כתב נושא: שמאלנייה שהותקפה על ידי אוהדים  (נקרא 1694 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
שמאלנייה שהותקפה על ידי אוהדים
« ב- : מאי 01, 2012, 21:56:31 »
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4218169,00.html כל השמאלנים נראים זוועה.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
בעניין: שמאלנייה שהותקפה על ידי אוהדים
« להגיב #1 ב- : מאי 01, 2012, 23:35:27 »
צחנה שמאלנית עזה נודפת מן המאמר. ניתן בהחלט להגיד שהמאמר לא שווה את הפיקסלים שהוא מוצג עליהם.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
בעניין: שמאלנייה שהותקפה על ידי אוהדים
« להגיב #2 ב- : מאי 02, 2012, 07:11:21 »
כתבה מגמתית ומדיפת צחנה נתעבת של ליקוק לערבושים וטיהור השרץ בק"ן טעמים.
פתאום בגלל שהפוסטמה הזו מלקקת לערבושים, אז היא מוזיקאית מחוננת (שאיש לא שמע עליה לפני כן) שמשלבת בין סגנונות של ערבושים לסגנון הקלאסי. כמה פסטוראלי הם ניסו להציג את זה. אני עדיין ראיתי שם חוסר זהות גדול ותופעה עלובה של השתחוויה אפיים ארצה מול האויב, הושטת הצוואר לשחיטה.
ולא היה אכפת לי אילו הייתה מושיטה את צווארה שלה בלבד. אבל במעשים אלה היא והנוהגים כמותה מושיטים את צווארם של כל היהודים בארץ ובתפוצות, לשחיטה. כולנו נהיה למשיסה.
לינצ'ים, דקירות, פיצוצים, סקילה באבנים, הכאות, מעשי אונס... ואני אפילו לא מדבר על נזקי הרכוש שעדרי הערבושים גורמים לאוכלוסית בני האדם בכל הארץ.
את המגעילים האלה, צריך לשלוח לשמורות הטבע בארצות ערב, משם הם הגיעו. שם אנשים יכולים לשכב עם גופות. שם אונס ורצח, סקילה ולינצ', הם מעשים שבשגרה ואין פוצה פה מצפצף.

צדקו אוהדי ביתר בהביעם מסר ובו נאמר כי אנו רוצים לחיות בשקט ובשלום כבני אדם. כדי לחיות כמו בני אדם, צריך לסלק את החמורים מקרבנו.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!