כתב נושא: 64 שנים למדינת ישראל - לאיפה אנחנו צועדים?  (נקרא 1724 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חייל אלמוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • עלי בריקדות ניפגש, עלי בריקדות חרות נישא בדם ואש!
ראוי לשאול שאלות נוקבות מאוד, בכל מקום בציבור ובמדינה.
מעבר לחגיגות מטופשות של זיקוקים, מופעי קרקס, וריסוס רחבי הארץ..
לאיפה מדינת היהודים צועדת?? ישר לעבר האבדון חס וחלילה.

המצב הביטחוני:
עם ישראל מעולם לא ידע סכנה גדולה יותר,
בחרנו להיות עם נרקומן ומסומם שדוחה את הקץ, מסרנו עוד ועוד שטחים
בשביל הזיית השלום, יש אויבים מכל כיוון שלנו והם חמושים מכף רגל ועד ראש.
היינו מדינה ששלטה בכל גבולותיה ללא עוררין וזה כולל סיני, דרום לבנון, עזה, ויו"ש.
והיום בטיפשות רבה הכנסנו מרצחים נאצים לכל גבולותינו ונתנו להם להתחמש מכף רגל ועד ראש!
וזה כולל חמאס, חיזבאללה, האחים המוסלמים, וארגון הרצח של אש"ף - פת"ח.

בתחום הרוחני - יהודי
אינני אדם דתי, אך פשענו בחינוך היהודי! לא קיבלתי בביה"ס חינוך עם רגש יהודי
והתחברות לשורשים! כל לימודי היהדות נלמדו ברוח של "מיתולוגיה יוונית",
עם שלא מתחבר לזהותו ולרגשותיו העמוקים מאבד את הייחוד שלו והדור הבא לא מבין
בכלל על מה הוא נלחם.

בתחום החברתי פנימי
האגדה מספרת שטרויה לא נפלה בגלל צבא סדיר, היא נפלה רק בגלל שנכנסו בעורמה ותחכום פולשים לתוכה.
אנחנו דאגנו לעשות בדיוק אותו דבר, לאט לאט אנחנו צועדים לכיוון מדינה של כל אזרחיה!
הארץ מלאה אפריקאים גויים (שברובם הגדול מוסלמים), מלאה באסייתים, ומפוצצת אזרחים זרים ממדינות עולם 3.
כל יום שעובר נכנסים לכאן מעל 100 אפריקאים.. והשעון מתקתק, והחבית מתמלאת בחומר נפץ!

בסופו של דבר אנחנו נחנק בעוד הבשר תקוע בין השיניים שלנו (ואני מדבר על הגרגרנות של השמאל הבזוי)

במילים קשות מאוד ובכאב רב, אני שואל שוב! לאיפה אנחנו צועדים? מה יקרה לנו בסוף כעם?
חיילים אלמונים הננו, בלי מדים, וסביבנו אימה וצלמוות. כולנו גויסנו לכל החיים: משורה משחרר רק המוו‏ת.
בימים אדומים של פרעות ודמים, בלילות השחורים של יאוש, בערים, בכפרים את דגלנו נרים ועליו: הגנה וכיבוש.
(המנון הלח"י, יאיר שטרן)

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בעניין: 64 שנים למדינת ישראל - לאיפה אנחנו צועדים?
« להגיב #1 ב- : אפריל 26, 2012, 13:39:21 »

אני רוצה להוסיף שמעבר לזה,היום אין אפילו את האווירה המיוחדת שהייתה פעם,אני לא יודע בן כמה אתה אבל עד לפני בערך 20 שנה ביום העצמאות הייתה אווירה

אמיתית של חג סוג של הרגשה שאי אפשר להעביר במילים

לצערי היום זה נהפך לסתם עוד יום חופש שאפשר לחגוג בו,אתה יכול לראות את זה בכולם היום כולם יוצאים לבלות וחוץ מהזיקוקים אין שום דבר שמעיד על חג אמיתי.

לאחר הזיקוקים כולם רצים למועדונים "לדפוק" אלכוהול.

מבחינתם זה עוד יום חופש שאפשר לעשות מסיבות וחאפלות,אין יותר את החיבור וההרגשה האמיתית של החופש מהגלותיות,של העצמאות האמיתית.

ולשאלתך לאן אנחנו הולכים,אני לא נביא,אבל לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שהמצב בארץ מבחינת הכל הולך ומדרדר ונעשה גרוע מיום ליום מהבחינה הביטחונית ועד

החברתית וגם דרך הכלכלית.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק God1213111

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
בעניין: 64 שנים למדינת ישראל - לאיפה אנחנו צועדים?
« להגיב #2 ב- : אפריל 26, 2012, 17:42:49 »

המצב הביטחוני:
עם ישראל מעולם לא ידע סכנה גדולה יותר,
בחרנו להיות עם נרקומן ומסומם שדוחה את הקץ, מסרנו עוד ועוד שטחים
בשביל הזיית השלום, יש אויבים מכל כיוון שלנו והם חמושים מכף רגל ועד ראש.
היינו מדינה ששלטה בכל גבולותיה ללא עוררין וזה כולל סיני, דרום לבנון, עזה, ויו"ש.
והיום בטיפשות רבה הכנסנו מרצחים נאצים לכל גבולותינו ונתנו להם להתחמש מכף רגל ועד ראש!
וזה כולל חמאס, חיזבאללה, האחים המוסלמים, וארגון הרצח של אש"ף - פת"ח.

בתחום הרוחני - יהודי
אינני אדם דתי, אך פשענו בחינוך היהודי! לא קיבלתי בביה"ס חינוך עם רגש יהודי
והתחברות לשורשים! כל לימודי היהדות נלמדו ברוח של "מיתולוגיה יוונית",
עם שלא מתחבר לזהותו ולרגשותיו העמוקים מאבד את הייחוד שלו והדור הבא לא מבין
בכלל על מה הוא נלחם.

בתחום החברתי פנימי
האגדה מספרת שטרויה לא נפלה בגלל צבא סדיר, היא נפלה רק בגלל שנכנסו בעורמה ותחכום פולשים לתוכה.
אנחנו דאגנו לעשות בדיוק אותו דבר, לאט לאט אנחנו צועדים לכיוון מדינה של כל אזרחיה!
הארץ מלאה אפריקאים גויים (שברובם הגדול מוסלמים), מלאה באסייתים, ומפוצצת אזרחים זרים ממדינות עולם 3.
כל יום שעובר נכנסים לכאן מעל 100 אפריקאים.. והשעון מתקתק, והחבית מתמלאת בחומר נפץ!

בסופו של דבר אנחנו נחנק בעוד הבשר תקוע בין השיניים שלנו (ואני מדבר על הגרגרנות של השמאל הבזוי)

במילים קשות מאוד ובכאב רב, אני שואל שוב! לאיפה אנחנו צועדים? מה יקרה לנו בסוף כעם?

להגיד לך את האמת לפי דעה אישית שלי אנחנו הולכים ומתקרבים לשואה שנייה אני לא נביא או משהוא כזה אבל זו דעתי האישית

כואב לי שזה המצב וככה אנחנו מדרדרים 500 אלף כושים מוסלמים בתוך ישראל +  1.6 מיליון ערבים בתוך ישראל

לא צריך לחשוב הרבה כדי לדעת מה יקרה בעוד 10 שנים או אפילו פחות במיוחד עם השנאה של חילונים לחרדים וההפך אשכנזים ומזרחים

עצוב שזה ככה נקווה לטוב אם לא מאוחר מדי