אני חייב הסבר.כי כתבתי שלמאבק יש מחיר.לא התכוונתי שאוהדי בית"ר אשמים בלינץ',אבל כיוונתי לכך שבעבר שהיכו פועלי נקיון ערבים בטדי.לא עכשיו,זה היה לפני שנה.וצעקו מוחמד מת,מוות לערבים,טיבי מחבל וכו'.קריאות כאלה יניבו עונש בבית דין של משפחת לוזון המכונה בית דין של ההתאחדות.
אם המטרה אליפות,דאבל אז צריך לשבת בשקט או לשלם מחיר.
באשדוד נפלו טילים והקהל צעק מוות לערבים.השנאה לערבים,מחבלים היא בכל רבדי האוכלוסיה כולל שמאלנים שברגע שמשפחתם נפגעת(לא כולם)צועקים מוות לערבים,טרנספר.
ברור שבימין החילוני,הדתי,המתנחלים,החרדים שונאים ערבים ולא רק מסיבות דת,שונאים מוסלמים.
כשחיים בן פסח הניח פצצות בתיאטרון הרוסי הוא ידע שיענש ואני גורס שמי שיפגע בערבי פיסית עלול להענש.
הרצון לראות כאן מדינה יהודית נקייה מערבים מוסלמים איננו משאלת לב כהניסטית בלבד.פייגלין תומך בזאת והוא איננו כהניסט.
חרדים תומכים במדינת הלכה.
עידוד הגירה ערבית המונית זאת משנת זבוטינסקי ומעשה שבן גוריון ביצע.
אני אישית אינני דתי או כהניסט אבל מטרות התנועה קרובות לליבי.אינני שומר מצוות ואינני צדיק כמו הגולשים כאן.
בלי קשר לקבוצת כדורגל,לשמירת מצוות,לדעות פוליטיות,למצב כלכלי מצב האומה כולו ישתפר ככל שיהיו כאן פחות ערבים.יהיה פחות טרור,פחות פשע,יותר עבודה,יותר משאבים,יותר כסף,יותר מקום,יותר איכות חיים.יהיה יותר טוב כאן בלי טיבי,חברי כנסת ערבים.