כתב נושא: אריה "לנוער היהודי בחברון אין אלוקים" אלדד טוען שהוא הימין האמיתי  (נקרא 7675 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
מתי הוא אמר שלנוער בחברון אין אלוקים?
וחוץ מזה, זה ידוע ש"ימין" חילוני = לתחת. אין פה הרבה מה לדבר, ברגע שהאידיאולוגיה לא אמיתית ולא באה ממקום אמיתי, כל דבר הכי קטן יוכל להזיז אותו מה"אידיאולוגיה" שלו. (והשמאל טוב מאוד ב"להזיז" דברים..)

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
גם אני לא הבנתי איפה הוא אמר את זה.
יש מצב שדמיינת? =)
וכן, ימין חילוני עושה הרבה יותר נזק מהשמאל, ראינו מה קרה עם בגין ושרון שהתיימרו להיות ימניים.
גם ביבי אגב.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בדיוק כמה ימים קראתי על זה שהוא אמר את זה...
חלאה

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
סתם פוליטיקאי קטן.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ונותנים רשע כזה להיות חבר כנסת מטעם "האיחוד הלאומי". אלדד מקובל על מיכאל בן ארי שרץ איתו בבחירות הקודמות. אלדד גם מקובל על ברוך מרזל ואיתמר בן גביר. זה למרות העובדה שאלדד אמר הרבה פעמים שבן גביר הוא סוכן השב''כ.

לצערי בגלל כל הליכלוך הזה, אני משוכנע שעלינו להחרים את הבחירות השנה. כל הפוליטיקאים האלה מזוייפים ורק מזיקים למאבק למען עם ישראל וארץ ישראל.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ונותנים רשע כזה להיות חבר כנסת מטעם "האיחוד הלאומי". אלדד מקובל על מיכאל בן ארי שרץ איתו בבחירות הקודמות. אלדד גם מקובל על ברוך מרזל ואיתמר בן גביר. זה למרות העובדה שאלדד אמר הרבה פעמים שבן גביר הוא סוכן השב''כ.

לצערי בגלל כל הליכלוך הזה, אני משוכנע שעלינו להחרים את הבחירות השנה. כל הפוליטיקאים האלה מזוייפים ורק מזיקים למאבק למען עם ישראל וארץ ישראל.
אני חושב שלא. בכל זאת עדיף שהאיחוד הלאומי בכנסת ולא עוד ח"כ של הליכוד או ליברמן. רצוי שנתניהו לא יוכל להקים קואליציה "ימנית" בלי האיחוד הלאומי, כפי שקרה בבחירות האחרונות. זה לא הרבה, אבל זה יותר טוב מכלום.

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תשמע חיים, לא סתם אומרים שהכל חרא בכנסת, אבל שעדיף לבחור את החרא שפחות מסריח.
אני מעדיף את אריה אלדד ומיכאל בן ארי מאשר את ביבי או את ליברמן.
אני יודע שהם לא יחלקו את הארץ לערבים, ליברמן וביבי כן.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ

אם השמאל והתשקורת תתחיל במסע "פתיחת תיקים" גם מרזל יגיד שירושלים היא בירת שני העמים.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
אם השמאל והתשקורת תתחיל במסע "פתיחת תיקים" גם מרזל יגיד שירושלים היא בירת שני העמים.
אגב, אני בספק.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני חושב שלא. בכל זאת עדיף שהאיחוד הלאומי בכנסת ולא עוד ח"כ של הליכוד או ליברמן. רצוי שנתניהו לא יוכל להקים קואליציה "ימנית" בלי האיחוד הלאומי, כפי שקרה בבחירות האחרונות. זה לא הרבה, אבל זה יותר טוב מכלום.

בס''ד

חברי הכנסת של האיחוד הלאומי לא השיגו שום דבר חיובי בשמך כל השנים שהם יושבים בכנסת. אלא ההפך - הם דוקא הזיקו למאבק למען ארץ ישראל ועם ישראל. מדוע? תראו מה קרה לפני הגירוש מגוש קטיף וצפון השומרון. מועצת רשע יחד עם חברי הכנסת של האיחוד הלאומי והמפד''ל שכנעו את המחנה הדתי הלאומי שניתן לבטל את הגזירה דרך הכנסת והפוליטיקה. אז לא הייתה התנגדות המונית לגירוש כי חיכו לפוליטיקאים להציל אותנו מהאסון. אילו עשרות אלפי בני נוער היו מתנגדים פיזית, היינו יכולים לנצח. האיחוד הלאומי דוקא ניסה להשאר בממשלת שרון אפילו כשהגירוש אושר בקבינט ובכנסת. עד הרגע האחרון, גם האיחוד הלאומי וגם המפד''ל לא היו מוכנים לוותר על השררה. עד עצם היום הזה, האיחוד הלאומי בוכה כל הזמן שביבי לא מקבל אותם בתוך ממשלת הזדון שלו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

בס''ד

אריה אלדד הטיף תבוסתנות לפני הגירוש מגוש קטיף. הייתה לאלדד פינה שבועית בערוץ שבע אז. הוא אמר שם שעדיף לאבד את גוש קטיף וצפון השומרון מאשר להרים יד על חיילי צה''ל. עם יחס כזה לא היה לנו שום סיכוי לנצח בגוש קטיף. אלדד גם אמר שכל מי שתמך בהתנגדות פיזית לגירוש חייב להיות "סוכן שב''כ". ראינו אחרי כן שכשהייתה התנגדות פיזית בעמונה, שזה דוקא עובד.

מיכאל בן ארי כבר הזניח את כל העקרונות של כהניזם. הוא לא מציע עידוד הגירה ערבית מארץ ישראל כי האיחוד הלאומי מתנגד לתוכנית הזאת. בן ארי הוא רמאי. בן ארי לא השיג שום דבר בכנסת. יתרה מזו, ברוך מרזל ואיתמר בן גביר מינו נאצי (ממש נאצי!!!) להיות מנהל הפורום באתר שלהם וסירבו להעיף אותו במשך חודשים אחרי שהם ידעו. שמו של הנאצי הוא עוזי זלקה יש''ו והוא העלה סרטונים שבהם הוא שיבח את היטלר יש''ו ואת השואה. לדעתי כש"כהניסטים" עושים דבר כזה, זה יותר גרוע משלום עכשיו.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
הוא פשוט חצוף. בגלל שהתושבים שם ואנשים כמותם ברחבי הארץ שקנו בתים בחברון ובירושלים וצריכים לפנות אותם בגלל ההתנהלות האידיוטית של הממשלה, אותם אנשים שנלחמים על כל בית ופיסת קרקע ששייכת להם ולנו כחוק, אותם אנשים הם קהל הצביעים שהכניס את כפוי הטובה, הבוגד והמועל באמון שולחיו הזה לכנסת.
במקום זה הוא שוכח שיכול להיות שבבחירות הבאות הם לא יבחרו בצבוע עלוב כמותו ונדבק לכסא הזמני שלו כשהוא מגבה את ההתנהלות העלובה של הממשלה והרשויות בכל הנוגע לבטחון של יהודים ורכושם בארץ ישראל.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תשמע חיים אין לי ספק שהם לא מושלמים, אפילו די רחוק מזה..אבל הם הבחירה הכי טובה מבין כל השאר.
אגב, אני חושב שמיכאל בן ארי כן בעד הוצאת הערבים מארץ ישראל.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
תשמע חיים אין לי ספק שהם לא מושלמים, אפילו די רחוק מזה..אבל הם הבחירה הכי טובה מבין כל השאר.
אגב, אני חושב שמיכאל בן ארי כן בעד הוצאת הערבים מארץ ישראל.

בס''ד

אם יהיה הסכם להקים מדינה "פלסטינית" חס ושלום, חברי האיחוד הלאומי והמפד''ל יהיו משת''פים לא פחות ממועצת רשע. הם יהיו נגד התנגדות המונית פיזית - שזו התקווה האחרונה שלנו לעצור את ההתאבדות אם יהיה הסכם והחלטה ממשלתית ח''ו. חברי הכנסת האלה לא יהיו מוכנים לסכן את מעמדם. הם יעשו מה שהממסד דורש מהם. זה מה שתמיד קרה בעבר וזה יקרה שוב ח''ו. זה היה הרבה יותר טוב אם הם לא היו בכנסת כי אז היה סיכוי יותר טוב שבני הנוער היו מבינים שצריך לחסום את ההתאבדות בגופיהם כמו בעמונה.

עכשיו זה רשמי שהאיחוד הלאומי והמפד''ל ירוצו יחד ויתאחדו. אתה יודע מה זה המפד''ל? אתה יודע מה הם עשו לעם ישראל? מאז שהם הצביעו בעד ההצעה של הרצל להקים את המדינה היהודית באוגנדה במקום בארץ ישראל, הם תמיד היו בוגדים. הם היו שותפים לשואה הרוחנית נגד המזרחים כשהם היו חלק מממשלת בן גוריון יש''ו. הם הצביעו בעד הנסיגה המטורפת מכל סיני. הם הצביעו בעד הנסיגה מאדמה יהודית בהסכם עם ירדן. ח''כ זבולון אורלב עבד עם והגן על שולמית אלוני יש''ו שאמרה שכשהיא רואה חרדים, היא מבינה למה הייתה שואה. אם הייתי מפרט את כל הפשעים של הבוגדים האלה, הייתי צריך לכתוב ספר ארוך רק כדי להתחיל.

כנראה צריך סרטונים בנושא הזה.

ואתה לא צודק לגבי בן ארי. הוא כבר הזניח את המצע הכהניסטי. הוא לא מדבר על עידוד הגירה ערבית.

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אז למי נשאר להצביע אם לא לאיחוד הלאומי? (וכן אני יודע שמפד"ל הם שמאלנים עם כיפה, בגלל זה אני לא רוצה שהם יתאחדו איתם)
אני לא יכול שלא להצביע כי אם כל הימין יעשה את זה יהיה פה עוד יותר רע ומר.

מנותק kahane

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שלום חיים בן פסח . כאחד שמאוד מעריך אותך קשה לי לראות דברים שאתה כותב, תאמין לי שאנו באותם הדעות אבל לא צריך להגזים אתה קורא לאנשים להחרים את הבחירות ואתה יוצא נגד כל אחד שקצת שונה ממה שאתה חושב לדוגמא מיכאל בן ארי שיש לנו מזל שיש לנו אחד כזה בכנסת ראיתי כבר כמה פעמים שרשמת עליו דברים קשים אותו הדבר גם ברוך מרזל ואיתמר בן גביר . בוא לא נשכח שברוך מרזל היה מאוד קרוב לרב כהנא הי"ד והיה חלק חשוב בתנועת כ"ך אז ככה שאין לך זכות לרשום עליו כאלה דברים . בקיצור כדאי שתעריך את האנשים היחידים שכן פועלים בשבילנו בכנסת .

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לא יודע מה הולך שם בדיוק. יש כל מיני דברים שגם אני לא מסכים בהם עם בן ארי,כמו שאמר שהלוואי והיה אוהב את ארץ ישראל כמו הרצל...
אתייחס למה שאמרת שאין לו זכות לדבר עליהם ככה.
ובכן... אם למישהו יש זכות, זה לו. כי גם הוא היה מתלמידיו של הרב כהנא, והוא ישב בכלא על דברים שעשה בשביל עם ישראל, ומספרים שהוא תרם גם למסע הבחירות של בן ארי ומרזל...
אז להצביע לבן ארי או לא... זה עניין אחד. לבקר אותם, ברור שיש לו זכות!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק kahane

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
כמו שאמרתי אני מאוד מעריך ומכבד את חיים אבל יש דרך לבקר לא צריך לבקר אותך בכזו חריפות בכל זאת הם היחידים שמייצגים אותנו בכנסת ובכבוד לדעתי . חיים אם מה שאמרתי נשמע קצת לא מכבד אני מצטער

מנותק moimel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
כמו שאמרתי אני מאוד מעריך ומכבד את חיים אבל יש דרך לבקר לא צריך לבקר אותך בכזו חריפות בכל זאת הם היחידים שמייצגים אותנו בכנסת ובכבוד לדעתי . חיים אם מה שאמרתי נשמע קצת לא מכבד אני מצטער

אני מסכים איתך בהחלט, הבררנות שלנו דקה מדי צריך לקבל לפחות את האנשים שמסכימים איתנו על העקרונות ולא משנה אם הם שאבו רעיונות מהרב כהנא או ממקום אחר.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ציטוט
בוא לא נשכח שברוך מרזל היה מאוד קרוב לרב כהנא הי"ד והיה חלק חשוב בתנועת כ"ך אז ככה שאין לך זכות לרשום עליו כאלה דברים .

אין לי את הזכות? בן ארי תקף אותי אישית. הוא אמר לאתר הבוגדני של "העיר" ביחס אליי: "ראיתי כמה סרטונים שלו באינטרנט והם מצחיקים בטירוף." לזלזל כך ביהודי שישב בכלא חמש וחצי שנים למען עם ישראל זה דבר שמו''ר הרב מאיר כהנא זצוק''ל לא היה סובל. בן ארי לא ישב בכלא לא חמש וחצי שנים ולא חמש וחצי דקות. הוא לא הקריב שום דבר בחיים הקלים שלו. החוצפה שלו לתקוף אותי ולזלזל בי בו בזמן שהוא משבח יהודון מומר כמו הרצל מראה איזה רמאי הוא. אתה חושב שאין לי את הזכות להגיב לו?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אגב למרות חילוקי הדעות בעניין הזה, אני לא תוקף את חברי הפורום שלא מסכימים איתי. אני מבין שאתם נואשים להאמין שיש לנו נציג אמיתי בכנסת. לדאבוני הרב, אתם טועים בגדול.

מנותק kahane

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אז כנראה שאני לא יודע הכל .. מצטער אם פגעתי .