כתב נושא: הימין האמיתי: היינו ממנים את שלום אייזנר לאלוף בכיר (סרטון)  (נקרא 4952 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

בינתיים הורדתי את הסרטון. אין מחילה על רדיפת יהודים ביו''ש. מי שמגרש יהודים או מתנכל להם בוגד.

« עריכה אחרונה: אפריל 20, 2012, 18:06:33 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הבנתי ששלום אייזנר לא כזה צדיק גדול...היו לו כמה חטאים נגד היהודים ביו"ש.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
מציאותי אף אחד לא מושלם.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ומציאותי דוקטור גולדשטיין זה ממערת המכפלה שבוע קודם טיפל בחולים ערבים.נו אז תפסול אותו?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
ומציאותי דוקטור גולדשטיין זה ממערת המכפלה שבוע קודם טיפל בחולים ערבים.נו אז תפסול אותו?
זה טבע של יהודים.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
כאן גם אני מעיר לחיים שראה רק שלילי בדוקטור מיכאל בן ארי או שהתקשה לשבח את בגין על הפצצת הכור וזוכר לו רק את קמפ דיויד.
זה כמו אלה השמאלנים מהמחאה,חוזרים מטיול בחו"ל נכנסים לג'יפ ארבע על ארבע נוסעים לשופינג בקניון ובמסעדה ואז מתיישבים לאכול סטייק פילה עם יין ובוכים ומתלוננים שביבי הרס את הכלכלה בארץ...
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלא תבין לא נכון...אני בעד שלום אייזנר בפרשה הזאת ואני יודע שהוא רק בן אדם, פשוט לא הייתי ממנה אותו לאלוף בכיר.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ברור גם מסגן אלוף עולים לאלוף משנה אחר כך לתת אלוף ורק אחר כך לאלוף.אפילו קהלני גיבור ישראל לא היה אלוף.כל אחד יכול לתת סטירה למפגין.
קצין נמדד בתנאי קרב,במלחמה ולא בדיבורים.קודם חילל שבת,עזר לפלשתינית ללדת.נחשב מתון.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הבנתי ששלום אייזנר לא כזה צדיק גדול...היו לו כמה חטאים נגד היהודים ביו"ש.

בס''ד

מה הוא עשה נגד היהודים ביו''ש? אם הוא פעל נגד היהודים ביו''ש, אוריד את הסרטון.

כבר ראיתי איך הוא גאה שהוא עזר ערביה ללדת תינוק (מחבל עתידי). ישראל היא בית משוגעים. היא מדינה שבה גאים כשעוזרים לאוייב הנאצי ומתביישים כשעוזרים ליהודים. אחרי 2000 שנות גלות, העם שלנו לא שפוי לצערי הרב.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
החיים מורכבים חיים,אנחנו תומכים בדוקטור גולדשטיין ששבוע לפני הטבח במערה הציל חיים של שני ערבים כרופא אז מה נחרים אותו?

« עריכה אחרונה: אפריל 20, 2012, 18:14:03 על ידי חיים בן_פסח »
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

בינתיים הורדתי את הסרטון. אין מחילה על רדיפת יהודים ביו''ש. מי שמגרש יהודים או מתנכל להם בוגד.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
החיים מורכבים חיים,אנחנו תומכים בדוקטור גולדשטיין ששבוע לפני הטבח במערה הציל חיים של שני ערבים כרופא אז מה נחרים אותו?

בס''ד

אין השוואה. אני לא מסכים עם עזרה לאוייב הערבי הנאצי ואני מאמין שדוקטור גולדשטיין טעה אם הוא עשה את זה. אך דוקטור גולדשטיין לא היה מתנכל ליהודים ביו''ש - דבר שאין עליו מחילה. ומה שדוקטור גולדשטיין עשה לאוייב היה הרבה יותר רציני ממה שאייזנר עשה.

אחת הבעיות שלנו היא שמוחלים למלשינים, למגרשים ולבוגדים. עם נורמלי לא מוחל לבגידות. דוקא בגלל היחס הזה, הערב רב שולטים עלינו הרבה שנים וזה הביא אסונות איומים כולל את השואה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אני לא משווה.הכוונה שלי שחוץ מהרב כהנא ונועם פדרמן אף אחד לא טהור 100 אחוז אידאולוגית.רופא יש לו שבועה.במסגרת עבודתו יש לו חולים ערבים.
הרב כהנא אמר שאיננו שונא ערבים אלא הוא בעד יהודים.
רק מלאכים מושלמים,בני אדם מועדים לטעות.אתה עצמך הודית שטעית פעם שלא שמעת לרב כהנא בעניין הפצצות.
יש אנשים עם כוונות טובות שטועים,יש אנשים שאין להם הזדמנות לעשות טוב.
אין גם טעם לתקוף את כולם.אדם יכול לעשות השתדלות כמיטב יכולתו,לעיתים עושים הכל נכון ונכשלים.
צריך לדעת לסלוח גם לעצמנו.
ברור שעלינו להיות נגד מלשינים,בוגדים ומגרשים אסור להכליל את כולם.
למשל אוהדי בית"ר ירושלים נכנסו לסכנין עם דגלי כ"ך בצעקות כהנא צדק!מות לערבים!מוחמד מת.אתה בודאי תומך בהם אבל הם נסעו למשחק כדורגל בשבת,קנו כרטיס בשבת,זהו חילול שבת המוני.
נו אז אנחנו בעד חילול שבת המוני?לא.
וזאת רק דוגמא.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ציטוט ממישהו מהפייסבוק שמבין עניין:
"בוידאו - שלום אייזנר, סמח"ט בקעה - אותו אחד שהעיד עדות שקר במשפט של אלכס ופעילי א"י נוספים, וגם טען שכניסה בלתי לשטח מפורז יכולה "להבעיר את השטח"."

קישור (לא מכיר ת'משתמש, אז לא יודע אם זה אמת או לא...אבל אני לא אתפלא אם כן לנוכח מה שהנ"ל אמר):
http://rotter.name/kolot/prime/16139.shtml

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הוא גם עצר מבצע של תג מחיר בגבול ירדן.בקאסר אלערב.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
הנה עוד הוכחה חיים:
http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%9B%D7%90%D7%AA-%D7%A4%D7%A2%D7%99%D7%9C-%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%A7%D7%99%D7%91%D7%9C%D7%AA%D7%99-%D7%A6%D7%9C%D7%A9.html
איך שהגלגל מסתובב.
הוא קיבל גיבוי והערכה על שהיכה יהודים, ועכשיו נזרק מהפלמ"ח על שעשה אותו הדבר לאנטישמים שונאי ישראל.

ישתבח שמו לעד שנותן צדק בעולמו.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
כל הכבוד חיים.
זה מראה לכולנו שהתנועה שלנו מחפשת את האמת ורק את האמת. ברגע שהתברר שאותו אייזנר פעל גם נגד יהודים (הוא דרס מתנחלים עם הג'יפ שלו במסע האופניים שהם עשו) הסרטון הורד ולא התחילו תירוצים.

להבדיל מבן ארי ומרזל, שביום שאייזנר תקף יהודים הם היו שם ודיברו איתו. הם יודעים את זה אבל מעדיפים לתמוך בו כדי לצבור כוח פוליטי ולהתלבש על ההזדהות ההמונית שהתחילה בעקבות כל הפרשה.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חשוב להבין כי מה שהולך עכשיו נגדו זה דבר פסול שצריך להילחם נגדו, אבל לא צריך לעודד את אייזנר, הוא פושע.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כל הכבוד חיים.
זה מראה לכולנו שהתנועה שלנו מחפשת את האמת ורק את האמת. ברגע שהתברר שאותו אייזנר פעל גם נגד יהודים (הוא דרס מתנחלים עם הג'יפ שלו במסע האופניים שהם עשו) הסרטון הורד ולא התחילו תירוצים.

להבדיל מבן ארי ומרזל, שביום שאייזנר תקף יהודים הם היו שם ודיברו איתו. הם יודעים את זה אבל מעדיפים לתמוך בו כדי לצבור כוח פוליטי ולהתלבש על ההזדהות ההמונית שהתחילה בעקבות כל הפרשה.

בדיוק. לנסח טוב יותר לא יכולתי.

פוליטיקה משחיתה גם אנשים טובים ומסירה מדרך האמת.