להשמיד את הקהילה היהודית ושאף להתנצרות המונית.
ואם כבר מדינה, אז איפה? באוגנדה?

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מדינה יהודית בטוח שלא, הוא בעצמו רצה להשמיד את הקהילה היהודית ושאף להתנצרות המונית.
ואם כבר מדינה, אז איפה? באוגנדה?

מדינה בפלשתין. בית ליהודים. ממצב שאף אחד לא ספר את היהודים הציעו לנו מדינה באוגנדה. אסור היה לקבל את ההצעה הזו ובסוף היא גם נדחתה, אבל בלי הרצל לא היינו מקבלים לא את אוגנדה ובטח לא את ישראל.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בל נשכח שהרצל ניצר את ילדיו והתפלל עמם את התפילות הנוצריות עד יום מותם (לפי עדות בנו הנס).

בלתי יאמן שיהודי שכביכול נלחם נגד התבוללות, מסוגל להוציא מפיו מילות אהדה כלפי מי ששימד את ילדיו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בל נשכח שהרצל ניצר את ילדיו והתפלל עמם את התפילות הנוצריות עד יום מותם (לפי עדות בנו הנס).

בלתי יאמן שיהודי שכביכול נלחם נגד התבוללות, מסוגל להוציא מפיו מילות אהדה כלפי מי ששימד את ילדיו.

איך זה סותר את העובדה שבלעדיו לא הייתה לנו מדינה?

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
איך זה סותר את העובדה שבלעדיו לא הייתה לנו מדינה?

שזה קישקוש? בלי לורד בלפור לא היתה לכם מדינה. תעריצו אותו.

תפקידו של הרצל נופח מעל ומעבר לכל פרופורציה אפשרית. הקונגרס הציוני היה קם גם בלעדיו.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אולי מיכאל בן ארי משתוקק לטוס לאוגנדה ולחונן את עפרה...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שזה קישקוש? בלי לורד בלפור לא היתה לכם מדינה. תעריצו אותו.

תפקידו של הרצל נופח מעל ומעבר לכל פרופורציה אפשרית. הקונגרס הציוני היה קם גם בלעדיו.

גם אם הקונגרס הציוני היה קם בלעדיו (על סמך מה אתה אומר את זה?) הקונגרס וכל העניין היהודי לא היה זוכה לרבע מהחשיפה והתמיכה, מיהודים ומגויים, לה זכה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גם אם הקונגרס הציוני היה קם בלעדיו (על סמך מה אתה אומר את זה?) הקונגרס וכל העניין היהודי לא היה זוכה לרבע מהחשיפה והתמיכה, מיהודים ומגויים, לה זכה.

צודק, הרצל היה טוב בפאבליק ריליישנס. היום היו שוכרים אותו להיות סמנכ"ל בחברת פרסום גרילה. איש רוח ענק.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
צודק, הרצל היה טוב בפאבליק ריליישנס. היום היו שוכרים אותו להיות סמנכ"ל בחברת פרסום גרילה. איש רוח ענק.

לא טענתי שהוא איש רוח ענק, אבל על מה שעשה למען המדינה והעם, כבודו במקומו מונח ואי אפשר לקחת את זה ממנו.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני גם לא תופס מהרצל.
לדעתי הוא היה בסך הכל עוד "פועל שחור" במהלך של הקב"ה להקמת מדינת ישראל.
יהודי שומר תורה ומצוות נחשב הרבה יותר ממנו.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הציונים חיפשו להם "גיבורי לאום", אז הם הפכו כל פוץ לגיבור לאומי.
הרצל בעצמו ניהל מסע רדיפה אחרי יהודים וכתב ביומן שלו שצריך לחפש "אנטישמים נאמנים" שישחיטו את הרכוש היהודי. ורק אם המיעוט היהודי יקבל עליו את דת הנצרות ואת הדרך הנאורה של אירופה, העם ישרוד.

עזבו מילים, צפו בזה -

מנותק חייל אלמוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • עלי בריקדות ניפגש, עלי בריקדות חרות נישא בדם ואש!
עדיין רוצים להצביע לבן ארי?
איזה ברירות יש? לא להצביע בכלל?
לפי הגישה שלך רק שמאלנים וערבים ילכו לבחירות וכל מי שימני יהיה בבית..
אתה מעדיף את אחמד טיבי ראש ממשלה, וחנין זועבי שרת ביטחון..
קצת להיות מציאותי אחי.
חיילים אלמונים הננו, בלי מדים, וסביבנו אימה וצלמוות. כולנו גויסנו לכל החיים: משורה משחרר רק המוו‏ת.
בימים אדומים של פרעות ודמים, בלילות השחורים של יאוש, בערים, בכפרים את דגלנו נרים ועליו: הגנה וכיבוש.
(המנון הלח"י, יאיר שטרן)

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
איזה ברירות יש? לא להצביע בכלל?
לפי הגישה שלך רק שמאלנים וערבים ילכו לבחירות וכל מי שימני יהיה בבית..
אתה מעדיף את אחמד טיבי ראש ממשלה, וחנין זועבי שרת ביטחון..
קצת להיות מציאותי אחי.
טיבי המחבל ימ"ש לא יהיה ראש ממשלה אל תדאג..
דעתי האישית? רוצים להשפיע, צאו לרחובות. הפתק במזופט לא מועיל דבר וחצי דבר.

מנותק moimel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
תפסיקו להתפס בקטנות .

הרצל הוא שליח ביד ה' להתחיל את המדינה היהודית, המעשה שלו בקידום המדינה ראוי להערכה , שאר האישיות שלו לא רלוונטית.

ולא צריך להעריץ אותו או ללכת בדרכו מספיק להכיר טובה למעשה שלו בקידום המדינה.

וזה מה שבן ארי מנסה לקדם אין בזה שום פסול..

ממש כמו שכורש מלך בבל גרם לבניית בית המקדש השני, למרות שהוא היה יותר גרוע מהרצל וראה עצמו בתור אל, המעשה שלו - בניית בית המקדש היה רצוי ומקובל.

ממליץ לקרוא את המאמר הזה:
http://www.srugim.co.il/31573-%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%9C-%D7%94%D7%A7%D7%91%D7%94-%D7%91%D7%97%D7%A8-%D7%91%D7%95-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%92%D7%90

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

יישר כח לוחם יהודה שמצאת את זה.

זה מתאים לבן ארי לשבח את הרצל הבוגד. הרי הרצל הציע להקים את המדינה היהודית באוגנדה במקום בארץ ישראל. כשהרצל הציע את זה, המפד''ל דאז הצביע בעד אוגנדה כהמולדת החדשה שלנו. עכשיו בן ארי מתכוון לרוץ עם המפד''ל ברשימה אחת בבחירות הבאות. כי בן ארי כמו המפד''ל - אין לו עקרונות, הוא מוכן למכור את הנשמה שלו לכיסא בכנסת. ואתם סומכים עליו?

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
בס''ד

זה מתאים לבן ארי לשבח את הרצל הבוגד. הרי הרצל הציע להקים את המדינה היהודית באוגנדה במקום בארץ ישראל. כשהרצל הציע את זה, המפד''ל דאז הצביע בעד אוגנדה כהמולדת החדשה שלנו. עכשיו בן ארי מתכוון לרוץ עם המפד''ל ברשימה אחת בבחירות הבאות. כי בן ארי כמו המפד''ל - אין לו עקרונות, הוא מוכן למכור את הנשמה שלו לכיסא בכנסת. ואתם סומכים עליו?
זה סגור רשמית?
הוא באמת מתכוון לרוץ איתם בסופו של דבר?
אני זוכר שהם בכלל לא רצו לקבל אותו (טענו שהוא "קיצוני מדי").
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
זה סגור רשמית?
הוא באמת מתכוון לרוץ איתם בסופו של דבר?
אני זוכר שהם בכלל לא רצו לקבל אותו (טענו שהוא "קיצוני מדי").

בס''ד

כנראה הם לא רוצים לרוץ איתו. אז קשה לדעת מה יקרה.

אך ברור שבן ארי הזניח לגמרי את המצע הכהניסטי. והוא גם תקף אותי אישית. הוא אמר לאתר הבוגדני של "העיר" ביחס אליי: "ראיתי כמה סרטונים שלו באינטרנט והם מצחיקים בטירוף." לזלזל כך ביהודי שישב בכלא חמש וחצי שנים למען עם ישראל זה דבר שמו''ר הרב מאיר כהנא זצוק''ל לא היה סובל. בן ארי לא ישב בכלא לא חמש וחצי שנים ולא חמש וחצי דקות. הוא לא הקריב שום דבר בחיים הקלים שלו. החוצפה שלו לתקוף אותי ולזלזל בי בו בזמן שהוא משבח יהודון מומר כמו הרצל מראה איזה רמאי הוא. ואנשים פה אומרים לי שאין לי את הזכות להשיב לנוכל הזה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
תפסיקו להתפס בקטנות .

הרצל הוא שליח ביד ה' להתחיל את המדינה היהודית, המעשה שלו בקידום המדינה ראוי להערכה , שאר האישיות שלו לא רלוונטית.

ולא צריך להעריץ אותו או ללכת בדרכו מספיק להכיר טובה למעשה שלו בקידום המדינה.

וזה מה שבן ארי מנסה לקדם אין בזה שום פסול..

ממש כמו שכורש מלך בבל גרם לבניית בית המקדש השני, למרות שהוא היה יותר גרוע מהרצל וראה עצמו בתור אל, המעשה שלו - בניית בית המקדש היה רצוי ומקובל.

ממליץ לקרוא את המאמר הזה:
http://www.srugim.co.il/31573-%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%9C-%D7%94%D7%A7%D7%91%D7%94-%D7%91%D7%97%D7%A8-%D7%91%D7%95-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%92%D7%90
טוב... עכשיו צריך להעריץ גם את כורש בנוסף להרצל שהגה את רעיון המדינה והיטלר שבדיעבד גרם לכל האומות להרגיש אשמה ולהצביע בעד המדינה.
אני לא עומד בעומס...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא יודע בודאות מה היה קורה לולא הרצל אבל זו עובדה שהציונות התחילה לפניו. פתח תקווה הוקמה ב 1878, כ19 שנה לפני הקונגרס הציוני. חובבי ציון כבר פעלו באירופה וארגנו את העלייה הראשונה עוד לפני הרצל. הרצל ייסד את "הציונות המדינית" - אנשים מחויטים ו"מתוחכמים" שיודעים להיפגש עם שועי עולם. היום קוראים לזה באירופה השמאל של הקוויאר.

מנותק דוד111

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
בס''ד

חבל שאתם מתנהגים כמו התקשורת השמלאנית שמחפשת לתפוס את הדתיים והימניים בכל מילה שהם מוצאים מהפה, אז מה אם הוא דיבר שטויות פעם אחת זה אומר שישר צריך לפסול את בנאדם?
הוא בין האנשים שמנהלים מאבקים נגד השמלאנים והערבים יום יום שככה משפט אחד לא יכול להוריד מהערך שלו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חבל שאתם מתנהגים כמו התקשורת השמלאנית שמחפשת לתפוס את הדתיים והימניים בכל מילה שהם מוצאים מהפה, אז מה אם הוא דיבר שטויות פעם אחת זה אומר שישר צריך לפסול את בנאדם?
הוא בין האנשים שמנהלים מאבקים נגד השמלאנים והערבים יום יום שככה משפט אחד לא יכול להוריד מהערך שלו

בס''ד
בן ארי לא השיג כלום. הוא לא שינה כלום. הוא מופיע הרבה בתקשורת והם דוקא עוזרים לו. אותם אנשי תקשורת החרימו את מו''ר הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד כשהוא היה בכנסת. למה החרימו את הרב כהנא אך נותנים במה רחבה לבן ארי? כי הרב כהנא באמת איים על הממסד הבוגדני שהורס את המדינה. בן ארי לא מאיים עליהם, אז נח להם לתת לו להיות ה"אופוזיציה" שלהם. בן ארי מרוויח מזה ומעשיר את עצמו אבל עם ישראל מפסיד. עובדה היא שבן ארי לא מנע שום גירוש של יהודים ממאחזים, לא השפיע על הקפאת הבנייה היהודית ביו''ש ובירושלים המזרחית, לא שינה את דעת הקהל ולא עורר את העם לגבי האיומים שעומדים לפנינו. לעומתו מו''ר הרב כנהא כן השפיע בגדול על כל התחומים האלה כשהוא היה בכנסת.

ועוד דבר שהזכרתי לפני כן: בן ארי זילזל בי אישית. האם אסור לי להגיב כשהוא תוקף אותי אישית? האם אסור לי לציין שהוא תוקף יהודי שישב בכלא חמש וחצי שנים כשהוא לא ישב ולא היה מוכן לשבת לא חמש וחצי שנים ולא חמש וחצי דקות?

מנותק חייל אלמוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • עלי בריקדות ניפגש, עלי בריקדות חרות נישא בדם ואש!
ועוד דבר שהזכרתי לפני כן: בן ארי זילזל בי אישית. האם אסור לי להגיב כשהוא תוקף אותי אישית? האם אסור לי לציין שהוא תוקף יהודי שישב בכלא חמש וחצי שנים כשהוא לא ישב ולא היה מוכן לשבת לא חמש וחצי שנים ולא חמש וחצי דקות?
אין אמון באף אחד היום. אף חבר כנסת לא נאמן למדינה הזאת.
כל חברי הכנסת "הימניים" נדבקים למושב ומחכים שיעבור הזמן מפגרה לפגרה. (רק בשביל למלא את הארנקים שלהם באתנן הבגידה)
התחלתי להבין שלאומיות יהודית אמיתית הולכת יד ביד עם היהדות!
התרבות היהודית החילונית פושטת את הרגל, אין להם סיבה להילחם.. זה דור מפונק שגדל עם שמנת שרוצה רק לשבוע ולהנות עוד 5 דקות.
הלוחמים האמיתיים זה המתיישבים הדתיים שהם בעלי אידיאולוגיה אמיתית ולא מוכנים למכור את העקרונות שלהם בשביל לחם ושעשועים.
ואני אומר זאת כחילוני.
אך לא עוד! אני מתקרב בעזרת השם לדת ורוצה לחזור בתשובה. מקווה שאני יצליח להתגבר על כל הקושי שבעניין.
חיילים אלמונים הננו, בלי מדים, וסביבנו אימה וצלמוות. כולנו גויסנו לכל החיים: משורה משחרר רק המוו‏ת.
בימים אדומים של פרעות ודמים, בלילות השחורים של יאוש, בערים, בכפרים את דגלנו נרים ועליו: הגנה וכיבוש.
(המנון הלח"י, יאיר שטרן)

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חיים למרות מה שאתה אומר על בן ארי מדויק אני חושב שאאלץ להצביע לו או למפד"ל כי אני לא רוצה לזרוק את הקול שלי לפח. מוטב היה שהימין האמיתי יהיה מיוצג באיזה אופן ברשימת ימין אבל כרגע זה לא המצב. מדוע אנשים כמו נעם פדרמן, או האלקשי אדמין הפורום הזה קוראים להחרים את הבחירות במקום לנסות ולהתמודד בעצמם כדי שיהיה ייצוג ראוי לקהל הימני בארץ ? בגלל כך נוצר מצב שמי שכן מתמודד בתור "ימין קיצוני" הם אופורטוניסטים שלא באמת מייצגים אף אחד.