כתב נושא: הנוער האדום: ככה נראים צאצאי הערב רב ימ"ש  (נקרא 1977 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
שמתיימרים להיות נאורים ומשכילים, אותם אלו שגדלו עם כפית של זהב בפה אי שם בטירה או גורד שחקים במדינת ת"א, אותם נערים בזויים שמעולם לא ידעו מה זה לצאת לעבוד וכל מה שמעניין אותם זה "להעביר את הזמן". צאצאי הערב רב האדומים האלו הם הנוער התל אביבי במיטבו, אותו נוער שצחק בהצגה ביום השואה, ואותו נוער שאין לו מושג בכלל מה מסמל הסמרטוט האדום אבל הוא מאמץ אותו כדרך חיים רק כי זה מה שנוגד את היהדות והקשר לעם ישראל.

אלו ילדים שבשנות ה20 המוקדמות לחייהם, אחוז גבוה מהם מאבד את עצמם בהודו או אי שם באיזה חור נידח, או שהם בונים קריירה מצליחה ובינלאומית בתור "כותב" "צייר" "אמן" בקיצור, מלח הארץ.

היום הם לא מפחדים לדבר ולצאת לרחובות, הכסף של אבא + התמיכה של מרצ נותנים להם רוח גבית והרגשה של "לוחמים".
אבל הייתי שמח מאוד לראות את הפלצנים האלה מחזיקים מעמד רבע שעה ביצהר או אפילו באיזור הקריות.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
איך אני אוכל את עצמי שלא הייתי שם.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כנופיה של מחבלים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק kahane

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ממש גועל נפש . מעצבן מאוד שיש אנשים כאלה במדינה שלנו ..

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
איך אני אוכל את עצמי שלא הייתי שם.

1+
גם אני הייתי שמח להגיע, הבעיה שההפגנות של בן ארי זה מעכשיו לעכשיו, כמו הפגנת התמיכה באייזנר תוך שעתיים הוא כבר היה מול הקריה עם כל הפמליה.. איך אפשר להתארגן ככה חחח

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
1+
גם אני הייתי שמח להגיע, הבעיה שההפגנות של בן ארי זה מעכשיו לעכשיו, כמו הפגנת התמיכה באייזנר תוך שעתיים הוא כבר היה מול הקריה עם כל הפמליה.. איך אפשר להתארגן ככה חחח
העניין שאני גר יחסית קרוב לשם טפי עליהם הייתי רוצה להיות שם ללמד קצת את האוהדי הפועל המטומטמים האלה.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״