הרב כהנא העריץ את זבוטינסקי,שוב סוטים מדעת הרב בפורום כהניסטי,תקרא את ספרו של הרב על הליגה להגנה יהודית.
יש כאן הרבה תורה,ישיבות,יש חצי מליון חרדים,אלפי כיפות סרוגות,שומרי מסורת.יש כאן בתי כנסת,ישיבות,מקוואות.תלמידי חכמים.
אבל מה הבעיה הרב אמנון יצחק אומר הפוך מהרב כהנא ושומעים לו!שוב הכיוון לא כהניסטי אלא שסנקי כאילו שהרב עובדיה והרב כדורי או הרב שך גדולים מהרב כהנא.
אני באתי לכאן רק בגלל הרב כהנא ולא בגלל שופר או קלטת של אמנון יצחק.
אם המטרה חזרה בתשובה,נסגור את הפורום ונלמד תורה כל היום,נלמד בישיבה ולא נגלוש במחשב,לא נפיץ סרטונים.
הרב אמנון יצחק יכול לעשות אלף סרטונים נגד זבוטינסקי,הציונות הרצל ועדיין אני מעדיף את הרב כהנא.
אם אני צריך לבחור בין דעתו של חיים או של נועם פדרמן או של אמנון יצחק אני בוחר ברב כהנא.
אני בוחר בטרנספר על פני חזרה בתשובה.אני בוחר בציונות על פני חרדיות או נטורי קרתא.אני בוחר במדינת ישראל על פני אוטופיה דתית דמיונית.
זאת דעתי ואינני מתכוון להרגיז או לפגוע במישהו,אם הגולה בארץ מעדיף את הרב אמנון יצחק על הרב כהנא שיבושם לו.
אם המטרה מדינת הלכה בכוח והיא עדיפה על גירוש ערבים זאת לא מטרתי.
אני ראיתי את הרב כהנא,שמעתי אותו במו אוזני ואי אפשר להאכיל אותי בסיפורים ובשטויות.
הרב כהנא אם היה חי היום לא היה מצביע ש"ס.אמנון יצחק אומר שהוא מקורב לש"ס ושהרב עובדיה הרב שלו.
אני שאלתי מפורשות את הרב אמנון יצחק באתר שופר מה דעתו על הרב כהנא והוא התחמק וסרב לענות.
חיים אומר שהרב כהנא הוא הרב שלו,לא שמעתי את חיים או את נועם אומרים שהרב אמנון יצחק הרב שלהם.
ומה ראינו בפורום כל יום הביאו קלטת של הרב אמנון יצחק ואיבדנו את האנשים שלנו לש"ס.
נכנסו לכאן עובדים של שופר והפיצו את הסרטונים שלו יום יום.
אחר כך מתפלאים שש"ס מתחזקת.