כתב נושא: לחימה במדינה ובצבא היא בגידה  (נקרא 5827 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
לחימה במדינה ובצבא היא בגידה
« ב- : אפריל 18, 2012, 12:57:55 »
כשיש גירוש מצוה להלחם בגירוש נקודתית,כמו חרדי שנוסעים בשבת בשכונה שלו או שחופרים בקבר אבותיו.מי שנלחם בצבא סתם משיקולי אידאולוגיה כי נדמה לו שהצבא נאצי או המנדט הבריטי שולט כאן הוא או מטורף ואז מקומו בבית משוגעים או עבריין ואז מקומו בכלא.
זה לא כהניזם אלא כת כמו נטורי קרתא,זאת פרשנות מעוותת של אנשים פסיכים ששמעו משהו מרב או נדמה להם משהו או פירשו פסוק לא נכון או שקראו משהו על אירוע היסטורי שאיננו רלוונטי לימינו.
לא משנה אם הם ערבים או אנרכיסטים שמאלנים או שהם חושבים שהם נלחמים בחלקי נשמות של גויים או שלדעתם אלוהים מדבר אליהם.
הרב כהנא זצ"ל איננו בחיים כיום וקל להשתמש בשמו או בתמונתו,הוא איננו יכול להגן על עצמו או שמו.
איך נדע מה הרב כהנא חשב או אמר?ברוך השם יש סרטונים או ספרים מפי הרב בעצמו.
הרב כהנא אמר שאסור להרוג יהודים,שאסור להלחם בצבא בימית,תמך בשירות בצבא שירת בעצמו.
האויב הוא האיסלאם והערבים שצריך לגרשם,האויב איננו אשכנזים או ציונים או נשים או תל אביבים.
מצוה לעלות לארץ ישראל ולישב אותה,גורל הארץ לא יקבע בניו יורק,הוא יקבע בידי מי שיושב כאן,חי כאן,משלם מיסים,משרת בצבא.
אף אחד לא יכול לדבר בשם אלוהים או לחשוב שהוא אלוהים,יש תנ"ך,יש תלמוד,יש רבנים פוסקי הלכות.
אי אפשר להמציא דת חדשה,קראית או רפורמית,נוצרית או מוסלמית.
היהדות היא אחת.
למי שיש בעיות פסיכיאטריות שיקח כדורים,שילך לפסיכיאטר.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
בעניין: לחימה במדינה ובצבא היא בגידה
« להגיב #1 ב- : אפריל 18, 2012, 22:28:35 »
זה לא כזה פשוט.
פסק שניתן בשעה מסויימת על פי צרכי ומצב השעה, לא תמיד רלוונטי למצב אחר ולתנאים שונים.
אם יש צבא שבנורמה שלו לגרש יהודים ואף פעם לא מגרש ערבושים!!!
צבא שמאוד נזהר בדרישות הדת של המוסלמים, אבל כשאלה דרישות דת של יהודים, זה לא מעניין אותו.
צבא ששומר על איפוק כשיהודים נסקלים, נדקרים ומוכים, אבל הופך את העולם ומעניש חפים מפשע בגלל כמה צמיגים מנוקבים, זה לא צבא הגנה לישראל. זה צבא הגנה לישמעאל.
האויב הוא לא נשים או תל אביבים. אבל הבוגדים הם אויב. ואויב חמור שבעתיים כי יש להם את כל הגישה לתקוע סכין בגב האומה.
מי שלמד הרבה תנך ותלמוד, יכול להבין מה אלוהים רוצה ממנו.
היהדות היא אחת. גם אתה יחידה אחת. אבל יש לך ידיים ורגליים ואוזניים...
כלומר, יש חלקים ותנאים שונים וכו'...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #2 ב- : אפריל 18, 2012, 22:37:56 »
אני אסביר את עצמי.כתב לי רפא שהוא מנהל גלובלי שמותר להרוג יהודים כי בתנ"ך הרגו והיו דברים כאלה אצל החשמונאים וכו'.
בסדר נניח שיש מישהו שהוא חמום מוח ולא תלמיד חכם האם הוא יכול להרוג מחר בבוקר סודני כי בהגדה של פסח כתוב שפוך חמתך על הגויים.
זאת דוגמא.
השאלה אם המטרה מלחמת אזרחים שיש לה גם סיבות דתיות.נניח מלחמה של דתיים בחילונים,מלחמה בפועלים זרים,מלחמה בצבא כשאין גירוש.
הצבא כן גירש ערבים בעבר.למשל ללבנון.
חיים בסרטון אמר שאם המתנחלים ילחמו בצבא,כוונתו למלחמה באש הצבא ינצח.
כן צריך למנוע גירוש בכוח ובאלימות,בודאי להגן על עצמנו.
מחר מישהו יחליט שכל השנה אוכלים מצות או שירצח חילוני ששתה בירה בפסח.
לדעתי אנשים מפרשים תנ"ך ותלמוד שלא כהלכה,יש את הפרדס וכו'.
כל גולש בעבר נכנס לכאן והציע לנו להרוג ערבים.
להבדיל לא כל אחד הוא רש"י,היו פסוקי תנ"ך כמו שן תחת שן,עין תחת עין שכוונתם לכסף.
להיכן נגיע אם כל אחד יחשוב שהוא יהודי המקבי או יהושע בן נון או משה רבינו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק eshamir

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • יהודי אמיתי שמאמין שאין שום פשרות במאבק עם האויב
    • האתר לכל יהודי
« להגיב #3 ב- : אפריל 19, 2012, 00:19:59 »
בס"ד
הצבא הוא לא יותר מהשתקפות של שלטון הערב רב,
כמו"כ יש גרעין שמאלני קשה בקרב המפקדים הבכירים.
שילוב של 2 גורמים אלה יוצר צבא מסורס, פחדני ומוג לב.
שירות בצבא כזה הוא חילול השם גמור! איך אפשר ללבוש את אותה תבנית המדים של
מגרשי היהודים? איך אפשר לשרת בצבא שמשתמש ביהודים כמגן אנושי בשבילו?
(ואני מדבר על חוסר התגובה בעקבות ירי הטילים מעזה)
אין שום הבדל מבחינתי בין הצבא הבריטי ומשתפי הפעולה שלו מקרב היהודים קרי "ההגנה" יש"ו, לבין צה"ל.
צבא אמיתי ילחם באויבי ישראל עד חורמה מבלי להשאיר שריד ופליט (כולל תינוקות נשים וזקנים)
לצבא כזה אני ילך בגאווה רבה.
"צָרוֹר אֶת הַמִּדְיָנִים וְהִכִּיתֶם אוֹתָם"‏" (‏במדבר כ"ה, יז‏) – "כִּי צֹרֲרִים הֵם לָכֶם בְּנִכְלֵיהֶם אֲשֶׁר נִכְּלוּ לָכֶם" (שם, יח). מכאן אמרו חז"ל: אם בא להרגך - השכם להרגו".

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #4 ב- : אפריל 19, 2012, 00:24:21 »
יפה בינתיים זה הצבא הקיים.צבא זה לא תוכנית כבקשתך,יש גיוס חובה,יש אויב ערבי.גם אני אתחתן עם אישה עשירה כמו שרי אריסון ונראית כמו בר רפאלי אבל בינתיים אני רווק.
נראה אותך הורג נשים וילדים ועומד בסנקציות בינלאומיות.תזכור מה קרה לסרבים.מה קרה לקדאפי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק eshamir

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • יהודי אמיתי שמאמין שאין שום פשרות במאבק עם האויב
    • האתר לכל יהודי
« להגיב #5 ב- : אפריל 19, 2012, 00:35:25 »
יפה בינתיים זה הצבא הקיים.צבא זה לא תוכנית כבקשתך,יש גיוס חובה,יש אויב ערבי.גם אני אתחתן עם אישה עשירה כמו שרי אריסון ונראית כמו בר רפאלי אבל בינתיים אני רווק.
נראה אותך הורג נשים וילדים ועומד בסנקציות בינלאומיות.תזכור מה קרה לסרבים.מה קרה לקדאפי.
בס"ד
הצבא לא נלחם באויב הערבי! הוא עוסק בשמירה על איזון דבילי של המצב..
הערבים דוקרים, אונסים, שורפים, רוצחים ושוחטים וצה"ל הקוקסינל מתבצר מאחורי חומות "בצלם" ונשות ווטש.
צה"ל לא עושה דבר בתגובה לברבריות הערבית.. הערבים יש"ו עושים מאיתנו קרקס וצחוק.

אבל צה"ל מאוד עסוק בהתנכלויות ליהודים, כולל פעולות גירוש ורדיפה.
לכן זה לא הצבא שלי ובושה בשבילי להיות בצבא של קוקסינלים שאמור לייצג את עם ישראל!
אנו נמצאים בערב יום השואה והגבורה! מרד גיטו ורשה מייצג גבורה אמיתית ורצון אמיתי להילחם עד טיפת הדם האחרונה
למען כבודו של העם היהודי! ראוי לחיילי צה"ל שילמדו דבר או שניים מגבורתם של היהודים הקדושים שנשרפו חיים תוך מרידה נגד השטן הנאצי.

ולגבי הטיעונים שלך לסנקציות ובידוד, זה טענות של אנשי שמאל שמבקשים להלך אימים על העם! אל תאמין לזה אחי.
אסור לנו להתחשב בגויים הרשעים שמאז השואה מבקשים בכל דור להשמידנו כי זה נוח להם שיהיה עולם "נקי מיהודים"
עם ישראל אחרי 2000 שנות סבל ורצח חייב להילחם על חרבו בשביל להמשיך לשרוד! אף מדינה לא תתקיף אותנו (רק בגלל כמות הנשק הגרעיני שלנו שיכול להחריב את העולם כמה פעמים)
מוטלת עלינו חובה מוסרית להשמיד את אויבנו! והערבים יש"ו הם אויבנו המושבעים שמחפשים לבצע שואה נגד עם ישראל.
"צָרוֹר אֶת הַמִּדְיָנִים וְהִכִּיתֶם אוֹתָם"‏" (‏במדבר כ"ה, יז‏) – "כִּי צֹרֲרִים הֵם לָכֶם בְּנִכְלֵיהֶם אֲשֶׁר נִכְּלוּ לָכֶם" (שם, יח). מכאן אמרו חז"ל: אם בא להרגך - השכם להרגו".

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #6 ב- : אפריל 19, 2012, 01:49:26 »
אצטרף לדבריו של אש עמיר ואוסיף בקשר למה שנכתב קודם.
זה לא שכל אחד יכול להחליט לבצע מעשי הרג על דעת עצמו ולחפש על זה צידוקים בתנ"ך. מי שלא הגיע לדרגה של משה רבינו או מתיתיהו החשמונאי שהיה כהן גדול ויצא חי מקודש הקודשים, לא יכול לפסוק על מלחמה ביהודים.
מה שכן עלינו לעשות זה לדרוש ולהסביר עד שהראויים למות יבואו למשפט.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #7 ב- : אפריל 19, 2012, 02:01:21 »
אש עמיר,הצבא כן נלחם באויב והורג מחבלים,נכון שלא מספיק.אם רק מרד גטו ורשה נעשה נגד הנאצים זאת תעודת עניות!קל לדבר,נראה אותך נלחם במחבלים בעזה ובלבנון.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק חייל אלמוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • עלי בריקדות ניפגש, עלי בריקדות חרות נישא בדם ואש!
« להגיב #8 ב- : אפריל 20, 2012, 20:06:31 »
אש עמיר,הצבא כן נלחם באויב והורג מחבלים,נכון שלא מספיק.אם רק מרד גטו ורשה נעשה נגד הנאצים זאת תעודת עניות!קל לדבר,נראה אותך נלחם במחבלים בעזה ובלבנון.
איך לדעתך ניתן לצאת ולהילחם נגד המחבלים שלא במסגרת צה"ל? ניסיון העבר מלמד שהשב"כ מטרפד כל התארגנות יהודית מסוג זה.
אתה מפנה כלפי אש עמיר טענות שלא ניתן לבצע אותם. יש צדק גדול בדבריו, כל מי שהוא פטריוט ורוצה להילחם באויב בכל כוחו
לא יכול לעשות זאת מבלי לשרת בגוף שבוגד ופועל גם נגד אחיו היהודים.
בן דודה שלי אמר לי שנתנו להם הוראות במחלקה להגן גם על חקלאים ערבים מהתקפות מתנחלים.
האם אני צריך ללכת לצבא כזה שמגן על אותם ערבים שרוצחים אותי?
חיילים אלמונים הננו, בלי מדים, וסביבנו אימה וצלמוות. כולנו גויסנו לכל החיים: משורה משחרר רק המוו‏ת.
בימים אדומים של פרעות ודמים, בלילות השחורים של יאוש, בערים, בכפרים את דגלנו נרים ועליו: הגנה וכיבוש.
(המנון הלח"י, יאיר שטרן)

מנותק יורם שפטל שולט

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • מוות לערכים
« להגיב #9 ב- : אפריל 20, 2012, 20:57:18 »
אם אתם רוצים להקים ארגון טרור בבקשה תעשו את זה בירדן או סיני. תנסו לכבוש את הגדה המזרחית של ישראל ולא סתם לעשות לישראל שם רע בעולם.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #10 ב- : אפריל 21, 2012, 19:45:05 »
חייל אלמוני שאלת שאלה חכמה.חשבתי עליה כל השבת.
תראה כשאני שירתתי בצבא אני שמרתי על מתנחלים בקדומים מפני ערבים.בצבא יש יחידות מיוחדות שנלחמות בטרור כמו קומנדו ימי,סיירות שמתנדבים אליהם.
יש חיל אויר שמפציץ מחבלים.
נתת דוגמא אחת של משימת שיטור שאפשר להתחמק ממנה באמצעות סרבנות או סרבנות אפורה,מסדר חולים או פשוט לא לבצע ולשבת בכלא.
בן דוד שלי אישתו בגדה בה האם זאת אומרת שאני לא אתחתן?בן דוד שלי אכל אוכל מקולקל אז נפסיק לאכול?
אתה עצמך כתבת שהדרך היחידה להלחם בערבים היא במסגרת הצבא.
עדיף שבשב"כ יהיו אנשים משלנו בימין האמיתי ולא שמאלנים בוגדים.
עדיף שבצבא יהיו אנשים ששונאים ערבים ולא בוגדים או מלשינים.
עדיף שבתקשורת,בכנסת,בבית המשפט,במשטרה יהיו אנשים משלנו ולא בוגדים או מלשינים או ערב רב.
עדיף להשתלב במדינה ולהזיזה ימינה.למה הרב כהנא הלך לכנסת ולצבא?
הבעיה שאנשים בפורום כהניסטי חושבים שהם חכמים יותר מהרב!
צריך להתמודד בחיים ולא לשבור את הכלים.
מנעו מחיים לעלות לארץ והוא המשיך לנסות.
אין לי ארץ אחרת,אין לי מדינה אחרת,אין לי עם אחר.
לא יתכן שאנחנו נתנהג כמו ערבים או כמו אנרכיסטים שמאלנים ונלחם במדינה ובצבא שלנו.
עובדה שאנחנו עושים הסברה באינטרנט.
אפשר לומר שהרב כהנא מת ואין עוד כמוהו ולהרים ידיים ולהכנע או להמשיך בדרכו.לא בדרכו של הרב אמנון יצחק,לא בדרכם של האנרכיסטים.
אפשר לשנוא את כל עם ישראל,לקרוא לכולם בוגדים,נאצים,ערב רב,מתיונים או שנלחם על לב העם.
הרב כהנא לא היה פחדן ולא נכנע והקריב את חייו.
חבל שזה יהיה לשווא וננסה להמציא כהניזם אחר,כהניזם של ש"ס והרב אמנון יצחק.
אנחנו לא חרדים,אנחנו כהניסטים או שאנחנו יש לנו דרך או שנשאיר את הצבא והמדינה לשמאל ולערבים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #11 ב- : אפריל 21, 2012, 22:41:22 »
יוסי, אתה כל הזמן אומר שהרב כהנא תמך בגיוס לצבא (כמובן, בזמן שצה"ל עוד נלחם בערבושים) ונבחר לכנסת והכל...
אתה יודע איך הוא גמר?
הוציאו את התנועה שלו מחוץ לחוק, ולמרות שידעו שהערבושים מתים להוריד אותו, לא דאגו לאבטח אותו...
אז, צריך להפיק לקחים...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #12 ב- : אפריל 21, 2012, 23:11:21 »
הלקח הוא לא לשחק לידי השמאל.כלומר קודם להגיע לרוב ולכוח ואחר כך לישם מדיניות.אין זכות לנועם פדרמן לומר לנו לא להצביע לכנסת,כי הרב אמר ההפך!
כנ"ל חיים שאומר הפוך מהרב במקרה ימית.או שנגיד שהרב לא רלוונטי ואנחנו עושים מה שבא לנו הפוך מדעת הרב.
הרב יכל להיות עם שכפ"ץ ושומרי ראש!מה זה שנוסייר מסתובב חופשי ליד הרב עם אקדח,זאת רשלנות וחבל.
למה מיט רומני מסתובב עם מאבטחים והוא אפילו עדיין לא המועמד הרפובליקני!
למה גנדי לא לבש שכפ"ץ ולא היה מאובטח,היה שר בישראל.
או שזה פורום כהניסטי או שזה פורום של הרב אמנון יצחק.
שמים תמונה של הרב ועושים ההפך.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #13 ב- : אפריל 21, 2012, 23:21:02 »
לא יעזור להגיע לרוב אם פוסלים אותך מלגשת לכנסת ולגרוף את הרוב...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #14 ב- : אפריל 21, 2012, 23:29:36 »
למה הרב בן ארי לא נפסל?הכל שאלה של תחכום וישיבה עם עורכי דין,עושים מצע שיעבור מבחן בג"ץ.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #15 ב- : אפריל 21, 2012, 23:53:57 »
התכוונתי שהרב כהנא היה לו כסף,היה מנהיג תנועה,היה אדם חכם שראה את הנולד,ידע שערבים שונאים אותו.היתה לו בחירה אישית לבוא למלון עם שומרי ראש מאבטחים,לבוש בשכפ"ץ.
מי היה צריך לשמור על הרב?השמאלנים?לא ולא,תלמידיו,נאמניו,ממשיכי דרכו עליהם היה מוטלת החובה לשמור על הרב.
אי אפשר לצפות משמאלנים שישמרו על הרב.
גנדי סירב בתוקף לקבל מאבטחי שב"כ או ללבוש שכפ"ץ למרות ששאר השרים כן קיבלו.גנדי בחר בדרכו ונרצח.
הרב עצמו לימד אותנו שכל אחד אחראי למעשיו.
חיים עבר על החוק למען המטרה בניגוד לדעת הרב ושילם מחיר יקר,חמש וחצי שנים בכלא והרישום הפלילי מונע ממנו לעלות לארץ.
מסקנה אחריות אישית,אנחנו אחראים למעשנו וחבל שחיים בפעם היחידה בחייו לא שמע לרב.
מי שעובר על החוק בארה"ב נענש כחוק,זה לא צחוק,שמה קשוחים,תראו מה עושים לפולארד.
מי שיעשה דין לעצמו ויערוק מהצבא ישב בכלא.
מי שיעשה טרור נגד הצבא והמדינה ישב בכלא,גם אם כוונותיו טובות.
מי שיהרוג סתם נשים,ילדים ערבים,זקנים ערבים ישב בכלא על רצח,בדיוק כמו עמי פופר למשל.
אנחנו מדינת חוק.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #16 ב- : אפריל 21, 2012, 23:56:37 »
גם רבין היה אמור ללבוש שכפ"ץ. זה רק מחזק את מה שאני אומר.
בן ארי מנהל את המצע שלו לפי עורכי דין (לטענתך). טענו פה שהרב כהנא סירב לשנות את המצע שלו שנשען על תורת ישראל בלבד. אז... הרי לך.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #17 ב- : אפריל 22, 2012, 00:03:32 »
ואולי המסקנה שכן כדאי לשמוע לרב כהנא זצ"ל ולא להמרות את פיו,כן ללכת בדרכו ולא לחשוב שאנחנו חכמים מהרב שאנחנו יודעים הכל.
או שכן ללכת לפי ההלכה ולא לעשות דין לעצמנו.דינה דמלכותא דינה.
כאילו הרב עושה משהו,פוסק משהו ובא ילד בן 13 ואומר הזמנים השתנו,הרב טעה,אני יודע יותר מהרב,אני יודע הכל.
אני ראיתי קלטת של הרב אמנון יצחק ואני החכם באדם,עכשיו אכלתי מעץ הדעת ואני גדול ממשה רבנו,אני יודע בדיוק מה אלוהים אומר,רוצה ועושה,אני יודע את חשבונותיו ואני ארצח מישהו.
וזה לא משנה אם זה ילד בן 13 או גבר בן 23.
כמו הגולשים שנכנסו ואמרו לנו להרוג ערבים.הם יודעים יותר טוב וגם קראו לנו פחדנים.הם לא הלכו בעצמם להרוג ערבים,הם נכנסו לכאן לסבך אותנו.
הם לא שירתו בצבא אבל קראו לחיילים נאצים,קוקסינלים,ערב רב,מתיונים,בוגדים.
קל לדבר,נראה אתכם נלחמים מול הצבא המצרי במלחמת יום כיפור ביחס של 1 ל100.כמו שקהלני שכאן קוראים לו בוגד עשה.
החוכמה לא לתת סטירה לערבי אלא לעמוד מול טנק סורי כשיש לך רימון ביד.
גיבור הוא לא מי שצועק מוות לערבים אלא מי שהורג ערבים במלחמה.
הציונים והצבא שומרים על הרב אמנון יצחק ועל הרב עובדיה בלעדיהם הערבים היו שוחטים את כולנו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #18 ב- : אפריל 22, 2012, 00:05:44 »
אביר הרב כהנא בעצמו קיבל יעוץ משפטי והיה אדם משכיל מאד גם משפטית.גם הרב בן ארי פועל לפי התורה.
בקשר לרבין דעתי עליו ידועה,תעשה חיפוש ותמצא אשכולות שלמים עליו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #19 ב- : אפריל 22, 2012, 00:09:43 »
מסתבר שיחד עם הצבא והציונים הערבושים שוחטים אותנו.
ובקשר לרב כהנא, אחרי כל היעוץ המשפטי, הוא נפסל.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #20 ב- : אפריל 22, 2012, 00:11:37 »
הרב היה צריך להתחכם לבג"ץ.אם לא היה צבא היית רואה כאן שחיטה מהי,משהו בסגנון אלחמה בסוריה.30 אלף יהודים הרוגים ביום,שואה שניה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #21 ב- : אפריל 22, 2012, 00:18:31 »
הרב היה צריך להתחכם לבג"ץ.אם לא היה צבא היית רואה כאן שחיטה מהי,משהו בסגנון אלחמה בסוריה.30 אלף יהודים הרוגים ביום,שואה שניה.
זאת בדיוק הטעות. תמשיך לסמוך על הצבא תמשיכו לסמוך על כוחי ועוצם ידי ונראה לאן נגיע. במקום ל גיד תודה לה׳ שמציל אותנו ובמקום להתפלל אליו שיציל אותנו מאויבינו מה אנחנו אומרים? כל הכבוד לצהל...
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #22 ב- : אפריל 22, 2012, 00:27:40 »
חייבים לעשות השתדלות,הקב"ה עוזר למי שעוזר לעצמו.למה אני עובד ולא רק מתפלל?!כי אני תלוי בעצמי לפרנסתי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #23 ב- : אפריל 22, 2012, 10:07:49 »
עמיר שירת בצבא בגולני שם למד להרוג.דוקטור גולדשטיין שירת בצבא ובמילואים ומשם הנשק האוטומטי ששימש אותו במערה.אסירי המחתרת היו קצינים בהנדסה קרבית,רבי סרן.פייגלין רב סרן בהנדסה קרבית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #24 ב- : אפריל 22, 2012, 11:51:41 »
עמיר שירת בצבא בגולני שם למד להרוג.דוקטור גולדשטיין שירת בצבא ובמילואים ומשם הנשק האוטומטי ששימש אותו במערה.אסירי המחתרת היו קצינים בהנדסה קרבית,רבי סרן.פייגלין רב סרן בהנדסה קרבית.
לא אמרתי שלא צריך לשרת בצבא. אני בעצמי עוד חצי שנה בע״ה אהיה בצבא ואני מתכוון לשרת בקרבי אי״ה.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״